- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #78.121
Sahika karakterinin de maşallahı var yaniSahika olmakk kolay degil
Sagol kuzum. Cok buyuk hasarlar almadigi surece "ay uf olmus " falan diyorum kalkiip devam ediyor. Ama boyle kafa goz vurdugu zaman bende anlik kendimii kaybediyorum.Canim size de geçmiş olsun çocuklar böyle böyle büyüyor bunla geçmiş olsun
Hatun tas. Rolunu sevmesem de inanilmaz bir kadinSahika karakterinin de maşallahı var yaniNesrin Cevadzade oluyum bari ona leopar daha çok yakışır
Ya hahahHatun tas. Rolunu sevmesem de inanilmaz bir kadinZayiflayip onun gibi olmak istiyorum. Allamm bir gun bende cirpi bacak olacak miyim
Sağol canım size de geçmiş olsunBununla gecmis olsun kuzum
Cocuklar boyle buyuyor iste. Benimki de bugun ilk adim arabasina tirmanmis, kut diye dustu sirt ustu. Kafayi da koltuga carpti. Susturamadm cocugu iki saatzarar ziyansiz bir gunumuz yok artik.
Amin canım sağol. Hiç yerinde durmuyorlar kiAkjskdbjsns kocacığın ne diyordu bu mevzuya
Geyşa gibi bir adam var başınız da sonuçta,seni bile şimdiye kadar kendine benzetememesine hayret hattakızınız hiç zorlamamis bak direk ben babaya cekiyim bu konu da demis
Ah limonsuzum çok üzüldüm yaçocuk işte başına herşey gelebilir oyun oynarlarken,Allah beterinden saklasın onunla geçmiş olsun canım
Neden yapmıyorlar soğuk diye mi?Pazar gunu banyo yaptirilan cocuklara bayiliyorum. Seni de tebrik ediyorum gercekten.
Bu sene ogrencilerim hepsi cok tatli ama banyo yapmiyorlar kokuyorlarCocugun elini tutup oyun oynayamiyorum yaklasamiyorum yanlarina gercekten
Aminn inşAllah kuzumBununla geçmiş olsun canım
Cok üzüldüm
Hemen iyilessin canım yaa
Babasiyla fosur fosur uyuyorlarSağol canım size de geçmiş olsunşimdi nasıl afacan❤
Amin canım sağol. Hiç yerinde durmuyorlar ki
Neden yapmıyorlar soğuk diye mi?
Aminn inşAllah kuzum
Allaahim neler duyuyorumYa hahahsen ondan güzelsin kız maşallah Şahika da kimmiş
Hepsi mi aynı olur yaBabasiyla fosur fosur uyuyorlarNazi niyazi bana. Babasi aldi kucagina iki hayvan sesi cikardi sus pus oldu cocuk. Babasinin koynunda uyudu mis gibi
Kiz cocuklari nankor. Ben bunu anladim. Baba asagi baba yukari. Baba ise gidince savas basliyor kapida. Agliyor da binayi yikiyor. Babasinin donus saatini biliyor resmen. Babasi zile bastim mi kapiya kosuyor kahkahalar atarak. Baba dedi baba dedi diyorHepsi mi aynı olur ya
Aah ya cok gecmis olsun caydasimAllahım yardımcılqrı olsun tez zamanda evlerine sağ salim kavuşsunlar inşAllah
Eşinin yanında kalması bi nebze de olsa iyi bir haber kuzum. Daha fazla stres yapma hem bebek hem de kendin için.
Ben giremedim;oğlum ablasıyla oynarken yataktan düştü, kolu çıkmış dirseğindenonunla ilgileniyorum işte. Çok şükür bugün biraz daha iyi ama korkuyor hala dokundurtmuyor
Rabbim bütün askerlerimizi polislerimizi korusun insAllah canımGünaydın kertenkelelerim ♥
Ben bugün bir iyi bir de enteresan bir haberle geldim. İyi haber; sınıra gönderilen 22 polisin içinde geyşam yok. Gidecekler o gün direkt gönderilmiş zaten. Allah yardımcıları olsun Rabbim sağ salim dönmeyi nasip etsin
Dünde evdeydi.
Ama ben iyi değilim iki gündür tansiyonum 9 a 5, 8 e 5 falan.. Şekerim de dün gizli şeker sınırının içindeydi. Bir de enteresan habere gelirsem tuhaf bir şüpheye kapıldım, dün yürürken bacaklarımdan bir sıvı süzüldüğünü hissettim. Yoğun değildi, tek bir damla sıvı diz kapağımın oraya kadar süzüldü. Süzülmeden önce yoğun bir akıntı geldiğini hissetmiştim. Sonra kafama takıldı su sızıyor olmasın rahimden diye. Araştırdım akıntı ne kadar yoğun olursa olsun bacaklardan süzülecek kadar olmaz diyor. Bu haftalarda su sızıyorsa bebeğe hayati etki yapmıyormuş 20 haftadan önce. Ama hastahaneye yatış ve tedavi gerektiriyormuş ki 20 haftadan sonra olmasın diye. Allahtan yarın randevum var. İnşallah yoğun akıntıdır da birde bu çıkmaz başıma
Öğleden sonra arkadaşlarla görüşeceğiz biraz çıkıp kafamı toplamak, kendime gelmek istiyorum. Sizin gün planlarınız nedir paylaşın bakalım
Döndüğümde yazacağım ballar
@ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Elhan
@Yengec anasi
@malii
@samdan
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
Fit mutlu anne
@aypare-
Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
Diktorya Secret
@Night Club
@H M
Cok guzel gecti canm benim dusüncen icin cok cok tesekkur ederim ❤❤ bugun 4. Gunum bitiyor doktor 12. Gün kan ver dedi ama okadar bekleyemem@Yasnaz cim senide merak ettim aklima dustun ne oldu transferin nasil gecti sonuc nedir
Aay hadi masallah yaa tutunur annesine de sag salim dunyaya gelir melegin insallahCok guzel gecti canm benim dusüncen icin cok cok tesekkur ederim ❤❤ bugun 4. Gunum bitiyor doktor 12. Gün kan ver dedi ama okadar bekleyemem
Kuzuum cok tesekkur ederim ne olur dua edin bana ne olur okadar ihtiyacim varkiAay hadi masallah yaa tutunur annesine de sag salim dunyaya gelir melegin insallahcook sevindim senin adina bitanem
Darisi D Dilos06 umla K Kendinisevenbirii nin basina insallah
Oyy kiyamam duamdasin yasnazimm hic etmemmi dua ben sanaKuzuum cok tesekkur ederim ne olur dua edin bana ne olur okadar ihtiyacim varkiinsallah once ben sonra arkadaslarim bacilarim gelicek arkamdan inaniyorum
Amin canim amiin bizimde yüzumuz gülsun artikOyy kiyamam duamdasin yasnazimm hic etmemmi dua ben sanaRabbim en guzelini en hayirlisini nasip etsin insallah tutunucak annesine ben inaniyorum kuzum
Senin arkandan da dilos la kedinisevenbirinin kine sevinicek insallah
Zebramizin da olsun ve daha nice bebe hayali kuran arkadaşlarımızın da olsun inşallah.Oyy kiyamam duamdasin yasnazimm hic etmemmi dua ben sanaRabbim en guzelini en hayirlisini nasip etsin insallah tutunucak annesine ben inaniyorum kuzum
Senin arkandan da dilos la kedinisevenbirinin kine sevinicek insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?