- 9 Eylül 2018
- 5.496
- 24.403
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #77.641
aman allah korusun ponçiğim yaa gece ne olacak pekiiYok ya, bugün eve gidersem bende çok gerginim daha da kötü olur; kendimi biliyorum.
O yüzden en iyisi bugün eve gitmemek, annemler de epeydir kalmıyordum zaten.. bu vesile ile kalmış ta olurum diye düşündüm.. Şimdi gidersem akşam evde harp çıkar sonra tv kanallarına çıkarız cinnet geçiren K.E.Ö eşi Ç.Ö yü 10 yerinden bıçakladı diye
Yok yavrum zaten busraula kendiniz diyordunuz dogumdan 2 ay sonra da Allah korusun biseu olacaksa olur bilemeyiz diye bunun sonrasnda ben de dedm almayn diyenler bi aci yasadgi grdugu icin diyor ama bana babam demesine ragmen ben de aldi insan heves ediyor ve de ay ay aldkca para dengeli harcaniyor diye lutfeninizzz yanii ... erken almayin diyen var sa da ben degilim kendim erken aldim cnkuValla bilmiyorum ki gelme ihtimali de var, gelmeme ihtimali de var. Şimdi gelir derim, gelmez. Gelmez derim, gelir.
Onun da inadı inattır, ne yapar kestiremiyorum suan
Gelse de gelmese de cok problem değil, gelmemesi temennim. Yoksa annemlerin yanında iyi bir osmanlı tokatı yer benden.
Diğer konuyu da unuttum ben sorun yok, o şekilde örneklendirmen biraz abes kaçmıştı. Sonuçta burada hamileler var iyi bir örnek değil falan diye düşündüm. Hani söylenmemesi gereken bir örnekti bence, o yüzden takıldım onun haricinde herhangi bir sorun yok zaten canım
Allahım allahimmmmmTurp gibi masallah.
Cocugu beklerken babasi hasta oldu. Zor da bu adam. 3 gundur acaba ben korona mi oldum diye geziyoTek sikayet burun akintisi sesi kisildi biraz da. Bir de hafif oksuruk. Ates yok. Koronanin belirtisi yok adamda. Zorla acile gonderdim 2 gun once. Usutmussun biraz demis dr. Inanmiyor hala. Igne yapmis gondermis. 2 gundur hala popom cok aciyo diye soyleniyor. Ustune oturamiyormus igne canini yakmis. Bu adam bir de polis yani. Caninin tatliligina bak Vasiyet yazacak nerdeyse o noktaya geldi. Bende yildim bu arada tabi.ihlamur , nane limon,tavuk corbasi,grip cayi derken popomun ustune oturamiyorum. Surekli biseyler istiyor adam. Nazlandi iyice
evett doktora diyeceğim minik bi organizasyon düzenleyeceğiz görürsenizde belli etmeyin diyeerkek psikolojisi işte..
cinsiyet partisi yapılırsa doktor sölemez
nisanın ilk haftaları olursa duyarsın ki ben sana duyurmak için elimden geleni yaparım rossummAyyy hadi insss Yaaa
Nisan da ben doğurmuş olucam ama ins dogurmadan öğrenim seninkinin cinsiyetini
Sürprizi bozmuslargeçen yaz komşumun kızının cinsiyet partisine gitmiştik
üzerinde mavi giyinmişlerdi bende anladim onu erkek galiba dedim;
dedim ki kız niye mavi giyindin dedim ölesine giydik bilmiyorum dedi.
ben yedim mi Yooooo...
sonra davullu bişey aldilar kız mı erkek mi süslemeler felan..
pasta da ayni.:)
erkek çikti ama baştan belliydi
bilmiyorduk dedilerya yemedik
Benm vefakar cefakar fedakar sadık busumevett doktora diyeceğim minik bi organizasyon düzenleyeceğiz görürsenizde belli etmeyin diye
nisanın ilk haftaları olursa duyarsın ki ben sana duyurmak için elimden geleni yaparım rossumm
nasıl ne olucak imzoşummaman allah korusun ponçiğim yaa gece ne olacak pekii
İki güne bir yıkıyoruz,mis gibi, kokluyorum sık sık,Yaa ne güzel kokuyordur şimdi ooo mis misbnm yerime de kokla Mehlikam
İlk günler biraz öyle olur ama sağlıkla büyüsün inşallah ❤ nasılsın ağrın filan var mı Mehlikam.
Bendd zahide yetis tv de cinsiyet balonu patlatttirdi ayni demen gbi mavi giymis balondan da erkek cikti ee blmiyodum etmiyodum dediler kmi kandiriyolar anlamadmkigeçen yaz komşumun kızının cinsiyet partisine gitmiştik
ben yedim mi Yooooo...
bozmadilar sölemiyolar ki ama kıyafeti belli etti..Sürprizi bozmuslar
Döğüşmeyinnnnnnasıl ne olucak imzoşumm
kocamı öldürüp ben mapusa girersem mi ???
İşte diyorum ya kıyafetten insnalar çakmış zatenbozmadilar sölemiyolar ki ama kıyafeti belli etti..
biliyolar da bilimiyormuş gibi yapıyolar millete gösteriş için..Bendd zahide yetis tv de cinsiyet balonu patlatttirdi ayni demen gbi mavi giymis balondan da erkek cikti ee blmiyodum etmiyodum dediler kmi kandiriyolar anlamadmki
sus tövbeeeee..nasıl ne olucak imzoşumm
ahahah koptmmbüşra erkek olursa kız olursa da sakin mavi pembe elbise giyinme millet çakıyor
yok kızz geceyi diyorum sıpayıı hani şu ponçik suratlıyı ooyy yerim onu bennasıl ne olucak imzoşumm
geçen yaz komşumun kızının cinsiyet partisine gitmiştik
ben yedim mi Yooooo...
Kuzumm parti yapmıycam benn eşimle birlikte patlatırken video çekeceğiz kardeşim ve annem olur yanımızda da bir tek video çekerler iştebüşra erkek olursa kız olursa da sakin mavi pembe elbise giyinme millet çakıyor
hahahaha canım Rossummm, ciciye derim sana whatsaptan atar en kötüBenm vefakar cefakar fedakar sadık busum
Olmadı anesteziyi aldığımda görürüm ben seninkini rüyamda napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?