- 9 Eylül 2018
- 5.496
- 24.403
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #77.621
bende K Kendinisevenbirii gibi düşünmeye başladım şimdi kesin yeğeninle arandaki bağı kıskandı bu adam aklıma başka bişi gelmiyo benimde kocanda seni çok seviyo açık ve net demekki oda paylaşamıyo seniYok imzoşumm indirmeyeceğim çünkü gerçekten çok kırıldım, hepsini bir kenara bırak arabada yeğenime o kadar ağladım 1 kere hayatım tamam ya ağlama vs demedi bile.
Onu da geçtim ben ne dedim de sinirimi senden çıkardım değil mi ? ağzımdan tek laf dahi çıkmadı ona karşı.
Pess yani
İnsanı delirtip delirtip senin psikolojin bozuk diyorlarOnlara cok cocukkk hak degill istee olmasi gerektigi gbi davranmayi hangisi beceriyorrr ... oyle yipraniyoruz ki bi hamilelik lohusalik surecinde ...
3 yaşında ki cocugu kıskanacak kadar beyni yoksabende K Kendinisevenbirii gibi düşünmeye başladım şimdi kesin yeğeninle arandaki bağı kıskandı bu adam aklıma başka bişi gelmiyo benimde kocanda seni çok seviyo açık ve net demekki oda paylaşamıyo seni
Benm akros kendi oğullarıni benden kıskanıyor3 yaşında ki cocugu kıskanacak kadar beyni yoksaben daha bişey diyemem tabiii
atmam mı çayım atarım tabi kiiCok tatlissslar
Bize de ucundan kiyisindan resm ozelde de olsa atarsn dmi yuzlerjnizide kapatsanix da olur ambiyansi goruruz 2
işte erkeklerde bazen çocuklaşabiliyoo ponçiğimm3 yaşında ki cocugu kıskanacak kadar beyni yoksaben daha bişey diyemem tabiii
İhtimal var diyorsun yaniBenm akros kendi oğullarıni benden kıskanıyor
Daha nolsun
Kansnsnsbbdnsm
Kiz tobeee kandil gunuuuYok ya, bugün eve gidersem bende çok gerginim daha da kötü olur; kendimi biliyorum.
O yüzden en iyisi bugün eve gitmemek, annemler de epeydir kalmıyordum zaten.. bu vesile ile kalmış ta olurum diye düşündüm.. Şimdi gidersem akşam evde harp çıkar sonra tv kanallarına çıkarız cinnet geçiren K.C.Ö eşi Ç.Ö yü 10 yerinden bıçakladı diye
Yahu neymiş dün tabure de oturmuş neden oturmuşİhtimal var diyorsun yani
Kız bunların hepsi manyak gülimYahu neymiş dün tabure de oturmuş neden oturmuş
Heryeri agriyormus
Neden çocuklar sandalye de oturuyormuş Allahım güttüğü davaya bak
Senin derdin ne dedm sandalyede ben oturmadim diye mi kiskandin
Artık birdan ölç biç
Aynenn katiliyorum hee tam onu diyecektimSenin aglamana kiyamadigi için kendisi sinirlenmiş
Eee gidip yigenine bagiramayacahina göre direk sen uzuluyorsun diye napacagibi bilmeyerek sana bağırıp seni üzmüş bnce
kuzum 6 martta ama 13. hafta içinde olacağım belki belli olmaz, ondan sonraki randevu nisan ayında 15-16 haftalıkken eğer gösterirse belli olur büyük ihtimalleYaaaa hadi ins
Ne zaman kontrol
Valla bilmiyorum ki gelme ihtimali de var, gelmeme ihtimali de var. Şimdi gelir derim, gelmez. Gelmez derim, gelir.Kiz tobeee kandil gunuuu
Sen daha iyi bilirsin iyisini kendini taniyan sensin cnm nasl dha iyi olacaksa oyle yap .. o da gelir belki annenlere aksa cikipta gelir miii
Bu arada ilk seni alintiladgma bisey demedin uzuldum poncikk beni taniyosun ve de erken aliyosunuz esya demedm cnku ben de cinsiyet ogrenmeden bile gs li takim aldgmizi filan 5 aydan itibarwn cok seyi ni aldgmi yazmistim ayni msjda da ..
Sorma durduk yerde bozuldu sanki dmiiİnsanı delirtip delirtip senin psikolojin bozuk diyorlar
Valla yeni dogunca krndi cocuguna bolunen vaktimi kiskanmsti benm kocam degsk triplere hallere giriyodu mutsuzlasiyodu3 yaşında ki cocugu kıskanacak kadar beyni yoksaben daha bişey diyemem tabiii
erkek ise erken gösteriri pipisini saklarsa bilememkuzum 6 martta ama 13. hafta içinde olacağım belki belli olmaz, ondan sonraki randevu nisan ayında 15-16 haftalıkken eğer gösterirse belli olur büyük ihtimalle
amiinn çok teşekkür ederimmerkek ise erken gösteriri pipisini saklarsa bilemem
hakkında hayırlısı olsun:)
Turp gibi masallah.Dimi dimi
Kızın nasil en son hasta olcak falan gbi diyordun
erkek psikolojisi işte..Kız bunların hepsi manyak gülim
cinsiyet partisi yapılırsa doktor sölemezamiinn çok teşekkür ederimm
zaten eğer doktor 6 martta anlarsa diyeceğim ki erkek
Ve burdan çocuk saygısız oldu suçlusu ben oldum ben neden kalk dememisim :)Kız bunların hepsi manyak gülim
Herşeyi beklerim :)Aynenn katiliyorum hee tam onu diyecektimponcikvegece
Ben mesela kuzenm bi davransta bulunsun cok takip uzuleyim ustune de esim konsur sinirli sinirli bak sen boyle iyilik yapmaya calis zora gir onlar sana napiyor filan diyee ... tesellimi ediyo nappiyo bole anlayamam ama asil uzuldugume uzuldugundendir o halleri bilirim ...
Esinde senin uzulmene uzulms ama farkli yansitmis
Ayyy hadi insss Yaaakuzum 6 martta ama 13. hafta içinde olacağım belki belli olmaz, ondan sonraki randevu nisan ayında 15-16 haftalıkken eğer gösterirse belli olur büyük ihtimalle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?