- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #78.001
sonuna kadar katılıyorumAskerlerimizi gencecik cocukları koymuşlar dağın ortasına ne bir güvenlik önlemi var ne bir şey havadan bir güvenlik önlemi almaları gerekiyordu ulu orta koymuşlar
Ben bu yüzden diyorum ben bu devlete vatana cocugumu asker göndermem diye.
Yazık günah
o niye gitti@_Gulnihal_ de gitmiş
Ban yemiş heraldeo niye gitti
hee ban yemişte neden yediğini biliyorsun sandım dilomBan yemiş heralde
silelim de bizde gume gitmeyelim günümuz iste insanlar fikirlerini ne güzel rahatça ifade ediyor :)Çok sevgili cumhurbaşkanımızın da dediği gibi,
Erdoğan, "libya'nın meşru başbakanı ile yönetimiyle masaya oturduk, imzaları attık. biz gayrimeşru hafter'e karşı, ücretli, lejyoner hafter'e karşı biz orada yönetici, kahraman askerlerimiz ve suriye milli ordusu'ndan ekiplerimizle beraber oradayız. mücadeleyi orda sürdürüyorlar. tabii birkaç tane şehidimiz var. ama birkaç tane şehidimizin karşılığında da 100'e yakın orada, o lejyonerlerden etkisiz hale getirdik. kardeşlerim, şunu hiçbir zaman unutmayacağız; şehitler tepesi boş kalmayacak" dedi.-
Zaten boş kalmıyor çok şükür, garibanlar o tepeyi dolduruyor değil mi :)
Yani açıkça öleceksiniz, mezarınız hazır diyor :)
Neyse, siyaset yapmayacağımm:)
İçim de bir volkannnn
Yok cnm profili kapalı göremedim neden ceza yediğinihee ban yemişte neden yediğini biliyorsun sandım dilom
@_Gulnihal_ de gitmiş
bu şehitlerle ilgili açılan bir konudaki yorumlarından sanırım bende gördüm baktım o konuda baya bi kişi banlanmış..o niye gitti
Ben görmedim cnm konunun ismi nebu şehitlerle ilgili açılan bir konudaki yorumlarından sanırım bende gördüm baktım o konuda baya bi kişi banlanmış..
Ben görmedim cnm konunun ismi ne
Busram polemikle besleniyorlar resmen doğru yazilana da kızıyorlar hep cahillik bunlar hep bu halde zaten ülke allah akıl fikir versin söylenecek çok şey var da sustugumuz için değil sustugumuzu bilsinler ki biz neyin ne olduğunu bildiğimiz için
öyle kuzum valla.. ah ah söylenecek çok şey varda..Busram polemikle besleniyorlar resmen doğru yazilana da kızıyorlar hep cahillik bunlar hep bu halde zaten ülke allah akıl fikir versin söylenecek çok şey varsa sustugumuz için değil sustugumuzu bilsinler ki biz neyin ne olduğunu bildiğimiz için
Ne hoş dimi... benim daha bıyıkları yeni terlemeye başlayan askerim şehit oluyor koca koca hanzolar neşe ile sınır kapısından geçiyor, çok hoş :) inanılmaz bir yönetim şekli, inanılmaz bir profesyonellik, harika bir TSK her şey mükemmel :)Ya ben çok öfkeliyim valla billa deliriyorum fotoğrafları gördükçe
sınır kapısından çıkarken halay çekiyorlar ya
ben bunları sindiremiyorum gerçekten meymenetsiz suratsız or.... çocukları
öfkeden kuduruyorum ya kuduruyorum
Sahilde kari kiza yavsarlar anca salyalari aka aka. Srfsiz tohumlari. Anca uresinler anca nargile keyfi yapsinlar. Yan gel yatt osman modunda takilsinlar Allahin cezalari. Basimiza bela oldular pislikler. Coluga cocuga acirim. Alsalardi kadinlari cocuklari da o vatan haini erkekleri ellerine silah verip yollasalardi. Bizim mehmetcigimizi onden gondermek yerine yem gibi o pislikleri salsalardi keske.ne denir ki patilim içimiz paramparça evlatlarımız gitti
kaç annenin yüreğine ateş düştü
kaç çocuk babasız kaldı, kaç kadının kalbi paramparça düşündükçe kahroluyorum
siyasetten nefret ediyorum ama ülkemizde bu kadar suriyeli varken suriyeye savaş açılıyor
bu adamlar ülkelerini korumaktan aciz buraya geldiler (kaçtılar)
ama şimdi ülkelerine Türkiye saldıracağı zaman sokaklarda bize saldırmayacakları ne malum?
her yerde zibil gibiler adım attığım her yerde Türkten çok Suriyeli var can güvenliğimiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?