Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cicim uzulme insallah bisey olmayacak kimseye artik dua edelim bol bol. Cici bebeyi dusun uzme onu da
Benim kaynim iyi sukur surekli iletisim kurdugumuz surece iyiyiz bizde. Ulasamazsak o zaman kotu oluyoruz iste
Kuzularım kendi evime geldim şimdi. Eşimden ses seda yok henüz. İkinci bir emre kadar eve dönüş yok zaten. Son 48 saatte 2 saat uyudu. Önceki günde görevliydi zaten. Nasıl duruyorlar hiç bilmiyorum. Benim de tansiyonum kötü biraz yükselmiş karnım ağrıyo. Dün gece çok tekme hissettim hatta ilk defa bu kadar net hissettim şok oldum. Ama bugün hiçbir kıpırtı hissetmiyorum. Pazartesi olsa da kontrole gitsem
Bekleyeceğim bakalım Geyşamı bu gece gelir belki..
Mehlikam eşim çevik kuvvet.

Canim kardesinde kalsaydin dha iyi olurdu aslnda bugece anneni cagirsaydin ya da gelemezmiydi ... canin dar ya insanij ilaci gene bi insan yoldas olurlardi sana

Canim kardesinde kalsaydin dha iyi olurdu aslnda bugece anneni cagirsaydin ya da gelemezmiydi ... canin dar ya insanij ilaci gene bi insan yoldas olurlardi sana
Geldi annem bende çayım. Tek değilim. Belki gelir eve diye kardeşimde kalmak istemedim. Dün gece uyudum bölük pörçük, bir ara gözümü açtım üniformasıyla karşımda duruyor geyşam. Rüya mı gerçek mi idrak edemedim sonra saate baktım 04.00. Yeni gelmiş. 6 da tekrar gideceğim dedi. E niye geldin 2 saat için dedim çok huzursuzdun içim rahat etmedi dedi. Üstünü değiştirmedi üniformasıyla kıvrıldı uyudu yanımda 2 saat. Sonra tekrar gitti. Benzer bir senaryoyu bugecede umuyorum en kötü

Anladm cnm yalniz degilsen iyi olmus tabiki eve gelme ihtimalnden dolayi esinin insallah gelir canim ... bugece gelemese de iyi olsunda sabah gelsin yarin aksam gelsin Allah kimsenin polis ve askermizin ozellikle ayagna tas degdrmesin

B Brunello Cicinelli madonnam üzme kendini. İnşAllah gelebilir.
Kaç saattir hareket etmiyor cici bebemiz?stres ve üzüntü de etkiler biliyorsun değil mi canım. Çok içine sinmezse yarın acilden giriş yaptırıp kalp atışlarına baktır. Sağlık ocakları da öğlene kadar açık bildiğim kadarıyla.

Anladm cnm yalniz degilsen iyi olmus tabiki eve gelme ihtimalnden dolayi esinin insallah gelir canim ... bugece gelemese de iyi olsunda sabah gelsin yarin aksam gelsin Allah kimsenin polis ve askermizin ozellikle ayagna tas degdrmesin
Amin çayım.
Limonsuzum tüm gündür hareket etmiyor. Gün içinde zaten etmezdi de akşam saatlerinde özellikle geceleri çılgınlar gibiydi hep. Hele dün gece inanılmaz tekmeler attı..
Bugün akşam saatlerinden beridir dinliyorum kendimi yok kıpırtı. Muhtemelen stresim etkiledi. Babası gelse onun sesine tepki mutlaka veriyor.

Kuzularım geyşam aradı çok şükür eve geliyormuş
Geri gidecek mi kalacak mı bilmiyorum. Şuan en kötü ihtimalle 1 2 saatliğine geliyor olması bile yeter zaten bana. Çok şükür
Çok şükür kuzummm geliyor
İns biraz olsun dinlenir

ahh ben kıyamam sizee yaa iyi düşünüp iyiyi çağırıyoruz cicim şehir içinde kalıcak ve senin yanından hiç ayrılmicak geyşan kızınız doğacak daha kızınızı seveceksiniz siz bikere görevini yapıp dönecek geyşan bal cicim benim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…