- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #78.081
Çok şükür cicimGünaydın kertenkelelerim ♥
Ben bugün bir iyi bir de enteresan bir haberle geldim. İyi haber; sınıra gönderilen 22 polisin içinde geyşam yok. Gidecekler o gün direkt gönderilmiş zaten. Allah yardımcıları olsun Rabbim sağ salim dönmeyi nasip etsin
Dünde evdeydi.
Ama ben iyi değilim iki gündür tansiyonum 9 a 5, 8 e 5 falan.. Şekerim de dün gizli şeker sınırının içindeydi. Bir de enteresan habere gelirsem tuhaf bir şüpheye kapıldım, dün yürürken bacaklarımdan bir sıvı süzüldüğünü hissettim. Yoğun değildi, tek bir damla sıvı diz kapağımın oraya kadar süzüldü. Süzülmeden önce yoğun bir akıntı geldiğini hissetmiştim. Sonra kafama takıldı su sızıyor olmasın rahimden diye. Araştırdım akıntı ne kadar yoğun olursa olsun bacaklardan süzülecek kadar olmaz diyor. Bu haftalarda su sızıyorsa bebeğe hayati etki yapmıyormuş 20 haftadan önce. Ama hastahaneye yatış ve tedavi gerektiriyormuş ki 20 haftadan sonra olmasın diye. Allahtan yarın randevum var. İnşallah yoğun akıntıdır da birde bu çıkmaz başıma
Öğleden sonra arkadaşlarla görüşeceğiz biraz çıkıp kafamı toplamak, kendime gelmek istiyorum. Sizin gün planlarınız nedir paylaşın bakalım
Döndüğümde yazacağım ballar
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Elhan
Y Yengec anasi
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
LadyMorganas
Kar perisi
BBlair
@demirleke
@MigiMadid
Pembis Hayaller
@imzaben
Yokuspokus
H M
Günaydın kertenkelelerim ♥
Ben bugün bir iyi bir de enteresan bir haberle geldim. İyi haber; sınıra gönderilen 22 polisin içinde geyşam yok. Gidecekler o gün direkt gönderilmiş zaten. Allah yardımcıları olsun Rabbim sağ salim dönmeyi nasip etsin
Dünde evdeydi.
Ama ben iyi değilim iki gündür tansiyonum 9 a 5, 8 e 5 falan.. Şekerim de dün gizli şeker sınırının içindeydi. Bir de enteresan habere gelirsem tuhaf bir şüpheye kapıldım, dün yürürken bacaklarımdan bir sıvı süzüldüğünü hissettim. Yoğun değildi, tek bir damla sıvı diz kapağımın oraya kadar süzüldü. Süzülmeden önce yoğun bir akıntı geldiğini hissetmiştim. Sonra kafama takıldı su sızıyor olmasın rahimden diye. Araştırdım akıntı ne kadar yoğun olursa olsun bacaklardan süzülecek kadar olmaz diyor. Bu haftalarda su sızıyorsa bebeğe hayati etki yapmıyormuş 20 haftadan önce. Ama hastahaneye yatış ve tedavi gerektiriyormuş ki 20 haftadan sonra olmasın diye. Allahtan yarın randevum var. İnşallah yoğun akıntıdır da birde bu çıkmaz başıma
Öğleden sonra arkadaşlarla görüşeceğiz biraz çıkıp kafamı toplamak, kendime gelmek istiyorum. Sizin gün planlarınız nedir paylaşın bakalım
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Elhan
Y Yengec anasi
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
LadyMorganas
Kar perisi
BBlair
@demirleke
@MigiMadid
Pembis Hayaller
@imzaben
Yokuspokus
H M
Günaydın cicim,sınıra gönderilen polislerimizin ve şuan rejim güçlerini vuran tüm askerlerimizin de rabbim yardımcısı olsunGünaydın kertenkelelerim ♥
Dünde evdeydi.
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Elhan
Y Yengec anasi
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
LadyMorganas
Kar perisi
BBlair
@demirleke
@MigiMadid
Pembis Hayaller
@imzaben
Yokuspokus
H M
Çok şükür cicim Rabbim giden tüm evlatlarımızın sağ salim geri dönmesini nasip etsinGünaydın kertenkelelerim ♥
Dünde evdeydi.
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Elhan
Y Yengec anasi
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
LadyMorganas
Kar perisi
BBlair
@demirleke
@MigiMadid
Pembis Hayaller
@imzaben
Yokuspokus
H M
Aman cici dikkat et nçbu kadar strese girmemeye çalış 2 canlısın sen yavrum tepki veriyor Tabiki inşallah birşey yoktur. .....Günaydın kertenkelelerim ♥
Dünde evdeydi.
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Elhan
Y Yengec anasi
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
LadyMorganas
Kar perisi
BBlair
@demirleke
@MigiMadid
Pembis Hayaller
@imzaben
Yokuspokus
H M
Cicim günaydın ve gözün aydınGünaydın kertenkelelerim
Dünde evdeydi.
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Elhan
Y Yengec anasi
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
LadyMorganas
Kar perisi
BBlair
@demirleke
@MigiMadid
Pembis Hayaller
@imzaben
Yokuspokus
H M
dün yürürken bacaklarımdan bir sıvı süzüldüğünü hissettim.
Çok şükür cicim ❤ Allah kolaylık versin giden arkadaşlarına da.
Stres seni etkiliyor ya cicim, hep birşey olduğunda cici bebemiz tepki veriyorStres yaptıracak hiçbir şey olmasın inşallah cicim hayatınızda
Gez kafanı dağıt çok iyi gelir sana da ❤
Ben de dün çalıştığım okuldaki hocalarla buluştum kafam dağılsın diye. Bugün de arkadaşımla buluşucaz bakalım
Cici amam dikkat et suyun yavastan siziyor olmasin. Stres yapma litfen.
Geysana cok.sevindim. diger 22 polis de sag salim donsjn insallah
Günaydın cicim,sınıra gönderilen polislerimizin ve şuan rejim güçlerini vuran tüm askerlerimizin de rabbim yardımcısı olsungece 12 de başladı operasyonlar,tsk sayi vermiyo ama 200 küsür üzerinde Esed köpeği öldürülmüş,şehit ailelerinin yüreği sogumaz belki ama iste üç gündür ne yerdeyiz ne gökte
Canım senin duruma çok şaşırdım ben bu durumları bilmediğimden bu haftalarda su mu sizarmis Allah korusun, yarın randevun olmasa acilden giriş yaptır nolur nolmaz derdim ama yarın gidecekmissin iyi ki.
İnşallah öyle hastaneye yatış ve tedavi gerektirecek bı durum değildir canım,sıkıntılı geçti hep bu zmna kadar gebeliğin çok yıprandın gülümbugünden sonra sıkıntısız hayırla tamamla inşallah gebeliğini cicim iyi eğlenceler sana ❤ bende evdeyim bı planım yok canım, kaç gündür sadece hbr kanalları açık evde izliyoruz öyle son dakikaları fln,başka bı işim yok kuzum böyle
Çok şükür cicim Rabbim giden tüm evlatlarımızın sağ salim geri dönmesini nasip etsin ❤
kuzum doktorunu arayıp bi söylesene yarın randevun varmış gerçi ama bende bir damla olduğu için pek önemli olduğunu sanmıyorum Streste seni etkilemiş olabilir
Biraz kafanı toparla tabi kuzum gerçekten ülkece kötü günler geçirdik gülemiyorum bile kaç gündür burada da 3 şehit vardı zaten cenazelerinde mahvoluyorum gittim paramparça oldum ruh gibiyiz evde eşimle kaç gündür..
bugünde anneme gidip mantı dökeceğiz sözleşmiştik haftaiçinden birazdan bende çıkarım cicim ❤
Aman cici dikkat et nçbu kadar strese girmemeye çalış 2 canlısın sen yavrum tepki veriyor Tabiki inşallah birşey yoktur. .....
Bende çıkıp kafa dağıtacağım çok bunaldım sürekli haberleri takip ediyoruz sürekli aynı tablolar... Yüreğim acıdı artık. Ve bir haber dahaaa
Sigarayı bıraktımbu sebepten spora diyete daha da yüklenip uğraş bulucam kendime hava güneşli biraz yürümek stresimi alır hem sigarayı bırakma stresi hem gündem
Cicim günaydın ve gözün aydın❤ Rabbim oraya giden tüm askerimizin polisimizin yardımcısı olsun
Bacaklarından süzülen şey su değil akıntı. Benim akıntım öyle yoğundu ki çamaşır islatirdi kenardan sizarsa da bacağa damla şeklinde gidebilir. Çok araştırdım bu dönemde vajina kendini temizliyor ve normalden fazla akıntı gelir hatta yürürken daha fazla gelir. Zaten çok diken üstünde durdun buna kafa yorma bol bol dinlen. Bebeğin de sen de iyi olun
B Brunello Cicinelli
Günaydın bitanem sınıra gönderilen polislerimizin ve şuan rejim güçlerini vuran tüm askerlerimizin de rabbim yardımcısı osun
Aşkım sen çok etkilendin canim ondan böyle oldun ama sen iki canlisin canım kendine dikkat et bitanem nolursun yavrum benim etkilendi annesi böyle olunca ama inşallah bişey yoktur bitanem bebeğimiz çok iyidir yarın güzel haberlerle gel güzelim
Git kafanı dagit arkadaşınla biraz muhabbet sohbet etmek iyi gelecek sana
Allah razı olsun hepinizden kuzularımB Brunello Cicinelli Doktorunla gorustun mu bence ihmale getirmemelisin Allah korusun
Yok vahşi avatarlım idrar olmadığına eminim. Süzülmeden önce gelen yoğun akıntıyı genital bölgeden çıkarken hissettim. O anda süzülme oldu zatenAltına kaçırıyor olmayasın Cici?
Minik, ufaktan baskı yapmaya başladıkça organlarının yerlerinin değişmeye başladığı ilk zamanlar ve ilk bebeğinse duruma alışkın da değilsin; çiş olabilerrr. Yine de bi doktor baksın tabi.
Ya burayı okuyunca içimden ılık ılık bişey aktı sanki cicimÇok şükür cici bebem geceden geceye tekme atıyor da içim ferahlıyor
Bir 2 gece önce bir de dün gece inanılmaz tekmeler attıHatta geyşam elimi karnıma koyduğunda o bile hissetti şoka girdi adam
Yok vahşi avatarlım idrar olmadığına eminim. Süzülmeden önce gelen yoğun akıntıyı genital bölgeden çıkarken hissettim. O anda süzülme oldu zaten
Muhtemelen su sızıntısı değildir farklı bir olaydır nasılsa yarın randevum diye içim rahat.
Ya burayı okuyunca içimden ılık ılık bişey aktı sanki cicimçok şükür diyelim❤ yarın da doktordan çıkınca 5 dakika bile olsa gir yaz cik canım,merak ederiz
Aynen yazacağım pamuğum merak etmeYa burayı okuyunca içimden ılık ılık bişey aktı sanki cicimçok şükür diyelim❤ yarın da doktordan çıkınca 5 dakika bile olsa gir yaz cik canım,merak ederiz
Numune alır bakarlar en olmadı, dert etme.
Ben öyle 18. mi 19.mu haftadan itibaren altıma işemeye başlamışım haberim olmamış; doktora gittim "Suyum geliyö suyum suyum üü" diye, baktı ki çiş.Bebe mesaneye baskı yapar olmuş, ben zaten ota zorta salan bi tipim, hamileliğin son ayı zaten seyyar klozetle gezebilerdim öyle bir salma hali, sanki 5 dkya bir bölge işaretliyorum. Dedim dünya hamişliğine tövbeler ossun bu ne? Tutabildiğim bi çişim bkum vardı affedersin ağzı tutamam da pek, dedim o da gitti. Vücudum uzaylı istilasında gibi, ben ben olmaktan çıkmışım. Neyse, bu da böyle bir anımdır. Bol idrarlı.
Topikçe altımıza işesek mutlu olacaksın di mi, profil fotoğrafın altınıza işeyin de mutlu olayım der gibi yandan yandan bakıyürÇiştir o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?