Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kim neyi hakkediyorsa o kuzu. Bendr geçen sene bir öğrencimi 69,4 de bırakarak teşekkür vermemiştim ödev yapmıyor diye ama iyi ki öyle yapmışım ortaokulda akıllanmış şimdi teşekkür alıyor hep

Öyle valla işlerini kolaylaştırdıkca bunlara bir hal oluyor ya ben şeye sinir oluyorum adamın ortalaması 67 falan bana gidiyor diger hocaya gidiyor falan ortalama öyle 69 oluyor da işte surda kaldım yükseltin diyor

Hahaa geldim geldim çıkamıyorum açtığım konudan yahuama bunaldım dedim bı etiket gördüm sanki ben oraya doğru yol alayım
Bu arada bende Youlost16 yi merak ediyorum, inşallah bebisi onunladir da müjde verir sonra da sıra bize gelir

Çakal hepsi.. Yok öyle 3 kuruşa 5 köfte. Çalışsalardı zamanında yaz tatili planın nedir çiçeğim

Bdv'ye konu açmak cesaret ister ben hayata cesaret edemem aforozcu dolu Bazen bende girip yargı dağıtıyorum yalan değil şindi ama her zaman doğruları söylerim Bak aklıma ne geldi. Biber gazı edin. Eşine gelen kargoculara kapıyı biber gazı ile açacağını söyle.

Ahaha o biber gazını önce onda uygulayacağımı bilir ama ölse aldırmaz cesaret edemez zannımca,du simdi valla iste bendeki de deli cesareti zaar yaptık bı delilik açtık konumuzu ama çokta acımasız yorumlar gelmedi yine iyi dedim kârdayim

Problem eşinde olduğu için gelmedi. Sen bir de haksız olma ihtimalin olan konu aç bak neler olur, ondan çok dadanma bence Biber gazı enişteye işler ama burdan sıkınca aforozculara gitmiyor zaar ama oldu da canını sıkan olursa Etiketle geliriz. ByNkoaLa ve ben çok adam temizledik burda, di mi kız gangster'im boni&clyde gibiyiz ahaha

Ahaha ardımda siz varsaniz bdv kimmis, vız gelir tırıs geceerr diycem fazla mi iddialı olurum korktum simdi
Aman yok haksız olma ihtimalim olduğu konuyu oraya mi açarım aman kurtulamam sonra sayfalarca

Ahaha ardımda siz varsaniz bdv kimmis, vız gelir tırıs geceerr diycem fazla mi iddialı olurum korktum simdi
Aman yok haksız olma ihtimalim olduğu konuyu oraya mi açarım aman kurtulamam sonra sayfalarca
Arkanda biz gangster ler varız ama sen yine de heyecan arama gel bize anlat derdini çiçeğim biz seni aydınlatırız Gerçi benim aydınlatmamdan ne olur bilmiyorum, bitmek üzere olan tasarruflu ampuller benden daha iyi aydınlatır Bak hizuşumun ( hizuran ) kocikinin doğum günüymüş kendini kurdelele kapıyı öyle aç dedim bana deli der dedi. Ben yapsam eşim şaşırmaz işte eşim beni normal görünce şaşırıyor genelde işte benim aydınlatmalarım bu şekil

Çakal hepsi.. Yok öyle 3 kuruşa 5 köfte. Çalışsalardı zamanında yaz tatili planın nedir çiçeğim
Evde doyasıya yatıp yuvarlanmak sonra memleketlere gidip biraz da orada yuvarlanmak
Yav şimdi çocuk var kurdele falan sakat iş. O hediye diye anlamaz fantazi zanneder tövbe estağfurullah zaten geldi yuttu köftelerini iki gözümün çiçeği. Çok beğendi

Yav fantezi sansın nolcak ne güzel işte seksü kertenkelem Afiyet olsun bende yutaydım keşke olaydı da ah ah

Yav fantezi sansın nolcak ne güzel işte seksü kertenkelem Afiyet olsun bende yutaydım keşke olaydı da ah ah
İmkan olaydı da bir tabak yollasaydim
İşte evde çocuk çaki gibi geziyor. Zil çaldı mı baba geldiii diye koşturup açıyor. Kurdele demişken bir yerden kurdele bulmuş babasını onunla bağlıyordu senin fikir tersine döndü

Bak yine benim fikrime gelmişsiniz İyi eğlenceler kuzularım size, güzel aile

Oy oy elimizden kimler geldi kimler geçti kimleri neler dedik neler kimleri aydinlattik ediş hun bile ampulü buldugun da o KDr aydinlanmamistir bir de K Kendinisevenbirii korkma biz arkabdayiz her zaman

Oy oy elimizden kimler geldi kimler geçti kimleri neler dedik neler kimleri aydinlattik ediş hun bile ampulü buldugun da o KDr aydinlanmamistir bir de K Kendinisevenbirii korkma biz arkabdayiz her zaman
Kız kim kimi aydınlattı kimin Ampulü patladı orda biraz error verdim ayy ama kendini kurdeleyle sarıp sarmalayıp kapıyı açıp eşine sunmak nasıl bir fikir ahahaha çok güldüm buna ciciii ama valla billa eşime bunu yapmak geçti aklımdan,temmuzun başı evlilik yıldönümümüz bizimdeadamın ne tepki vereceği belli değil,kapidan geri döner kaçar heralde hatun delirdi der ahaha ByNkoaLa sende ardimdaysan tamam ama ben yine de bdv gazabına uğramak istemem kuzu gelip size anlatsam diyorum arada

KuZum ovunun üstünden 14 gün gecti hala regl olmadım testte negatif

Anlat kuzumm anlat her zaman dinleriz beraber tişörtleri kloraga batiririz pembik gömlekler yaparız
Bizim aklımıza uyarsan ins bosanmazsn ahhahahahaah
Ay bizden güzel hediye paketi mi var şekerim cicimin orijinal fikirleri her zaman ise yarar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…