Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aman allah korusun ponçiğim yaa gece ne olacak pekii

Yok yavrum zaten busraula kendiniz diyordunuz dogumdan 2 ay sonra da Allah korusun biseu olacaksa olur bilemeyiz diye bunun sonrasnda ben de dedm almayn diyenler bi aci yasadgi grdugu icin diyor ama bana babam demesine ragmen ben de aldi insan heves ediyor ve de ay ay aldkca para dengeli harcaniyor diye lutfeninizzz yanii ... erken almayin diyen var sa da ben degilim kendim erken aldim cnku

Esinle ilgli gelsme olursa bize de yaz ama kendni uzme gercekten esini tek bi olayda cizmeee ciziklamaaa seninki cok ince centilmwn dusuceli diye kendn diyorsn

Allahım allahimmmmm
Çocuktan da beter of of of
Evlerden ırak
Valla bunlar kadın olsalar heralde olurlermis açıdan ağrıdan :)

geçen yaz komşumun kızının cinsiyet partisine gitmiştik
üzerinde mavi giyinmişlerdi bende anladim onu erkek galiba dedim;
dedim ki kız niye mavi giyindin dedim ölesine giydik bilmiyorum dedi.
ben yedim mi Yooooo...
sonra davullu bişey aldilar kız mı erkek mi süslemeler felan..
pasta da ayni.:)
erkek çikti ama baştan belliydi
bilmiyorduk dedilerya yemedik

erkek psikolojisi işte..
cinsiyet partisi yapılırsa doktor sölemez
evett doktora diyeceğim minik bi organizasyon düzenleyeceğiz görürsenizde belli etmeyin diye
Ayyy hadi insss Yaaa
Nisan da ben doğurmuş olucam ama ins dogurmadan öğrenim seninkinin cinsiyetini
nisanın ilk haftaları olursa duyarsın ki ben sana duyurmak için elimden geleni yaparım rossumm

Sürprizi bozmuslar

evett doktora diyeceğim minik bi organizasyon düzenleyeceğiz görürsenizde belli etmeyin diye

nisanın ilk haftaları olursa duyarsın ki ben sana duyurmak için elimden geleni yaparım rossumm
Benm vefakar cefakar fedakar sadık busum
Olmadı anesteziyi aldığımda görürüm ben seninkini rüyamda napim

Yaa ne güzel kokuyordur şimdi ooo mis mis bnm yerime de kokla Mehlikam

İlk günler biraz öyle olur ama sağlıkla büyüsün inşallah ❤ nasılsın ağrın filan var mı Mehlikam.
İki güne bir yıkıyoruz,mis gibi, kokluyorum sık sık,
Ağrım bayağı azaldı çok şükür, karnım da büyük oranda indi,

Bendd zahide yetis tv de cinsiyet balonu patlatttirdi ayni demen gbi mavi giymis balondan da erkek cikti ee blmiyodum etmiyodum dediler kmi kandiriyolar anlamadmki

Bendd zahide yetis tv de cinsiyet balonu patlatttirdi ayni demen gbi mavi giymis balondan da erkek cikti ee blmiyodum etmiyodum dediler kmi kandiriyolar anlamadmki
biliyolar da bilimiyormuş gibi yapıyolar millete gösteriş için..
elbise belli etti ama.
yeşil felan giyinse kimse anlamaz

büşra erkek olursa kız olursa da sakin mavi pembe elbise giyinme millet çakıyor
Kuzumm parti yapmıycam benn eşimle birlikte patlatırken video çekeceğiz kardeşim ve annem olur yanımızda da bir tek video çekerler işte zaten ben öğrendikten 10 gün sonra falan yapacak olsam partiyi dayanamaz bakardım ama malzemeleri önce aldım ki doktorun söylediği günün akşamı da biz öğrenelim

Benm vefakar cefakar fedakar sadık busum
Olmadı anesteziyi aldığımda görürüm ben seninkini rüyamda napim
hahahaha canım Rossummm, ciciye derim sana whatsaptan atar en kötü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…