Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hayırlısıyla sağlıklça gelsin farketmez kız bebeler pek tatlı oluyolar.

hayırlısıyla sağlıklça gelsin farketmez kız bebeler pek tatlı oluyolar.

inşallah migim, Peygamber efendimizde demiş ya, erkek çocuklarınızı sevin ihmal etmeyin çünkü kız çocukları kendilerini zaten sevdirir diye, gerçekten de öyle

İnşallah canım inşallah nerede olduğunu da bilmiyorlar sözde denetimli serbestlik kararlıydı
all işte adaletin nekadar güvenilir olduğuda meçhul perimm yinede umudumuzu kaybetmiycez hakettiği yere geri dönecek o pislikk

Allahım allahimmmmm
Çocuktan da beter of of of
Evlerden ırak
Valla bunlar kadın olsalar heralde olurlermis açıdan ağrıdan :)
Sorma valla. Ben sabah regl oldum. O sanciyla sabahin korunde hem cocugu hazirladim bakiciya verdim hem kendim hazirlanip okula kostum. Dahasi 12 tane cocukla basettim. Hepsi de bugun felaket hareketlilerdi. Cikista kostur kostur kizi aldim eve geldim. Beyefendi sabah nobetten geldi uyumus oglene kadar. Kahvalti hazirladim ayagina goturdum. Ihlamur yaptim yanina bi guzel. Bir taraftan da kizimla oynuyorum. Simdi onu uyutup biraz uyuyacagim Belimin karnimin agrisini unuttum inan olsun. Emzirmek icin uzandim da agrimi hissettim.
Bak simdi sinir oldum adama. Iyilessin hepsini soracagim

Kiz hasta tamam da kendi eli kolu yok mu sen olmasan napacakmis kim bakacakmis aç aç mı duracakmis
Ayyy erkeğin hastası çekilmiyor
Benmki de uyuyor smdi evde dişi ağrıyor bir aydan beri nerdeyse
Biran önce geçse diye ona dua etmeye başladım valla

O kdr koşturmaya bel mı dayanır yürek mı dayanır :)

Kiz normalde benden iyidir mutfakta. Genelde kahvaltiimizi hep o hazirlar. Ben okuldan gelirim hazir kahvaltiya otururum hep. Ama simdi kusuyor. Bi gorsen nasil nazli su an. Kedi gibi bakiyor gozume. Askim nolursun bana sigara boregi yapar misin lutfen dedi yalvariyor ama sanirsin hamile adadfags
Kiyamiyorum bi taraftan. Allahtan yemegi dun gece yapmistim. Isitsin yesin artik

Öyle olunca da kıyamıyorsun doğru :)
Bu ara fazla erkeklere vicdansizim ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…