Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sonuna kadar katılıyorum

Gencecik çocukları koyuyorlar dağın tepesine ne güvenlik önlemi var ne bişey var
Evladim olsun askere fln göndermem devlete mi savaşacak onca Ocak söndü bu gece
Onca canlar gitti yandı
Ne suçları vardı asıl onlarda değil onları oraya gönderenler de suç .
Kendi çocuklarını göndersinler ya oraya savaşsinlar hani herşey millet için
Doğru kim yiyecek burda bizim paramızı
Nasıl bur ulkede yaşıyoruz
Mustafa Kemal Atatürk'ün kemikleri sızlıyordur bu hali görünce
Canim çok sıkkın morelim bozuk
Bundan sonra olmamasi temenni ediyorum
Bas sağlığı diliyorum yakınlarına nur içinde yatsinlar allah rahmet eylesin

Çok sevgili cumhurbaşkanımızın da dediği gibi,

Erdoğan, "libya'nın meşru başbakanı ile yönetimiyle masaya oturduk, imzaları attık. biz gayrimeşru hafter'e karşı, ücretli, lejyoner hafter'e karşı biz orada yönetici, kahraman askerlerimiz ve suriye milli ordusu'ndan ekiplerimizle beraber oradayız. mücadeleyi orda sürdürüyorlar. tabii birkaç tane şehidimiz var. ama birkaç tane şehidimizin karşılığında da 100'e yakın orada, o lejyonerlerden etkisiz hale getirdik. kardeşlerim, şunu hiçbir zaman unutmayacağız; şehitler tepesi boş kalmayacak" dedi.-

Zaten boş kalmıyor çok şükür, garibanlar o tepeyi dolduruyor değil mi :)
Yani açıkça öleceksiniz, mezarınız hazır diyor :)

Neyse, siyaset yapmayacağımm:)
İçim de bir volkannnn

silelim de bizde gume gitmeyelim günümuz iste insanlar fikirlerini ne güzel rahatça ifade ediyor :)

Kızlar çok üzüldüm sahiden.
Hiç tahammül edilecek gibi değil. Onların adamları burda ekmek elden su gölden, ayaklarını uzatıp yatarken bizim canlarımızın orda öyle olması.
Çok söyleyecek şey var. poncikvegece katılıyorum Patilim.
Allah ailelelere sabır versin diyoruz ama de de nereye kadar. Biz böyle üzülürken onlar nasıl olacaklar.

Busram polemikle besleniyorlar resmen doğru yazilana da kızıyorlar hep cahillik bunlar hep bu halde zaten ülke allah akıl fikir versin söylenecek çok şey var da sustugumuz için değil sustugumuzu bilsinler ki biz neyin ne olduğunu bildiğimiz için

öyle kuzum valla.. ah ah söylenecek çok şey varda..

yani şimdi sınır kapıları açıldı.. bunlar gitti avrupaya ne olucak.. hala ülkemizde kalanlar olacak tc vatandaşlığı alanlar maaşa bağlananlar özellikle.. burda ekmek elden su gölden bırakıp gitmez bazıları.. haa o gidenler ne olacak yani kime zarar verecekler.. avrupa onlara bakmayacak bile gelmeseydiniz diyecek.. şimdi kim kazandı burda.. olan bizim canlarımıza oldu.. hayır niye hala duruyoruz niye bizde bu kalleşliği yapanları vurmuyoruz anlamıyorumm...

Ne hoş dimi... benim daha bıyıkları yeni terlemeye başlayan askerim şehit oluyor koca koca hanzolar neşe ile sınır kapısından geçiyor, çok hoş :) inanılmaz bir yönetim şekli, inanılmaz bir profesyonellik, harika bir TSK her şey mükemmel :)

Sahilde kari kiza yavsarlar anca salyalari aka aka. Srfsiz tohumlari. Anca uresinler anca nargile keyfi yapsinlar. Yan gel yatt osman modunda takilsinlar Allahin cezalari. Basimiza bela oldular pislikler. Coluga cocuga acirim. Alsalardi kadinlari cocuklari da o vatan haini erkekleri ellerine silah verip yollasalardi. Bizim mehmetcigimizi onden gondermek yerine yem gibi o pislikleri salsalardi keske.
Cigerimiz yandi,parca parca olduk geceden beri. Rabbim askerimizi polisimizi korusun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…