Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yaa yazıp yazıp siliyorum ama ben kız hissediyorum büşümm
erkek kardeşimde çok sessiz sakindir genelde geçen dedi ki abla heralde kız olacak hissediyorum dedi çok heyecanlandırdı beni, bak send diyosun Çay da demişti

erkek kardeşimde çok sessiz sakindir genelde geçen dedi ki abla heralde kız olacak hissediyorum dedi çok heyecanlandırdı beni, bak send diyosun Çay da demişti
çünkü sana yazarken hep böyle premses annesi demek geliyo içimden hatta kızın nası falan yazdım ay daha belli değildi cinsiyeti dedim sildim hatta bugün yine aklına kötü şeyler getirme kızınla konuş yazdım sonra durdum daha belli değil cinsiyeti yaa bebişinle konuş diye düzelttim inan kaç kez bugün kız diye yazdım yazdım sildim yani

:d
Valla merakımdan çatların zaten

yaa seni yerimm nasıl mutlu ettin benii, içimden hep kız geçiyor benim de ama erkek çocuklarına da aşığım o yüzden hiç farketmez
Kiz busra bilmeyecekki
çayım gerçekten öyle yapanlar var benim tanıdığım bir arkadaşım bile yaptı migi nin dediği gibi komple mavi elbiseyle yaptı partiyi hahadsf, ama ben öğrendiğim gün patlatacağım için meraktan çatlasam çatlasam 3-4 saat çatlarım o da hazırlıkla geçer elbiseydi saçtı kendimi süslerim

Çünkü o bunu hak etmedi

Çünkü o bunu hak etmedi
canım patilim sende sana yaptığı davranışları haketmedin o yüzden bişey diyemiycem ama keşke iş yerinde biraz bekletseydin sonra aranız illaki düzelecek o zaman verirdin

canım patilim sende sana yaptığı davranışları haketmedin o yüzden bişey diyemiycem ama keşke iş yerinde biraz bekletseydin sonra aranız illaki düzelecek o zaman verirdin
Hayır büşüm gerek yok
Kendisi alsın, param cebime kaldı oh

bunu yapmayaydın be ponçiğim hani illaki eşlerin ters düştüğü olur elbet ama telafi edilmicek bi hata da değil bu illaki alıcak gönlünü keşke iade etmeyeydinde saklayaydın gönlünü aldığı zaman canın nezaman isterse verirdin

Hayır

ben msj attı sandım perimm ankesörlüyle nasıl ispatlanabilirki güvenlik kameralarından faln bakılması lazım ah yaa varya avukat olcaktım ki şimdii valla uğraşırdım o pislikle yemin ediyorum
2 tane avukat uğraşıyor kuzu hatta 1 tanesi ilk görüştüğüm avukat bu konuda uzmsn ama savcılaktan bi karar vermiyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…