- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #78.061
AmiiinBende çocukları yatırdım çay içiyorum canım.
Allah yardımcıları olsun yakınlarına sabır versin
Yok canım aslında akşam demliyorum ama bitirmem bikaç saati buluyor çocuklar sağolsunAmiiin
Afiyet olsun canim sen baya gec iciyorsun cayi esin gec mi geliyordu
Cicim uzulme insallah bisey olmayacak kimseye artik dua edelim bol bol. Cici bebeyi dusun uzme onu da
Benim kaynim iyi sukur surekli iletisim kurdugumuz surece iyiyiz bizde. Ulasamazsak o zaman kotu oluyoruz iste
B Brunello Cicinelli tatlım benim. Ne yazsam bilemiyorum. Çok korkuyorsun anlıyorum ama sen yalnız değilsin. Hem bebeğini hemde eşini düşünmen lazım. İkisinin de moral kaynağı sensin unutma. İnşAllah bu zor günler çabucak biter ve kimsenin canı yanmaz artık
Hatta aranız iyi değil biliyorum ama istersen kaynananı da ara. Birbirinize destek olursunuz belki.
B Brunello Cicinelli merak ediyorum seni
Canım olumlu düşün , Allah yardımcınız olsun, inşaallah sınıra gönderilmez eşin,
Eşin özel harekat mı,
Kardeşim de özel harekatti, Afrin görevinden sonra bıraktı, biz yıllarca yüreğimiz ağzımızda yaşadık, Cizre Nusaybin vs çatışmalarda hep aylarca görevliydi, araçları patlatıldı ufak tefek yaralanmayla atlattilar, gazilik kazandı ama kabul etmedi,
Seni çok iyi anlıyorum, kardeşinin yanina gitmen de iyi olmuş,
Rabbim yar ve yardımcısı olsun tüm asker polis ve ailelerinin
Kuzularım kendi evime geldim şimdi. Eşimden ses seda yok henüz. İkinci bir emre kadar eve dönüş yok zaten. Son 48 saatte 2 saat uyudu. Önceki günde görevliydi zaten. Nasıl duruyorlar hiç bilmiyorum. Benim de tansiyonum kötü biraz yükselmiş karnım ağrıyo. Dün gece çok tekme hissettim hatta ilk defa bu kadar net hissettim şok oldum. Ama bugün hiçbir kıpırtı hissetmiyorum. Pazartesi olsa da kontrole gitsem
Anladm cnm olsn canlari sag olsnda napalmYok canım aslında akşam demliyorum ama bitirmem bikaç saati buluyor çocuklar sağolsun
Canim kardesinde kalsaydin dha iyi olurdu aslnda bugece anneni cagirsaydin ya da gelemezmiydi ... canin dar ya insanij ilaci gene bi insan yoldas olurlardi sanaKuzularım kendi evime geldim şimdi. Eşimden ses seda yok henüz. İkinci bir emre kadar eve dönüş yok zaten. Son 48 saatte 2 saat uyudu. Önceki günde görevliydi zaten. Nasıl duruyorlar hiç bilmiyorum. Benim de tansiyonum kötü biraz yükselmiş karnım ağrıyo. Dün gece çok tekme hissettim hatta ilk defa bu kadar net hissettim şok oldum. Ama bugün hiçbir kıpırtı hissetmiyorum. Pazartesi olsa da kontrole gitsem
Bekleyeceğim bakalım Geyşamı bu gece gelir belki..
Mehlikam eşim çevik kuvvet.
Geldi annem bende çayım. Tek değilim. Belki gelir eve diye kardeşimde kalmak istemedim. Dün gece uyudum bölük pörçük, bir ara gözümü açtım üniformasıyla karşımda duruyor geyşam. Rüya mı gerçek mi idrak edemedim sonra saate baktım 04.00. Yeni gelmiş. 6 da tekrar gideceğim dedi. E niye geldin 2 saat için dedim çok huzursuzdun içim rahat etmedi dedi. Üstünü değiştirmedi üniformasıyla kıvrıldı uyudu yanımda 2 saat. Sonra tekrar gitti. Benzer bir senaryoyu bugecede umuyorum en kötüCanim kardesinde kalsaydin dha iyi olurdu aslnda bugece anneni cagirsaydin ya da gelemezmiydi ... canin dar ya insanij ilaci gene bi insan yoldas olurlardi sana
Anladm cnm yalniz degilsen iyi olmus tabiki eve gelme ihtimalnden dolayi esinin insallah gelir canim ... bugece gelemese de iyi olsunda sabah gelsin yarin aksam gelsin Allah kimsenin polis ve askermizin ozellikle ayagna tas degdrmesinGeldi annem bende çayım. Tek değilim. Belki gelir eve diye kardeşimde kalmak istemedim. Dün gece uyudum bölük pörçük, bir ara gözümü açtım üniformasıyla karşımda duruyor geyşam. Rüya mı gerçek mi idrak edemedim sonra saate baktım 04.00. Yeni gelmiş. 6 da tekrar gideceğim dedi. E niye geldin 2 saat için dedim çok huzursuzdun içim rahat etmedi dedi. Üstünü değiştirmedi üniformasıyla kıvrıldı uyudu yanımda 2 saat. Sonra tekrar gitti. Benzer bir senaryoyu bugecede umuyorum en kötü
Anladm cnm yalniz degilsen iyi olmus tabiki eve gelme ihtimalnden dolayi esinin insallah gelir canim ... bugece gelemese de iyi olsunda sabah gelsin yarin aksam gelsin Allah kimsenin polis ve askermizin ozellikle ayagna tas degdrmesin
Amin çayım.B Brunello Cicinelli madonnam üzme kendini. İnşAllah gelebilir.
Kaç saattir hareket etmiyor cici bebemiz?stres ve üzüntü de etkiler biliyorsun değil mi canım. Çok içine sinmezse yarın acilden giriş yaptırıp kalp atışlarına baktır. Sağlık ocakları da öğlene kadar açık bildiğim kadarıyla.
Çok şükür kuzummm geliyorKuzularım geyşam aradı çok şükür eve geliyormuş♥
Geri gidecek mi kalacak mı bilmiyorum. Şuan en kötü ihtimalle 1 2 saatliğine geliyor olması bile yeter zaten bana. Çok şükür
ahh ben kıyamam sizee yaa iyi düşünüp iyiyi çağırıyoruz cicim şehir içinde kalıcak ve senin yanından hiç ayrılmicak geyşan kızınız doğacak daha kızınızı seveceksiniz siz bikere görevini yapıp dönecek geyşan bal cicim benimGeldi annem bende çayım. Tek değilim. Belki gelir eve diye kardeşimde kalmak istemedim. Dün gece uyudum bölük pörçük, bir ara gözümü açtım üniformasıyla karşımda duruyor geyşam. Rüya mı gerçek mi idrak edemedim sonra saate baktım 04.00. Yeni gelmiş. 6 da tekrar gideceğim dedi. E niye geldin 2 saat için dedim çok huzursuzdun içim rahat etmedi dedi. Üstünü değiştirmedi üniformasıyla kıvrıldı uyudu yanımda 2 saat. Sonra tekrar gitti. Benzer bir senaryoyu bugecede umuyorum en kötü
İyiydi kuzummm sabah konustugumuzdaByNkoaLa canimm cicim nasıl
Tamam canım sağolİyiydi kuzummm sabah konustugumuzda
Ne demek balimmTamam canım sağol
Aman iyi olsun da
Anladım canım geyşa eniştem cici bebek ve cici anne ohhhh amin iyi olsun canını yerim onun ben pıtırcıkklarrr yaaaNe demek balimm
Eşi de bugün evde sanirm o yüzden bende çok yazmiyorm
Anlarsın yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?