- 2 Kasım 2019
- 2.512
- 7.519
- 78
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #77.701
İnşallah canım inşallahsen içini ferah tut çiçeğim elbet yanına kalmıycak sanada hiç bişi yapamıcam
hayırlısıyla sağlıklça gelsin farketmez kız bebeler pek tatlı oluyolar.yaa seni yerimm nasıl mutlu ettin benii, içimden hep kız geçiyor benim de ama erkek çocuklarına da aşığım o yüzden hiç farketmez
çayım gerçekten öyle yapanlar var benim tanıdığım bir arkadaşım bile yaptı migi nin dediği gibi komple mavi elbiseyle yaptı partiyi hahadsf, ama ben öğrendiğim gün patlatacağım için meraktan çatlasam çatlasam 3-4 saat çatlarım o da hazırlıkla geçer elbiseydi saçtı kendimi süslerim
inşallah migim, Peygamber efendimizde demiş ya, erkek çocuklarınızı sevin ihmal etmeyin çünkü kız çocukları kendilerini zaten sevdirir diye, gerçekten de öylehayırlısıyla sağlıklça gelsin farketmez kız bebeler pek tatlı oluyolar.
Evet olursa buğra düşünüyoruz demişti isimlerinin birleşimi olarakerkek diyorum ben
erkek olursa buğra koyacakmiş bak nasıl biliyorum
hayırlısı olsun nurum:)Evet olursa buğra düşünüyoruz demişti isimlerinin birleşimi olarak
all işte adaletin nekadar güvenilir olduğuda meçhul perimm yinede umudumuzu kaybetmiycez hakettiği yere geri dönecek o pislikkİnşallah canım inşallahnerede olduğunu da bilmiyorlar sözde denetimli serbestlik kararlıydı
aynen öylee migim sağlıklı sıhhatli gelsin dünyaya inşallahhayırlısı olsun nurum:)
İnşallah canım inşallah tek ümidim buall işte adaletin nekadar güvenilir olduğuda meçhul perimm yinede umudumuzu kaybetmiycez hakettiği yere geri dönecek o pislikk
Ben de öyle hissediyorumerkek kardeşimde çok sessiz sakindir genelde geçen dedi ki abla heralde kız olacak hissediyorum dedi çok heyecanlandırdı beni, bak send diyosun Çay da demişti
kız hissedenleri kız çıkarsa etiketleyip kahin ilan edeceğim balımBen de öyle hissediyorum ❤
kızz etiketlemeyince gözümden kaçmışerkek diyorum ben
erkek olursa buğra koyacakmiş bak nasıl biliyorum
valla öyle oldu nurayım
Sorma valla. Ben sabah regl oldum. O sanciyla sabahin korunde hem cocugu hazirladim bakiciya verdim hem kendim hazirlanip okula kostum. Dahasi 12 tane cocukla basettim. Hepsi de bugun felaket hareketlilerdi. Cikista kostur kostur kizi aldim eve geldim. Beyefendi sabah nobetten geldi uyumus oglene kadar. Kahvalti hazirladim ayagina goturdum. Ihlamur yaptim yanina bi guzel. Bir taraftan da kizimla oynuyorum. Simdi onu uyutup biraz uyuyacagimAllahım allahimmmmm
Çocuktan da beter of of of
Evlerden ırak
Valla bunlar kadın olsalar heralde olurlermis açıdan ağrıdan :)
aminn seninde kuzummmherşey gönlünce olsun büşüm
sadece ben hatirlamiyorum bak imzoş da biliyor:) burdan biliyorumkızz etiketlemeyince gözümden kaçmış
evett nerden bildin burda söylediğimden mi hatırladın yoksa cidden kahin misin
Kiz hasta tamam da kendi eli kolu yok mu sen olmasan napacakmis kim bakacakmis aç aç mı duracakmisSorma valla. Ben sabah regl oldum. O sanciyla sabahin korunde hem cocugu hazirladim bakiciya verdim hem kendim hazirlanip okula kostum. Dahasi 12 tane cocukla basettim. Hepsi de bugun felaket hareketlilerdi. Cikista kostur kostur kizi aldim eve geldim. Beyefendi sabah nobetten geldi uyumus oglene kadar. Kahvalti hazirladim ayagina goturdum. Ihlamur yaptim yanina bi guzel. Bir taraftan da kizimla oynuyorum. Simdi onu uyutup biraz uyuyacagimBelimin karnimin agrisini unuttum inan olsun. Emzirmek icin uzandim da agrimi hissettim.
Bak simdi sinir oldum adama. Iyilessin hepsini soracagim
Kiz normalde benden iyidir mutfakta. Genelde kahvaltiimizi hep o hazirlar. Ben okuldan gelirim hazir kahvaltiya otururum hep.Kiz hasta tamam da kendi eli kolu yok mu sen olmasan napacakmis kim bakacakmis aç aç mı duracakmis
Ayyy erkeğin hastası çekilmiyor
Benmki de uyuyor smdi evde dişi ağrıyor bir aydan beri nerdeyse
Biran önce geçse diye ona dua etmeye başladım valla
O kdr koşturmaya bel mı dayanır yürek mı dayanır :)
Öyle olunca da kıyamıyorsun doğru :)Kiz normalde benden iyidir mutfakta. Genelde kahvaltiimizi hep o hazirlar. Ben okuldan gelirim hazir kahvaltiya otururum hep.Ama simdi kusuyor. Bi gorsen nasil nazli su an. Kedi gibi bakiyor gozume. Askim nolursun bana sigara boregi yapar misin lutfen dedi yalvariyor ama sanirsin hamile adadfags
Kiyamiyorum bi taraftan. Allahtan yemegi dun gece yapmistim. Isitsin yesin artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?