- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #78.101
Ahah üstte ki yazdığını okuyunca olabilitesi yüksek geldi bı anÇiştir o.
Yaa masallah cicim boğum boğum olsun varsın cılız olmasındansa :) bu çocuk yemiyo diye değil de bu çocuk çok yiyo diye dert yanarsın sende bize topikteAynen yazacağım pamuğum merak etme
2 tekmesinde de güzel şeyler yemiştim, dünden önceki gece sebze yedim diye tepiklemedi herhaldehem etobur hem de oburix, kilosu 2 hafta önden gidiyor şimdiden boğum boğum olmuş kollar . Benim gibi vejeteryan sınırındaki birini sebzeden tiksindirip etobur yaptı ya inanamıyorum. Beni et yerken görenler şoka uğruyor
Bir çeşit testler varmış kuzum onu uygulayınca gelen idrar mı su mu akıntı mı belli oluyormuş. Şuan altıma işiyor olma ihtimalimin ve gelenin su olma ihtimalinin arasında kaldım hangisi çıksa daha kötü hissederim bilemedim
Babası da iyice şişti zaten. İki şüşkoyla başım dertteAhah üstte ki yazdığını okuyunca olabilitesi yüksek geldi bı an
Yaa masallah cicim boğum boğum olsun varsın cılız olmasındansa :) bu çocuk yemiyo diye değil de bu çocuk çok yiyo diye dert yanarsın sende bize topikteboğazı iyi olsun varsın can bogazdan gelirmiş
Çiş olsam bende leoparlı g-stringe gelirdim, hangi çiş bunu istemez ki sen bildiğin davet etmişsinÇiştir bak, KKdaki gizemli zekzi gadın demişti dersin.
Ayyy.... Yok böyle bir çiş; işerim işerim bitmez, son aylarda hele 5 dkya bir çiş gelir, tuvalete giderim bakarım leoparlı g stringim yine çişlenmiş. 60 eddet leoparlı g string aldım, her güne iki tane. Bazı günler 3 tane değiştirmek gerekiyördü don kalmayınca çıkarıyordum. Mevsim de yazdı, alttan eser de eser. Dedim adama "Halıları topla, bak burada bir gadın altına çiş yapıyor, accık evine saygın olsun adam, topla şu halıları" ... Çişin 50 tonu gibi yaşadık...
Oğlan doğdu, altını bezleyeceğiz ilk kakasını çişini yapacak, acemiyiz, bir işedi; kendi suratına fışkırtaraktan.
Dedim "İşte anana böyle yaparsan, Allah götürmez, böyle işersin kendi suratına".
canim geçmis olsun. insallah su degildir.Günaydın kertenkelelerim ♥
Ben bugün bir iyi bir de enteresan bir haberle geldim. İyi haber; sınıra gönderilen 22 polisin içinde geyşam yok. Gidecekler o gün direkt gönderilmiş zaten. Allah yardımcıları olsun Rabbim sağ salim dönmeyi nasip etsin
Dünde evdeydi.
Ama ben iyi değilim iki gündür tansiyonum 9 a 5, 8 e 5 falan.. Şekerim de dün gizli şeker sınırının içindeydi. Bir de enteresan habere gelirsem tuhaf bir şüpheye kapıldım, dün yürürken bacaklarımdan bir sıvı süzüldüğünü hissettim. Yoğun değildi, tek bir damla sıvı diz kapağımın oraya kadar süzüldü. Süzülmeden önce yoğun bir akıntı geldiğini hissetmiştim. Sonra kafama takıldı su sızıyor olmasın rahimden diye. Araştırdım akıntı ne kadar yoğun olursa olsun bacaklardan süzülecek kadar olmaz diyor. Bu haftalarda su sızıyorsa bebeğe hayati etki yapmıyormuş 20 haftadan önce. Ama hastahaneye yatış ve tedavi gerektiriyormuş ki 20 haftadan sonra olmasın diye. Allahtan yarın randevum var. İnşallah yoğun akıntıdır da birde bu çıkmaz başıma
Öğleden sonra arkadaşlarla görüşeceğiz biraz çıkıp kafamı toplamak, kendime gelmek istiyorum. Sizin gün planlarınız nedir paylaşın bakalım
Döndüğümde yazacağım ballar
@ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
malipina
@samdan
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
Diktorya Secret
Yokuspokus
@H M
gecenlerde ciş kaçakları için oed seysi vardi.Altına kaçırıyor olmayasın Cici?
Minik, ufaktan baskı yapmaya başladıkça organlarının yerlerinin değişmeye başladığı ilk zamanlar ve ilk bebeğinse duruma alışkın da değilsin; çiş olabilerrr. Yine de bi doktor baksın tabi.
hahhaha çok güldum iyi miNumune alır bakarlar en olmadı, dert etme.
Ben öyle 18. mi 19.mu haftadan itibaren altıma işemeye başlamışım haberim olmamış; doktora gittim "Suyum geliyö suyum suyum üü" diye, baktı ki çiş.Bebe mesaneye baskı yapar olmuş, ben zaten ota zorta salan bi tipim, hamileliğin son ayı zaten seyyar klozetle gezebilerdim öyle bir salma hali, sanki 5 dkya bir bölge işaretliyorum. Dedim dünya hamişliğine tövbeler ossun bu ne? Tutabildiğim bi çişim bkum vardı affedersin ağzı tutamam da pek, dedim o da gitti. Vücudum uzaylı istilasında gibi, ben ben olmaktan çıkmışım. Neyse, bu da böyle bir anımdır. Bol idrarlı.
ca im benim bu yogun akinti plesentanin tıkacı olabilir. nisan denilen şey.Yok vahşi avatarlım idrar olmadığına eminim. Süzülmeden önce gelen yoğun akıntıyı genital bölgeden çıkarken hissettim. O anda süzülme oldu zaten
Muhtemelen su sızıntısı değildir farklı bir olaydır nasılsa yarın randevum diye içim rahat.
Allah şehjtlerimize rahmet eylesin.Allah ailelerine sabir versin insallahAllah razı olsun hepinizden kuzularım ♥ Rabbim tüm askeri polisi sevenlerine bağışlasın. Şehadet şerbetini içenlerin ailesine de sabır versin gerçekten düşünmemeye çalışıyorum düşündükçe çok daha kötü oluyorumKafamı dağıtmaya çalışıyorum.. O yüzden bugün çıkıp gezeceğim evde durdukça ne tansiyon kaldı ne şeker üzüntüden endişeden..
Kuzularım bende akıntıdır diye düşünmek istiyorum öyle de inanıyorum ama ilk defa böyle bir süzülme yaşadım. Bir de gelen akıntım daha gebelikten şüphelendiğim günlerden beri sarı renklidir. Hep renk ve yoğunluk açısından aynı. 2 gündür renk ve yoğunluğu suyla karışık gibi. Belki farklı bir sıvının atımıdır ya da akıntım hormonlardan değişikliğe uğramıştır bilmiyorum.
Bende şaşırdım bu kadar erken su sızar mı diye de meğer 14-17 haftalar gibi erken dönemlerde bile su sızması yaşayanlar olabiliyormuş. Allah korusun tabi..
Çok şükür cici bebem geceden geceye tekme atıyor da içim ferahlıyor
Bir 2 gece önce bir de dün gece inanılmaz tekmeler attıHatta geyşam elimi karnıma koyduğunda o bile hissetti şoka girdi adam
Allahım yardımcılqrı olsun tez zamanda evlerine sağ salim kavuşsunlar inşAllahGünaydın kertenkelelerim ♥
Ben bugün bir iyi bir de enteresan bir haberle geldim. İyi haber; sınıra gönderilen 22 polisin içinde geyşam yok. Gidecekler o gün direkt gönderilmiş zaten. Allah yardımcıları olsun Rabbim sağ salim dönmeyi nasip etsin
Dünde evdeydi.
Ama ben iyi değilim iki gündür tansiyonum 9 a 5, 8 e 5 falan.. Şekerim de dün gizli şeker sınırının içindeydi. Bir de enteresan habere gelirsem tuhaf bir şüpheye kapıldım, dün yürürken bacaklarımdan bir sıvı süzüldüğünü hissettim. Yoğun değildi, tek bir damla sıvı diz kapağımın oraya kadar süzüldü. Süzülmeden önce yoğun bir akıntı geldiğini hissetmiştim. Sonra kafama takıldı su sızıyor olmasın rahimden diye. Araştırdım akıntı ne kadar yoğun olursa olsun bacaklardan süzülecek kadar olmaz diyor. Bu haftalarda su sızıyorsa bebeğe hayati etki yapmıyormuş 20 haftadan önce. Ama hastahaneye yatış ve tedavi gerektiriyormuş ki 20 haftadan sonra olmasın diye. Allahtan yarın randevum var. İnşallah yoğun akıntıdır da birde bu çıkmaz başıma
Öğleden sonra arkadaşlarla görüşeceğiz biraz çıkıp kafamı toplamak, kendime gelmek istiyorum. Sizin gün planlarınız nedir paylaşın bakalım
@ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
malipina
@samdan
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
Diktorya Secret
Yokuspokus
@H M
Çiçim sen gene doktorunu ara bilgilendir nolur nolmax.tedbir her zaman iyidirGünaydın kertenkelelerim ♥
Dünde evdeydi.
@ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
malipina
@samdan
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
Diktorya Secret
Yokuspokus
@H M
Cicimm kotuyu çağırmıyoruz iyi dusunup pozitif enerji çağırıyoruzGünaydın kertenkelelerim ♥
Dünde evdeydi.
@ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
malipina
@samdan
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
Diktorya Secret
Yokuspokus
@H M
Bununla gecmis olsun kuzumAllahım yardımcılqrı olsun tez zamanda evlerine sağ salim kavuşsunlar inşAllah
Eşinin yanında kalması bi nebze de olsa iyi bir haber kuzum. Daha fazla stres yapma hem bebek hem de kendin için.
Ben giremedim;oğlum ablasıyla oynarken yataktan düştü, kolu çıkmış dirseğindenonunla ilgileniyorum işte. Çok şükür bugün biraz daha iyi ama korkuyor hala dokundurtmuyor
Akjskdbjsns kocacığın ne diyordu bu mevzuya60 eddet leoparlı g string aldım,
Geyşa gibi bir adam var başınız da sonuçta,seni bile şimdiye kadar kendine benzetememesine hayret hattaBabası da iyice şişti zaten. İki şüşkoyla başım dertte
Babası da etobur. Çeke çeke babaya çekti. Bana çekip pırasayla enginarla ıspanakla mutlu olsaydı nolurdu. Üstelik beni de tiksindirdi kendine benzetti. Asimile etti beni.
Ah limonsuzum çok üzüldüm yaAllahım yardımcılqrı olsun tez zamanda evlerine sağ salim kavuşsunlar inşAllah
Eşinin yanında kalması bi nebze de olsa iyi bir haber kuzum. Daha fazla stres yapma hem bebek hem de kendin için.
Ben giremedim;oğlum ablasıyla oynarken yataktan düştü, kolu çıkmış dirseğindenonunla ilgileniyorum işte. Çok şükür bugün biraz daha iyi ama korkuyor hala dokundurtmuyor
Ooyy masallahh premseseAynen yazacağım pamuğum merak etme
2 tekmesinde de güzel şeyler yemiştim, dünden önceki gece sebze yedim diye tepiklemedi herhaldehem etobur hem de oburix, kilosu 2 hafta önden gidiyor şimdiden boğum boğum olmuş kollar . Benim gibi vejeteryan sınırındaki birini sebzeden tiksindirip etobur yaptı ya inanamıyorum. Beni et yerken görenler şoka uğruyor
Akjskdbjsns kocacığın ne diyordu bu mevzuya
Geyşa gibi bir adam var başınız da sonuçta,seni bile şimdiye kadar kendine benzetememesine hayret hattakızınız hiç zorlamamis bak direk ben babaya cekiyim bu konu da demis
Ah limonsuzum çok üzüldüm yaçocuk işte başına herşey gelebilir oyun oynarlarken,Allah beterinden saklasın onunla geçmiş olsun canım
Pazar gunu banyo yaptirilan cocuklara bayiliyorum. Seni de tebrik ediyorum gercekten.Cicimm kotuyu çağırmıyoruz iyi dusunup pozitif enerji çağırıyoruz
ben geysanin gitmeyeceginden emindim bal cicim siz daha kizinizi seviceksiniz buyutuceksiniz birlikte daha cok guzel gunleriniz var sizinarkadaslarinla gez toz iyi yaparsin bencede kotu dusuncelerden uzaklasmis olursun hemde
Valla ben klasik pazar gunu ev temizle camasirlari yika topla yarin icin kizi okula hazirla kiyafetlerini ayarla falan.. aksama banyosunuda yaptiricam mis gibi gider yarin gider okuluna
İyi yine öyle diyomus senin ki leopara kiyamiyomusLovparlara yazıq değil mi karıcığm diyordu. : p
Bununla geçmiş olsun canımAllahım yardımcılqrı olsun tez zamanda evlerine sağ salim kavuşsunlar inşAllah
İyi yine öyle diyomus senin ki leopara seviyomusbenim ki üstümde o dediklerini görse çişi mişi gözü görmezdi kesin
Sahika olmakk kolay degilİyi yine öyle diyomus senin ki leopara kiyamiyomusbenim ki üstümde o dediklerini görse çişi mişi gözü görmezdi kesin
Canim size de geçmiş olsun çocuklar böyle böyle büyüyor bunla geçmiş olsunBununla gecmis olsun kuzum
Cocuklar boyle buyuyor iste. Benimki de bugun ilk adim arabasina tirmanmis, kut diye dustu sirt ustu. Kafayi da koltuga carpti. Susturamadm cocugu iki saatzarar ziyansiz bir gunumuz yok artik.
Söz konusu leoparsa gerisi teferruat oluyor bazenGörmeyebilir ve fekat kokusunu ala da bilir bilinmez. Neyse, daha da çirkinleşmeden terk ediyorum burayı. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?