Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
casperim cok üzuldum cok
varmi bir gelişme esin ne durumda kardesinden haber alabildiniz mi?

Kalpler cikardim sana gozlerimdennn

Bu gece bana dua edermjsjn taze anne dualarin dha makbuldur smdi seninn

Nasilsin iyimisin yazdklarni okudum cocklar nasillar kardeslerne ve size karsi
Kalpler karşılıklı
Ederim canım,
İyiyiz, çocuklar çok mutlu, hastaneye ilk ziyarete geldiklerinde bebeğin başından bayağı ayrılmadilar, esim de çok yaklaştırmıyor, kafasına dokunmayın, çok yaklaşmayın vs diyerek uzaklaştırıyor
Bebek uyurken biraz beyaz oluyor uyanıkken hele de ağlarken kıpkırmızı,sanırım bayağı esmer olacak
Bu belki bana benzer biraz daha açık tenli olur diyordum ama ablasıyla abisinden daha esmer olacak gibi
Neyse canı sağolsun da, 4. Ye kısmet diyormuşum

Sen tuplerini filan baglatmadjn demii

Cocuklari kardesinden uzaklastirmayin yaa sevsinler kardeslik duygusu bagi olussun ne guzell iste

Cicim ben geldim sen gittin, hayırlı kandiller sana da canım Allah tüm dualarımızı hayırlara vesile kılarak kabul eylesin inşallah
Ben bu akşamı güzel degerlendirdim şükür,Allah kabul etsin topikce hepinize de dua ettim rabbim gebelerimize de hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah ❤
Geysayla barismaniz çok iyi canım sar sarmala kocanı mübarek gece bugün huzur dolsun için

Kizlar bu gece bana dua eder misiniz rica etsem?hayırlı sağlıklı evlatlar diler misiniz benim için hepiniz
Yarın öğlen eşimle bahsettiğim ebeye gidicez bı,bakalım neler olacak müslümanın müslümana ettiği dua bu gece yüzü suyu hürmetine kabul olur inşallah canlarım

Kuzular geyşam tam eve dönüyordu tüm polisleri şubelere geri çağırmışlar İdlib'deki olay sebebiyle. O kadar içim huzursuz ki. Ne zaman döner onu da bilemiyorum. Sinirlerim çok bozuldu benim bu akşam karnıma ağrılar giriyor
Allahım şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine askeri, polisi, Türk milletini korusun

amin canım amin Allah'ım tüm askerlerimizi tüm polislerimizi korusun dualarımız onlarla birlikte Allah yar yardımcılari olsun rabbim onları bizim başımızdan eksik etmesin onlar olmazsa biz ne yapardık ayaklarina taş deydirmesin rabbim bundan sonra bizim icinn savaşıyorlar onların hakkını ne bu dünya da ne öbür dünyada odeyemeyiz Allah'ım onları. Korusun amin

Sorma canım bı üyenin profilin de msjlar kaynıyor resmen, çok kötü iddialar var allahim esirgesin ya çok kötü oldum akşam akşam

Allahım tüm asker polisimizi korusun dua edelim kızlar. 9 şehit diyor ama sayı düşürüldü bence.
Bence de öyle canim,tabura saldırı diyorlar yaa Allah'ım çok kotusayıyı düşürüyorlar kesinlikle

Aynen canım benim. İlk başta instagram vs grebiliyordum. Şuan hiçbir şey yapılmıyor. Allahım çok üzüldüm bu gece.
Şu mübarek gece de rabbim zulmedenlerin ocaklarına da aynı ateşi salsın Insallah,o anne babaların ciğerlerine düştü o kor ateş Allah kahretsin bunları ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…