Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cok zorlae akrepler ya. Kadinlari da zor Ablam akrep. Zulum gibi onunla devamli yasamak
Hadi kadınlara biraz alıştım da

Dengesiz huyları çok , dün gezmeye gidelim mi dedi gidleim dedm sonra kardeşi aradı beni şuraya gidicez gelin diye benm başka isim var ben gelmem dedirtti bana telefonu kapadm hani şuraya gidecektik bn sana bugün demedm ki bir gün gidelim dedm diyor

Gerçekten pes dedm ne dediğini naptigini asla bilmiyorsun

Aboo nasil da laf cambazi Bugun degil bir gun ha o da iyimis Sinir olurum fikir degistiren insanlara ben

Aboo nasil da laf cambazi Bugun degil bir gun ha o da iyimis Sinir olurum fikir degistiren insanlara ben
Dedm sen kesin sizofrensin
Hem de nasıl
Evlendigimzde koltuk aldık kendisi beğendi haaa
Üç yıl söylendi koltuğa dedm ki ne alacaksan git kendin beğen al
Gittik beğendi aldı
Smdi bu eve taşınınca neden tekli koltuk almadikki
Neden l koltuk almadık diyor

Dedm. Bn sana dedm acaba L koltuk mu alsak diye bana bagirdin gerek yok dedn smdi ne L sinden bahsediyorshn

Aaaa öyle mi dedim hiç hatrlamiyorm diyor kamamanansnsndnsmsnddnsm

hisleri doğru çıktı diye yaa
Aklima sey geldi cennet mahallesnde olay olunca karakola ifadeye giderdi pempeee komiser tarif et nasil biriydi hirsiz filan deyince dur bi dusunim 2 kulagi vardi 1 burnu 2 gozu vardi derdi

Aklima sey geldi cennet mahallesnde olay olunca karakola ifadeye giderdi pempeee komiser tarif et nasil biriydi hirsiz filan deyince dur bi dusunim 2 kulagi vardi 1 burnu 2 gozu vardi derdi
hahahaha hatırladım
benim unutamadığım yeri şuydu cennet mahallesinin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…