Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya cici resmen aksamdan beri icin skliyordu bak sehitlermiz oldu bisuru Allah im asker ve poljsimizi korusunnn Allah im dusmana firsat vermesinnn ... ellerm titriyo

Cok sehidimiz var arkadaslar cook. Allahim ambulans seslerini biz duyduk telefondan. Her yerde erisim engeli var. Madem sayi 9 neden yayin yasagi getirdin. Herkes farkinda arkadaslar. Herkesin esi dostu kardesi var oralarda. Herkes aslini ogreniyor. Neyi sakliyorlar neyi

Öyle casperim öyle. Hala yasak var erişim engeli var. Bu gece bol bol dua edicez. Allah tüm asker polis ailelerine sabır güç versin. Ordumuza güç versin
Çok üzgünüm.

Öyle casperim öyle. Hala yasak var erişim engeli var. Bu gece bol bol dua edicez. Allah tüm asker polis ailelerine sabır güç versin. Ordumuza güç versin
Çok üzgünüm.
Uzulduk cok uzulduk. Aileleri ne halde kim bilir. Allahim sabir versin hepsine

Günaydın kızlarrr*

33 şehidimiz var, sayı daha fazla mutlaka ama saklıyorlar. Hava saldırısı yapılmış.. söylenene göre en az 50-60 şehit olduğu söyleniyor. Bir sürü de ağır yaralı askerimiz var.
Milletimizin başı sağolsun..

Daha geçen bu konuya değindik imzoşumla şimdi haberleri izleyin şehitlerimizin hepsi gece kondu tarzı kenar mahallelerden çıkacak..

Diyecek bir şey yok ne söylenir ki.

whatsaptan-instagram-twitter giremiyorum.. Whatsap arada bir kullanabiliyorum ama instagram ve twitter'a erişim yasağı olduğu aşikar, son girişim 8-9 saat önce..

ne denir ki patilim içimiz paramparça evlatlarımız gitti
kaç annenin yüreğine ateş düştü
kaç çocuk babasız kaldı, kaç kadının kalbi paramparça düşündükçe kahroluyorum
siyasetten nefret ediyorum ama ülkemizde bu kadar suriyeli varken suriyeye savaş açılıyor
bu adamlar ülkelerini korumaktan aciz buraya geldiler (kaçtılar)
ama şimdi ülkelerine Türkiye saldıracağı zaman sokaklarda bize saldırmayacakları ne malum?
her yerde zibil gibiler adım attığım her yerde Türkten çok Suriyeli var can güvenliğimiz var mı?

Çok üzgünüm.
Amin canım . Allah ailelerinin yardımcısı olsun . Allah düşmanlardan korusun.

Askerlerimizi gencecik cocukları koymuşlar dağın ortasına ne bir güvenlik önlemi var ne bir şey havadan bir güvenlik önlemi almaları gerekiyordu ulu orta koymuşlar
Ben bu yüzden diyorum ben bu devlete vatana cocugumu asker göndermem diye.

Yazık günah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…