Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bende K Kendinisevenbirii gibi düşünmeye başladım şimdi kesin yeğeninle arandaki bağı kıskandı bu adam aklıma başka bişi gelmiyo benimde kocanda seni çok seviyo açık ve net demekki oda paylaşamıyo seni

3 yaşında ki cocugu kıskanacak kadar beyni yoksa ben daha bişey diyemem tabiii

Kiz tobeee kandil gunuuu
Sen daha iyi bilirsin iyisini kendini taniyan sensin cnm nasl dha iyi olacaksa oyle yap .. o da gelir belki annenlere aksa cikipta gelir miii

Bu arada ilk seni alintiladgma bisey demedin uzuldum poncikk beni taniyosun ve de erken aliyosunuz esya demedm cnku ben de cinsiyet ogrenmeden bile gs li takim aldgmizi filan 5 aydan itibarwn cok seyi ni aldgmi yazmistim ayni msjda da ..

İhtimal var diyorsun yani
Yahu neymiş dün tabure de oturmuş neden oturmuş
Heryeri agriyormus
Neden çocuklar sandalye de oturuyormuş Allahım güttüğü davaya bak
Senin derdin ne dedm sandalyede ben oturmadim diye mi kiskandin

Artık birdan ölç biç

Kız bunların hepsi manyak gülim

Senin aglamana kiyamadigi için kendisi sinirlenmiş
Eee gidip yigenine bagiramayacahina göre direk sen uzuluyorsun diye napacagibi bilmeyerek sana bağırıp seni üzmüş bnce
Aynenn katiliyorum hee tam onu diyecektim poncikvegece
Ben mesela kuzenm bi davransta bulunsun cok takip uzuleyim ustune de esim konsur sinirli sinirli bak sen boyle iyilik yapmaya calis zora gir onlar sana napiyor filan diyee ... tesellimi ediyo nappiyo bole anlayamam ama asil uzuldugume uzuldugundendir o halleri bilirim ...
Esinde senin uzulmene uzulms ama farkli yansitmis

Valla bilmiyorum ki gelme ihtimali de var, gelmeme ihtimali de var. Şimdi gelir derim, gelmez. Gelmez derim, gelir.

Onun da inadı inattır, ne yapar kestiremiyorum suan
Gelse de gelmese de cok problem değil, gelmemesi temennim. Yoksa annemlerin yanında iyi bir osmanlı tokatı yer benden.

Diğer konuyu da unuttum ben sorun yok, o şekilde örneklendirmen biraz abes kaçmıştı. Sonuçta burada hamileler var iyi bir örnek değil falan diye düşündüm. Hani söylenmemesi gereken bir örnekti bence, o yüzden takıldım onun haricinde herhangi bir sorun yok zaten canım

kuzum 6 martta ama 13. hafta içinde olacağım belki belli olmaz, ondan sonraki randevu nisan ayında 15-16 haftalıkken eğer gösterirse belli olur büyük ihtimalle
erkek ise erken gösteriri pipisini saklarsa bilemem
hakkında hayırlısı olsun:)

Dimi dimi
Kızın nasil en son hasta olcak falan gbi diyordun
Turp gibi masallah.
Cocugu beklerken babasi hasta oldu. Zor da bu adam. 3 gundur acaba ben korona mi oldum diye geziyo Tek sikayet burun akintisi sesi kisildi biraz da. Bir de hafif oksuruk. Ates yok. Koronanin belirtisi yok adamda. Zorla acile gonderdim 2 gun once. Usutmussun biraz demis dr. Inanmiyor hala. Igne yapmis gondermis. 2 gundur hala popom cok aciyo diye soyleniyor. Ustune oturamiyormus igne canini yakmis. Bu adam bir de polis yani. Caninin tatliligina bak Vasiyet yazacak nerdeyse o noktaya geldi. Bende yildim bu arada tabi.ihlamur , nane limon,tavuk corbasi,grip cayi derken popomun ustune oturamiyorum. Surekli biseyler istiyor adam. Nazlandi iyice

Kız bunların hepsi manyak gülim
Ve burdan çocuk saygısız oldu suçlusu ben oldum ben neden kalk dememisim :)
Bende dedm babam bile tabure de oturdu sıkıntı yapmadı ne bu sendeki ego dedm :)

O yüzden sacmaliyorlar
Dişi ağrıyor sanki biz agritmisiz gbi bizde. Çıkarıyor hincini
Herşeyi beklerim :)
Cnku cnku çok saçma davraniyirlar bazı konularda
kuzum 6 martta ama 13. hafta içinde olacağım belki belli olmaz, ondan sonraki randevu nisan ayında 15-16 haftalıkken eğer gösterirse belli olur büyük ihtimalle
Ayyy hadi insss Yaaa
Nisan da ben doğurmuş olucam ama ins dogurmadan öğrenim seninkinin cinsiyetini

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…