- 30 Mart 2013
- 2.848
- 15.210
- 208
- 32
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #77.761
Insallah tatlimYok sen bişey yazmamışsın banlık gördüm
Belli orda ban yiyecekler
Amin, Sağol canımGozun aydin mehlikamAllah anali babali buyutsun insallah. Dinlenmeye bak bol bol. Uykuna dikkat et
Koklarim canım, senin de azaldı, minik prensesi bol bol koklarsin artık
İns gitmemRossumm bi yere gitmeeeeeeee
Bncede yatsın uyusun osen koşturma zaten gülomm premsesi rahatsız etmee
Eee sen önceden gelip yaziyordun kimse yasak demedi ki kuzum o nerden çıkmışBy topige gelmek yasakmis gelemde ortaligi karistiram dedim
Egleneyim dedm ins elenmemhem senin bdv de ne işin var gülom biz varken bdv niyee
Şimdiye kdr iki kere yandı basım.ins bundan sonra yanmazBdv mayin tarlasi gibi yer ya oraya ne zmn bi yorum atsam basim agriyorfazla ugramiyorm artk
Evet az kaldı mehlikom :)Amin, Sağol canımgece sırtımı yatağa zor koyuyorum ama öyle yorgunlukta hissetmiyorum maşaallah,nasıl oluyor ben de anlamadım
Koklarim canım, senin de azaldı, minik prensesi bol bol koklarsin artık❤
Çok şükür canım, iyiyim toparladim bayağı, bebiste iyi, doğum öncesi endişe ve korkular yersizmis, ikimiz de sağlıcakla kurtulduk çok şükür, bir tek doğumum zor geçti anestezi tutmayınca, sonra bayilttilar, o da geçti gitti çok şükür,M mehlika nur mehlikammm nasılsın kuzummm bebiş nasıll ❤❤❤
Oh çok şükür kuzum doğum korkularının yersiz olduğuyla ilgili daha çok öğüde ihtiyacımız olacak sanırım tecrübelilerden, gün yaklaştıkça tedirginleşeceğimize eminim ki sen 3.bebeğini doğurdun ilk olanlarımızda korku bol olacaktır.. Çok şükür sağlıkla atlattınız canım benim öp kokla benim yerimede kuzucuğuÇok şükür canım, iyiyim toparladim bayağı, bebiste iyi, doğum öncesi endişe ve korkular yersizmis, ikimiz de sağlıcakla kurtulduk çok şükür, bir tek doğumum zor geçti anestezi tutmayınca, sonra bayilttilar, o da geçti gitti çok şükür,
minigi emzirdim uyuyor şimdi❤
Rabbim evlat isteyen arkadaşlara hayırlı evlatlar nasip etsin,en kısa zamanda güzel haberlerini alırız inşaallah
Senin gibi hamile arkadaşlarıma da hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin
Dilosum napiyorsun bakiyim. bir zamanlar Çukurova'ya bakıyor musun?
İyim nihalim sen nasılsınDilosum napiyorsun bakiyim. bir zamanlar Çukurova'ya bakıyor musun?
Eglence ariyosan biz burda ne gune duruyos gulom bdv de kibliyela adamiEgleneyim dedm ins elenmem
Ben de bekliyorum ama uykum da var uykusuzumİyim nihalim sen nasılsın
Daha başlamadi bitanem baslasin izlicem
Kıyamam başlayana kadar biraz uyusan canımBen de bekliyorum ama uykum da var uykusuzum
Keşke ama zorKıyamam başlayana kadar biraz uyusan canım
Keşke ama zor
Herkesin benden beklentisi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?