- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #78.021
Akşam akılıma geldi dedim topik te birinin kardeşi gitmişti oraya diye durumlar nasıl varmı haber kardeşinizdenSahilde kari kiza yavsarlar anca salyalari aka aka. Srfsiz tohumlari. Anca uresinler anca nargile keyfi yapsinlar. Yan gel yatt osman modunda takilsinlar Allahin cezalari. Basimiza bela oldular pislikler. Coluga cocuga acirim. Alsalardi kadinlari cocuklari da o vatan haini erkekleri ellerine silah verip yollasalardi. Bizim mehmetcigimizi onden gondermek yerine yem gibi o pislikleri salsalardi keske.
Cigerimiz yandi,parca parca olduk geceden beri. Rabbim askerimizi polisimizi korusun.
İpini koparan Türkiye ye geldi, şimdi de o ülke senin bu ülke benim dolaşacaklar. Keyifleri yerinde nasıl olsa...Ya ben çok öfkeliyim valla billa deliriyorum fotoğrafları gördükçe
sınır kapısından çıkarken halay çekiyorlar ya
ben bunları sindiremiyorum gerçekten meymenetsiz suratsız or.... çocukları
öfkeden kuduruyorum ya kuduruyorum
Esimin kardesi canim. Cok sukur demin konustum o iyi su an reyhanlida su an. Cok psikolojisi bozulmus abla burasi cook kotu diyor cocuk sesi titriyorAkşam akılıma geldi dedim topik te birinin kardeşi gitmişti oraya diye durumlar nasıl varmı haber kardeşinizden
Başından beri gelmeleri bile hata.Ya ben çok öfkeliyim valla billa deliriyorum fotoğrafları gördükçe
sınır kapısından çıkarken halay çekiyorlar ya
ben bunları sindiremiyorum gerçekten meymenetsiz suratsız or.... çocukları
öfkeden kuduruyorum ya kuduruyorum
Bizim bile burda boğazimiz düğüm düğümEsimin kardesi canim. Cok sukur demin konustum o iyi su an reyhanlida su an. Cok psikolojisi bozulmus abla burasi cook kotu diyor cocuk sesi titriyor
O da diyor. Abla siz duyuyosunuz ben goruyorum o arabalar dolusu sehidi diyoBizim bile burda boğazimiz düğüm düğüm
İçimiz açıyor
Onlar kimbilir nasıldır nasıl bozulmasın
Allah yardımcıları olsun off içim parçalanıyorO da diyor. Abla siz duyuyosunuz ben goruyorum o arabalar dolusu sehidi diyo
Butun gece uyumadik diyor cocuk. Sesi o kadar yorgun geliyordu ki..
O da diyor. Abla siz duyuyosunuz ben goruyorum o arabalar dolusu sehidi diyo
Butun gece uyumadik diyor cocuk. Sesi o kadar yorgun geliyordu ki..
Ben fotograflari gordum. Nasil da cuval gibi yuklemisler cocuklari kamyonlara. Ah !!bende haberini aldım cnm kamyonlarla şehitleri yüklemişler
Allah'ım bu son olsun artık çok can yandı rabbim onları korusun
bende gördüm askerimizi o hale getirenlere yazıklar olsun gencecik cocuklari allah tez zamanda layiklarini versin !!Ben fotograflari gordum. Nasil da cuval gibi yuklemisler cocuklari kamyonlara. Ah !!
Ban yemiş cnm dün konu açılmış ordan çok kişi ban yemiş bizim ki de gitmis@_Gulnihal_ niye gri
en azından geri gelicek tekrar iyi tarafından bakalım temelli gitmiş olmasındaBan yemiş cnm dün konu açılmış ordan çok kişi ban yemiş bizim ki de gitmis
Yok kuzum gelir bir kaç güneen azından geri gelicek tekrar iyi tarafından bakalım temelli gitmiş olmasında
hepimizz çok üzgünüz çaydaşımm tüm türkiye yastaMerhaba kızlar nasılsınız. Annemi görmeye gittim internetim yoktu giremedim. Moralim çok bozuk.
İdlib
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?