- 9 Eylül 2018
- 5.496
- 24.403
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #77.741
kimm ediyo seni şikayet gülomm gitmee kall burdaa gitmee gülommmEğer biri bdv de beni şikayet etmzss burdayım ederse byby kizlar
Az evvel bir dedikodular okudumda kendimce teoriler urettimkim demiş yasakk diyee de bakem bana
Allahalah kim dedi sen daha önce geliyordun diye biliyorumBy topige gelmek yasakmis gelemde ortaligi karistiram dedim
yok ya dalga geciyorm benlik durum yok biseyler okudumda az once ondan saka yapiyorumAllahalah kim dedi sen daha önce geliyordun diye biliyorum
yok kuzum yanlış teorii senin kii olurmu hiiç öyle bişeyAz evvel bir dedikodular okudumda kendimce teoriler urettimBiri bir topigemi yazmis dislanmismi ne ondan oyle yazdim olaylari bilmiyorum ortada okuduklarimdan cikartigim cikarimlara gore
Boşver hiç girme bunlara gerek de yok zatenyok ya dalga geciyorm benlik durum yok biseyler okudumda az once ondan saka yapiyorum
hem senin bdv de ne işin var gülom biz varken bdv niyeeEğer biri bdv de beni şikayet etmzss burdayım ederse byby kizlar
Bdv mayin tarlasi gibi yer ya oraya ne zmn bi yorum atsam basim agriyorEğer biri bdv de beni şikayet etmzss burdayım ederse byby kizlar
Yok kız topiğin kapısı herrrkeslere açık kuzucumAz evvel bir dedikodular okudumda kendimce teoriler urettimBiri bir topigemi yazmis dislanmismi ne ondan oyle yazdim olaylari bilmiyorum ortada okuduklarimdan cikartigim cikarimlara gore
ne hopluyon ponçiğimm pipiliyi rahatsız etme yerinde
Canim skildi azcik ip atlayam dedimne hopluyon ponçiğimm pipiliyi rahatsız etme yerinde
zaten birazdan bani yicem tartisma olan yere yorum attim mune yazdi gelince biletinizi kesicm diyeYok kız topiğin kapısı herrrkeslere açık kuzucum ❤ ama oluyor tabii arada öyle şeyler amaaan olsun
aynen kuzum bdv bildiğin mayın tarlasıBdv mayin tarlasi gibi yer ya oraya ne zmn bi yorum atsam basim agriyorfazla ugramiyorm artk
yok bence ip atlama sen ponçiğim amann diyimCanim skildi azcik ip atlayam dedim
bence sen ban yemessinnzaten birazdan bani yicem tartisma olan yere yorum attim mune yazdi gelince biletinizi kesicm diyeinsallah kurunun yaninda yas olan ben yanmam
Yok sen bişey yazmamışsın banlık gördümzaten birazdan bani yicem tartisma olan yere yorum attim mune yazdi gelince biletinizi kesicm diyeinsallah kurunun yaninda yas olan ben yanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?