Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yok kızz geceyi diyorum sıpayıı hani şu ponçik suratlıyı ooyy yerim onu ben
Yok onu anladımmm, Gece ne olcak dedin ya hangi konu da ne olcak diye sordum imzoşum.. yani ben bugün eve gitmeyince mi ne olcak yoksa kocamı öldürürde mapusa girersem mi ona ne olacak anlamında

meraktan çatlayıp aizik ucundan bakarsin demi

Yok onu anladımmm, Gece ne olcak dedin ya hangi konu da ne olcak diye sordum imzoşum.. yani ben bugün eve gitmeyince mi ne olcak yoksa kocamı öldürürde mapusa girersem mi ona ne olacak anlamında
he yanlış anlayan ben olmuşum yani
aynen sen eve gitmeyince geceye bakarmı kocan çıkarırmı dışarı onuu ooyy kurban olurum ona ben yaa unutmayın o ponçiğii unutulcak gbi değilkii

meraktan çatlayıp aizik ucundan bakarsin demi
o kadar uzun süre sonra yapacak olsam büyük ihtimalle bakardım ama benim her işim garantidir ya migi, bak daha randevuya 10 gün var ben şimdiden siparişi verdim olurda o gün öğrenirsek diye, ki o gün daha 13. haftada oluyoruz büyük ihtimalle öğrenemiycez

bizede söle

he yanlış anlayan ben olmuşum yani
aynen sen eve gitmeyince geceye bakarmı kocan çıkarırmı dışarı onuu ooyy kurban olurum ona ben yaa unutmayın o ponçiğii unutulcak gbi değilkii
Bakar imzoşum bakar, o kadar değil
O da Gece ye çok düşkündür

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…