- 3 Eylül 2019
- 976
- 2.500
- 43
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #78.041
Ah canım benim kıyamam ona bozulmaz mı ya bildiğin kıyamet gördü çocukEsimin kardesi canim. Cok sukur demin konustum o iyi su an reyhanlida su an. Cok psikolojisi bozulmus abla burasi cook kotu diyor cocuk sesi titriyor
B Brunello Cicinelli sen naslsn cnm esin eve gecmi geldi onlara ne demisler ...
B Brunello Cicinelli brunomm cicimmm sen nasılsın eşin nasıl..
Cicimm benim bal cicim Allahin izniyle geysan sag salim sana gelecek sen icini ferah tut.. bebegine saril sarmala onu.. kotu seylerde dusunme sakin insallah gecicek gidicek hepsi duzelicek boncugum benimmHaber vermelik geldim, çok kötüyüm ben bugün kızlar
Şehit haberlerine çok üzüldüm, geyşam için endişelendim gece uyku tutmadı çarpıntım başladı. Ben fena olunca gece 2 saatliğine geldi yanıma. Gece 4 de geldi beni uyuttu 6 da yine gitti. İkinci bir emre kadar da dönmeyeceklermiş. Bilmiyorum ne zaman döner eve. Bu gece gelir mi hiç bilmiyorum.
Şubeden 22 polisi sınıra göndereceklermiş. İnşallah seçilmez diye dua ediyorum. 20 güne yakın kalacaklarmış sınırda...
Başım dönüyor, başım ağrıyor çok halsiz hissediyorum. Evde tek kalmamak için kız kardeşime geldim şimdi burdayım.
Önceki sayfalara şimdi göz atacağım inşallahCasper25 ın kayınbiraderi iyidir.
D Dilos06Diktorya Secret
Evet canım hepimiz yastayiz tek yapAbildigimiz dua etmek elimzden bu geliyor keske daha fazlasi gelseHaber vermelik geldim, çok kötüyüm ben bugün kızlar
Şehit haberlerine çok üzüldüm, geyşam için endişelendim gece uyku tutmadı çarpıntım başladı. Ben fena olunca gece 2 saatliğine geldi yanıma. Gece 4 de geldi beni uyuttu 6 da yine gitti. İkinci bir emre kadar da dönmeyeceklermiş. Bilmiyorum ne zaman döner eve. Bu gece gelir mi hiç bilmiyorum.
Şubeden 22 polisi sınıra göndereceklermiş. İnşallah seçilmez diye dua ediyorum. 20 güne yakın kalacaklarmış sınırda...
Başım dönüyor, başım ağrıyor çok halsiz hissediyorum. Evde tek kalmamak için kız kardeşime geldim şimdi burdayım.
D Dilos06Diktorya Secret
Offf canimm yaa hep aklm sendeydi ... resmen hissettin dun aksam skntilydinHaber vermelik geldim, çok kötüyüm ben bugün kızlar
D Dilos06Diktorya Secret
Cicimm benim bal cicim Allahin izniyle geysan sag salim sana gelecek sen icini ferah tut.. bebegine saril sarmala onu.. kotu seylerde dusunme sakin insallah gecicek gidicek hepsi duzelicek boncugum benimm
Evet canım hepimiz yastayiz tek yapAbildigimiz dua etmek elimzden bu geliyor keske daha fazlasi gelse
Üzülme canım çocuğu düşün eşin için endişelenmeni anlıyorum çok zor acı bir tablo ile karşı karşıyayız keşke böyle olmasaydı
Dirayetli ol bitanem eşin gelince sımsıkı sarıl ona canım benim lütfen sakin ol rabbim askerimizi polisimizi tüm Türk Milletimizi korusun
sakinleştirici içtim malesef yoksa bugün fenayım..git de o zorunda olduğun ödevleri yap tabi gücün varsa , benden 2 3 yas büyüklerdi sadece... B Brunello Cicinelli umarim geysanla hep birlikte yan yana olursinuz cicim, rabbim polisimizi askerimizi korusun ayağına tas degdirmesin insallah..
Eşim şuan şehir içinde. Umarım sınıra gönderilmez. Ama gönderilmese ne olacak gönderilecek olanlar da birilerinin eşi, evladı, babası değil mi...Offf canimm yaa hep aklm sendeydi ... resmen hissettin dun aksam skntilydin
Esin suan bursa da ama hala nornal gorevinde dimi cnm ?
Cicim uzulme insallah bisey olmayacak kimseye artik dua edelim bol bol. Cici bebeyi dusun uzme onu daEşim şuan şehir içinde. Umarım sınıra gönderilmez. Ama gönderilmese ne olacak gönderilecek olanlar da birilerinin eşi, evladı, babası değil mi...
İzleyemiyorum haberleri yüreğim dayanmıyor kuzularım
Hiç duymak bilmek istemiyorum. Benim duymaya katlanamadığımı insanlar yaşıyor, hanelerine ateş düştü. Bizim karnımızda bile korumak için bu kadar çabaladığımız evlatları nasıl toprağa verecekler düşündükçe kötü oluyorum..
Allahım sabır versin ne diyeceğimi bilmiyorum
Allah yardımcıları olsun canımCicim uzulme insallah bisey olmayacak kimseye artik dua edelim bol bol. Cici bebeyi dusun uzme onu da
Benim kaynim iyi sukur surekli iletisim kurdugumuz surece iyiyiz bizde. Ulasamazsak o zaman kotu oluyoruz iste
Yok canım baglatmadim,eşim çok istedi ben kararsız kaldım, icime sinmedi vazgeçtim,Sen tuplerini filan baglatmadjn demii
Cocuklari kardesinden uzaklastirmayin yaa sevsinler kardeslik duygusu bagi olussun ne guzell iste
Canım olumlu düşün , Allah yardımcınız olsun, inşaallah sınıra gönderilmez eşin,Haber vermelik geldim, çok kötüyüm ben bugün kızlar
D Dilos06Diktorya Secret
Oyleym iste canim bende nolsun ailelerni geride biraktiklarni izledim mahvoldm agladim cok bugun tuhafim ...
Bende çocukları yatırdım çay içiyorum canım.Oyleym iste canim bende nolsun ailelerni geride biraktiklarni izledim mahvoldm agladim cok bugun tuhafim ...
Kizimi uyuttm smdi cnm sen napiyosn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?