- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #77.961
Kalpler cikardim sana gozlerimdennnEfendim
casperim cok üzuldum cokBizimki donse de bir suru kuzu gitti be yavrum. Kac tane eve ates dustu. Cocuk diyor araclar dolu sehitle. Daha neler var da burda yazamiyorum iste.bizde bilmezdik oralari kaynim gidene kadar. Insan gozunu boyle aciyor iste. Bakalim neler olacak
Daha ne kadar yem edecekler kuzularimizi. Tepelerinden atesler yagiyor. Patir patir gidiyor cocuklar. Allahim su gunun hurmetine hepsini korusun insallah
Daha belli değilmiş Gülnihalım çok deniyor ama yayın yasağı var yineHaberlere düşmemiş daha
Kalpler karşılıklıKalpler cikardim sana gozlerimdennn
Bu gece bana dua edermjsjn taze anne dualarin dha makbuldur smdi seninn
Nasilsin iyimisin yazdklarni okudum cocklar nasillar kardeslerne ve size karsi
Sen tuplerini filan baglatmadjn demiiKalpler karşılıklı ❤
Ederim canım,
İyiyiz, çocuklar çok mutlu, hastaneye ilk ziyarete geldiklerinde bebeğin başından bayağı ayrılmadilar, esim de çok yaklaştırmıyor, kafasına dokunmayın, çok yaklaşmayın vs diyerek uzaklaştırıyor
Bebek uyurken biraz beyaz oluyor uyanıkken hele de ağlarken kıpkırmızı,sanırım bayağı esmer olacak
Bu belki bana benzer biraz daha açık tenli olur diyordum ama ablasıyla abisinden daha esmer olacak gibi
Neyse canı sağolsun da, 4. Ye kısmet diyormuşum
Cicim ben geldim sen gittin, hayırlı kandiller sana da canım Allah tüm dualarımızı hayırlara vesile kılarak kabul eylesin inşallahHayırlı kandiller minik yavru kertenkelelerim
Bu kandilde edeceğiniz tüm duaların kabul oldu sevincini yaşamanızı diliyorumTabi kendikimin de
Birkaç sevinci bir arada yaşayarak geldim bugün.
1.sevincim; 44 okul 2963 öğrenci ile yapılan deneme sınavında il, ilçe, genel 1.leri (3 öğrencim 1.olmuş) benim sınıfımdan çıktı1.lerim 500 üstünden 500 tam puan almışlar fullemişler. Anaları okulu basıp beni tebrikledi
2.sevincim; dayanamayıp pazartesiye randevu aldım cici bebükümü göreceğim
3.sevincim; geyşamla sanırım düzelttik bazı şeyleri. Dün geldi konuşmak istedi önce ben konuşmamak için direndim sonra tamam konuş ne konuşacaksın dedim. Senin için herşeyin en iyisini yapmaya çalışıyorum, her imkanın en güzelini sunmaya çalışıyorum, daha azına layık olmadığını biliyorum ama yetemedikçe yoruluyorum ve kendimi değersiz hissediyorum dedi. Maddiyat düşünüyorum, işimi düşünüyorum, seni düşünüyorum, bebeği düşünüyorum bu yüzden bazen yoruluyorum ve modum düşebiliyor, siz kadınların hormonal dönemleri var da bizim yok mu sanıyorsun dedi. Benim şu hayatta biraz kendi kabuğuma çekilmeye, bazen moralsiz olmaya hiç mi hakkım yok dedi. Ben ne dedim sizce; "tabiki yok",
Dün neden konuşmadın bunları dedim. Tepkinden korktum, yanlış anlamandan korktum dedi. Gören de beni ponçik biri değilim sanır bak hele tepkimden korkmuş
Dün nedense yumuşayamadım ama bugün düşündükçe yumuşadım. Gelince ona sarılacağım
Böyle yani bende durum bu sizler nasılsınız kuzularım inşallah sizlerde de sevinçli haberler vardır
Bu arada 2.bir emre kadar libiş orucuna girmeyenler, hala kocalarının yakalarından düşmeyip fişne aşna peşinde olanlar, lanetimi hafife alanlar aşağıdaki msjları okuyup yeniden düşünsün derim.
@ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
@imzaben
@Night Club
@H M
amin canım amin Allah'ım tüm askerlerimizi tüm polislerimizi korusun dualarımız onlarla birlikte Allah yar yardımcılari olsun rabbim onları bizim başımızdan eksik etmesin onlar olmazsa biz ne yapardık ayaklarina taş deydirmesin rabbim bundan sonra bizim icinn savaşıyorlar onların hakkını ne bu dünya da ne öbür dünyada odeyemeyiz Allah'ım onları. Korusun aminKuzular geyşam tam eve dönüyordu tüm polisleri şubelere geri çağırmışlar İdlib'deki olay sebebiyle. O kadar içim huzursuz ki. Ne zaman döner onu da bilemiyorum. Sinirlerim çok bozuldu benim bu akşam karnıma ağrılar giriyor
Allahım şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine askeri, polisi, Türk milletini korusun
Sorma canım bı üyenin profilin de msjlar kaynıyor resmen, çok kötü iddialar var allahim esirgesin ya çok kötü oldum akşam akşamKuzular geyşam tam eve dönüyordu tüm polisleri şubelere geri çağırmışlar İdlib'deki olay sebebiyle. O kadar içim huzursuz ki. Ne zaman döner onu da bilemiyorum. Sinirlerim çok bozuldu benim bu akşam karnıma ağrılar giriyor
Allahım şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine askeri, polisi, Türk milletini korusun
Hangi üye kuzum bende bir bakayım..Sorma canım bı üyenin profilin de msjlar kaynıyor resmen, çok kötü iddialar var allahim esirgesin ya çok kötü oldum akşam akşam
Nurov adlı üye canimHangi üye kuzum bende bir bakayım..
Bence de öyle canim,tabura saldırı diyorlar yaa Allah'ım çok kotuAllahım tüm asker polisimizi korusun dua edelim kızlar. 9 şehit diyor ama sayı düşürüldü bence.
Aynen canım benim. İlk başta instagram vs grebiliyordum. Şuan hiçbir şey yapılmıyor. Allahım çok üzüldüm bu gece.Bence de öyle canim,tabura saldırı diyorlar yaa Allah'ım çok kotusayıyı düşürüyorlar kesinlikle
Şu mübarek gece de rabbim zulmedenlerin ocaklarına da aynı ateşi salsın Insallah,o anne babaların ciğerlerine düştü o kor ateş Allah kahretsin bunları yaAynen canım benim. İlk başta instagram vs grebiliyordum. Şuan hiçbir şey yapılmıyor. Allahım çok üzüldüm bu gece.
Hepsini hepsini Allah kahretsin bitsin bi bela pislikler bitmiyorlar.Şu mübarek gece de rabbim zulmedenlerin ocaklarına da aynı ateşi salsın Insallah,o anne babaların ciğerlerine düştü o kor ateş Allah kahretsin bunları ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?