Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın kertenkelelerim
Ben bugün bir iyi bir de enteresan bir haberle geldim. İyi haber; sınıra gönderilen 22 polisin içinde geyşam yok. Gidecekler o gün direkt gönderilmiş zaten. Allah yardımcıları olsun Rabbim sağ salim dönmeyi nasip etsin
Dünde evdeydi.
Ama ben iyi değilim iki gündür tansiyonum 9 a 5, 8 e 5 falan.. Şekerim de dün gizli şeker sınırının içindeydi. Bir de enteresan habere gelirsem tuhaf bir şüpheye kapıldım, dün yürürken bacaklarımdan bir sıvı süzüldüğünü hissettim. Yoğun değildi, tek bir damla sıvı diz kapağımın oraya kadar süzüldü. Süzülmeden önce yoğun bir akıntı geldiğini hissetmiştim. Sonra kafama takıldı su sızıyor olmasın rahimden diye. Araştırdım akıntı ne kadar yoğun olursa olsun bacaklardan süzülecek kadar olmaz diyor. Bu haftalarda su sızıyorsa bebeğe hayati etki yapmıyormuş 20 haftadan önce. Ama hastahaneye yatış ve tedavi gerektiriyormuş ki 20 haftadan sonra olmasın diye. Allahtan yarın randevum var. İnşallah yoğun akıntıdır da birde bu çıkmaz başıma
Öğleden sonra arkadaşlarla görüşeceğiz biraz çıkıp kafamı toplamak, kendime gelmek istiyorum. Sizin gün planlarınız nedir paylaşın bakalım
Döndüğümde yazacağım ballar
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Elhan
Y Yengec anasi
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
LadyMorganas
Kar perisi
BBlair
@demirleke
@MigiMadid
Pembis Hayaller
@imzaben
Yokuspokus
H M

Çok şükür cicim Allah kolaylık versin giden arkadaşlarına da.

Stres seni etkiliyor ya cicim, hep birşey olduğunda cici bebemiz tepki veriyor Stres yaptıracak hiçbir şey olmasın inşallah cicim hayatınızda

Gez kafanı dağıt çok iyi gelir sana da

Ben de dün çalıştığım okuldaki hocalarla buluştum kafam dağılsın diye. Bugün de arkadaşımla buluşucaz bakalım

Cici amam dikkat et suyun yavastan siziyor olmasin. Stres yapma litfen.
Geysana cok.sevindim. diger 22 polis de sag salim donsjn insallah

Günaydın cicim,sınıra gönderilen polislerimizin ve şuan rejim güçlerini vuran tüm askerlerimizin de rabbim yardımcısı olsun gece 12 de başladı operasyonlar,tsk sayi vermiyo ama 200 küsür üzerinde Esed köpeği öldürülmüş,şehit ailelerinin yüreği sogumaz belki ama isteüç gündür ne yerdeyiz ne gökte

Canım senin duruma çok şaşırdım ben bu durumları bilmediğimden bu haftalarda su mu sizarmis Allah korusun, yarın randevun olmasa acilden giriş yaptır nolur nolmaz derdim ama yarın gidecekmissin iyi ki.

İnşallah öyle hastaneye yatış ve tedavi gerektirecek bı durum değildir canım,sıkıntılı geçti hep bu zmna kadar gebeliğin çok yıprandın gülüm bugünden sonra sıkıntısız hayırla tamamla inşallah gebeliğini cicim iyi eğlenceler sana ❤ bende evdeyim bı planım yok canım, kaç gündür sadece hbr kanalları açık evde izliyoruz öyle son dakikaları fln,başka bı işim yok kuzum böyle

Çok şükür cicim Rabbim giden tüm evlatlarımızın sağ salim geri dönmesini nasip etsin
kuzum doktorunu arayıp bi söylesene yarın randevun varmış gerçi ama bende bir damla olduğu için pek önemli olduğunu sanmıyorum Streste seni etkilemiş olabilir
Biraz kafanı toparla tabi kuzum gerçekten ülkece kötü günler geçirdik gülemiyorum bile kaç gündür burada da 3 şehit vardı zaten cenazelerinde mahvoluyorum gittim paramparça oldum ruh gibiyiz evde eşimle kaç gündür..
bugünde anneme gidip mantı dökeceğiz sözleşmiştik haftaiçinden birazdan bende çıkarım cicim

Aman cici dikkat et nçbu kadar strese girmemeye çalış 2 canlısın sen yavrum tepki veriyor Tabiki inşallah birşey yoktur. .....

Bende çıkıp kafa dağıtacağım çok bunaldım sürekli haberleri takip ediyoruz sürekli aynı tablolar... Yüreğim acıdı artık. Ve bir haber dahaaa

Sigarayı bıraktım bu sebepten spora diyete daha da yüklenip uğraş bulucam kendime hava güneşli biraz yürümek stresimi alır hem sigarayı bırakma stresi hem gündem

Cicim günaydın ve gözün aydın Rabbim oraya giden tüm askerimizin polisimizin yardımcısı olsun

Bacaklarından süzülen şey su değil akıntı. Benim akıntım öyle yoğundu ki çamaşır islatirdi kenardan sizarsa da bacağa damla şeklinde gidebilir. Çok araştırdım bu dönemde vajina kendini temizliyor ve normalden fazla akıntı gelir hatta yürürken daha fazla gelir. Zaten çok diken üstünde durdun buna kafa yorma bol bol dinlen. Bebeğin de sen de iyi olun

B Brunello Cicinelli
Günaydın bitanem sınıra gönderilen polislerimizin ve şuan rejim güçlerini vuran tüm askerlerimizin de rabbim yardımcısı osun
Aşkım sen çok etkilendin canim ondan böyle oldun ama sen iki canlisin canım kendine dikkat et bitanem nolursun yavrum benim etkilendi annesi böyle olunca ama inşallah bişey yoktur bitanem bebeğimiz çok iyidir yarın güzel haberlerle gel güzelim
Git kafanı dagit arkadaşınla biraz muhabbet sohbet etmek iyi gelecek sana

dün yürürken bacaklarımdan bir sıvı süzüldüğünü hissettim.

Altına kaçırıyor olmayasın Cici?
Minik, ufaktan baskı yapmaya başladıkça organlarının yerlerinin değişmeye başladığı ilk zamanlar ve ilk bebeğinse duruma alışkın da değilsin; çiş olabilerrr. Yine de bi doktor baksın tabi.

Cici amam dikkat et suyun yavastan siziyor olmasin. Stres yapma litfen.
Geysana cok.sevindim. diger 22 polis de sag salim donsjn insallah
B Brunello Cicinelli Doktorunla gorustun mu bence ihmale getirmemelisin Allah korusun
Allah razı olsun hepinizden kuzularım Rabbim tüm askeri polisi sevenlerine bağışlasın. Şehadet şerbetini içenlerin ailesine de sabır versin gerçekten düşünmemeye çalışıyorum düşündükçe çok daha kötü oluyorum Kafamı dağıtmaya çalışıyorum.. O yüzden bugün çıkıp gezeceğim evde durdukça ne tansiyon kaldı ne şeker üzüntüden endişeden..
Kuzularım bende akıntıdır diye düşünmek istiyorum öyle de inanıyorum ama ilk defa böyle bir süzülme yaşadım. Bir de gelen akıntım daha gebelikten şüphelendiğim günlerden beri sarı renklidir. Hep renk ve yoğunluk açısından aynı. 2 gündür renk ve yoğunluğu suyla karışık gibi. Belki farklı bir sıvının atımıdır ya da akıntım hormonlardan değişikliğe uğramıştır bilmiyorum.
Bende şaşırdım bu kadar erken su sızar mı diye de meğer 14-17 haftalar gibi erken dönemlerde bile su sızması yaşayanlar olabiliyormuş. Allah korusun tabi..
Çok şükür cici bebem geceden geceye tekme atıyor da içim ferahlıyor
Bir 2 gece önce bir de dün gece inanılmaz tekmeler attı Hatta geyşam elimi karnıma koyduğunda o bile hissetti şoka girdi adam

Yok vahşi avatarlım idrar olmadığına eminim. Süzülmeden önce gelen yoğun akıntıyı genital bölgeden çıkarken hissettim. O anda süzülme oldu zaten
Muhtemelen su sızıntısı değildir farklı bir olaydır nasılsa yarın randevum diye içim rahat.

Çok şükür cici bebem geceden geceye tekme atıyor da içim ferahlıyor
Bir 2 gece önce bir de dün gece inanılmaz tekmeler attı Hatta geyşam elimi karnıma koyduğunda o bile hissetti şoka girdi adam
Ya burayı okuyunca içimden ılık ılık bişey aktı sanki cicim çok şükür diyelim yarın da doktordan çıkınca 5 dakika bile olsa gir yaz cik canım,merak ederiz

Numune alır bakarlar en olmadı, dert etme.
Ben öyle 18. mi 19.mu haftadan itibaren altıma işemeye başlamışım haberim olmamış; doktora gittim "Suyum geliyö suyum suyum üü" diye, baktı ki çiş. Bebe mesaneye baskı yapar olmuş, ben zaten ota zorta salan bi tipim, hamileliğin son ayı zaten seyyar klozetle gezebilerdim öyle bir salma hali, sanki 5 dkya bir bölge işaretliyorum. Dedim dünya hamişliğine tövbeler ossun bu ne? Tutabildiğim bi çişim bkum vardı affedersin ağzı tutamam da pek, dedim o da gitti. Vücudum uzaylı istilasında gibi, ben ben olmaktan çıkmışım. Neyse, bu da böyle bir anımdır. Bol idrarlı.

Ya burayı okuyunca içimden ılık ılık bişey aktı sanki cicim çok şükür diyelim❤ yarın da doktordan çıkınca 5 dakika bile olsa gir yaz cik canım,merak ederiz
Aynen yazacağım pamuğum merak etme
2 tekmesinde de güzel şeyler yemiştim, dünden önceki gece sebze yedim diye tepiklemedi herhalde hem etobur hem de oburix, kilosu 2 hafta önden gidiyor şimdiden boğum boğum olmuş kollar. Benim gibi vejeteryan sınırındaki birini sebzeden tiksindirip etobur yaptı ya inanamıyorum. Beni et yerken görenler şoka uğruyor

Bir çeşit testler varmış kuzum onu uygulayınca gelen idrar mı su mu akıntı mı belli oluyormuş. Şuan altıma işiyor olma ihtimalimin ve gelenin su olma ihtimalinin arasında kaldım hangisi çıksa daha kötü hissederim bilemedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…