- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.808
- 208
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #77.721
Sen hamilesin sana hersey serbestÖyle olunca da kıyamıyorsun doğru :)
Bu ara fazla erkeklere vicdansizim ben
Dovelim Yaaa akrep korunma yolları kulübü acicamSen hamilesin sana hersey serbestVicdansizlik da serbest. Dov de dovelim bu kocalari aplaaamm
Cok zorlae akrepler ya. Kadinlari da zorDovelim Yaaa akrep korunma yolları kulübü acicam
Hadi kadınlara biraz alıştım daCok zorlae akrepler ya. Kadinlari da zorAblam akrep. Zulum gibi onunla devamli yasamak
Kahinlikle alakasi yokvalla öyle oldu nurayım
Aboo nasil da laf cambaziHadi kadınlara biraz alıştım da
Dengesiz huyları çok , dün gezmeye gidelim mi dedi gidleim dedm sonra kardeşi aradı beni şuraya gidicez gelin diye benm başka isim var ben gelmem dedirtti bana telefonu kapadm hani şuraya gidecektik bn sana bugün demedm ki bir gün gidelim dedm diyor
Gerçekten pes dedm ne dediğini naptigini asla bilmiyorsun
anlamadım çayımKahinlikle alakasi yokbebegin kizdir ya da erkek hic bilmiyodun demii
Yok kiz diyenleri kahin ilan etcem dedinya birileri kiz birileri de erkek diyecek yani nihayetinde diyorum ya o ya bu ya kahinlikten degil yaneanlamadım çayım
Dedm sen kesin sizofrensinAboo nasil da laf cambaziBugun degil bir gun ha o da iyimis Sinir olurum fikir degistiren insanlara ben
hisleri doğru çıktı diye yaaYok kiz diyenleri kahin ilan etcem dedinya birileri kiz birileri de erkek diyecek yani nihayetinde diyorum ya o ya bu ya kahinlikten degil yane
Aklima sey geldi cennet mahallesnde olay olunca karakola ifadeye giderdi pempeeehisleri doğru çıktı diye yaa
hahahaha hatırladımAklima sey geldi cennet mahallesnde olay olunca karakola ifadeye giderdi pempeeekomiser tarif et nasil biriydi hirsiz filan deyince dur bi dusunim 2 kulagi vardi 1 burnu 2 gozu vardi derdi
bal gülomm benim konuşamadık aynen yaa valla iyiyim fıstıkımm sen nasılsın napıyosunDiktorya Secret nasılsın nurom konuşamadık bugun
İyiyim bende Yaaa napim kosturmaca :)bal gülomm benim konuşamadık aynen yaa valla iyiyim fıstıkımm sen nasılsın napıyosun
Rossumm bi yere gitmeeeeeeeeEğer biri bdv de beni şikayet etmzss burdayım ederse byby kizlar
sen koşturma zaten gülomm premsesi rahatsız etmeeİyiyim bende Yaaa napim kosturmaca :)
Kosturamaiyirm gerçi de
kim demiş yasakk diyee de bakem banaBy topige gelmek yasakmis gelemde ortaligi karistiram dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?