- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #77.661
Yok onu anladımmm, Gece ne olcak dedin ya hangi konu da ne olcak diye sordum imzoşum.. yani ben bugün eve gitmeyince mi ne olcak yoksa kocamı öldürürde mapusa girersem mi ona ne olacak anlamındayok kızz geceyi diyorum sıpayıı hani şu ponçik suratlıyı ooyy yerim onu ben
kız nazar degdirmeFarkında mısınız??
1 aya yaklaşıyorum ve bansizim
Ve ben bu mesajı yazarken ban yiyormuşum
aay allah korusun diloşumm burda kal gitme biyerlere aynen böyle devamm en son beraber yedik banı zatenFarkında mısınız??
Maşallah maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhFarkında mısınız??
meraktan çatlayıp aizik ucundan bakarsin demiKuzumm parti yapmıycam benn eşimle birlikte patlatırken video çekeceğiz kardeşim ve annem olur yanımızda da bir tek video çekerler iştezaten ben öğrendikten 10 gün sonra falan yapacak olsam partiyi dayanamaz bakardım ama malzemeleri önce aldım ki doktorun söylediği günün akşamı da biz öğrenelim
hahahaha canım Rossummm, ciciye derim sana whatsaptan atar en kötü
he yanlış anlayan ben olmuşum yaniYok onu anladımmm, Gece ne olcak dedin ya hangi konu da ne olcak diye sordum imzoşum.. yani ben bugün eve gitmeyince mi ne olcak yoksa kocamı öldürürde mapusa girersem mi ona ne olacak anlamında
o kadar uzun süre sonra yapacak olsam büyük ihtimalle bakardım ama benim her işim garantidir ya migi, bak daha randevuya 10 gün var ben şimdiden siparişi verdim olurda o gün öğrenirsek diye, ki o gün daha 13. haftada oluyoruz büyük ihtimalle öğrenemiycezmeraktan çatlayıp aizik ucundan bakarsin demi
Dimi gı sen bana uğurlu geldin imzoşum bundan sonra senle ban yiyecem 1ay rahat ediommmmaay allah korusun diloşumm burda kal gitme biyerlere aynen böyle devamm en son beraber yedik banı zaten
ahaha koptum yinee diloşm yaa takıl bana hayatını yaşaa aşkilopumDimi gı sen bana uğurlu geldin imzoşum bundan sonra senle ban yiyecem 1ay rahat ediommmm
bizede söleo kadar uzun süre sonra yapacak olsam büyük ihtimalle bakardım ama benim her işim garantidir ya migi, bak daha randevuya 10 gün var ben şimdiden siparişi verdim olurda o gün öğrenirsek diye, ki o gün daha 13. haftada oluyoruz büyük ihtimalle öğrenemiycez
Bakar imzoşum bakar, o kadar değilhe yanlış anlayan ben olmuşum yani
aynen sen eve gitmeyince geceye bakarmı kocan çıkarırmı dışarı onuu ooyy kurban olurum ona ben yaa unutmayın o ponçiğii unutulcak gbi değilkii
yaaa yesinlerr onuuuBakar imzoşum bakar, o kadar değil
O da Gece ye çok düşkündür
ahaha koptum yinee diloşm yaa takıl bana hayatını yaşaa aşkilopum
bende çok heycan yaptım şimdidentabii kii zaten direk buraya atarımm
ne hissediyorsun nurayımmbende çok heycan yaptım şimdiden
eveett anın tadını çıkarrr diloşumm yirim seni yaaacarpe diemmm imzosummmm aşkilopunnn yesin senii
yaa yazıp yazıp siliyorum ama ben kız hissediyorum büşümmne hissediyorsun nurayımm
Birbirimize yürüyoruzdurrrreveett anın tadını çıkarrr diloşumm yirim seni yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?