Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canim size de geçmiş olsun çocuklar böyle böyle büyüyor bunla geçmiş olsun
Sagol kuzum. Cok buyuk hasarlar almadigi surece "ay uf olmus " falan diyorum kalkiip devam ediyor. Ama boyle kafa goz vurdugu zaman bende anlik kendimii kaybediyorum.
Okulda da boyleyim. Ogrencilerimden biri dusse kafasinii gozunu vursa hemen telaslaniyorum. Bebelerim sakinlestiriyor. Ogretmenim sorun yok iyiyim falann diyolar artik afaffs
Senelerdir atamadim su telas halimi ustumden

Sahika karakterinin de maşallahı var yani Nesrin Cevadzade oluyum bari ona leopar daha çok yakışır
Hatun tas. Rolunu sevmesem de inanilmaz bir kadin Zayiflayip onun gibi olmak istiyorum. Allamm bir gun bende cirpi bacak olacak miyim

Bununla gecmis olsun kuzum
Cocuklar boyle buyuyor iste. Benimki de bugun ilk adim arabasina tirmanmis, kut diye dustu sirt ustu. Kafayi da koltuga carpti. Susturamadm cocugu iki saat zarar ziyansiz bir gunumuz yok artik.
Sağol canım size de geçmiş olsun şimdi nasıl afacan Amin canım sağol. Hiç yerinde durmuyorlar ki
Pazar gunu banyo yaptirilan cocuklara bayiliyorum. Seni de tebrik ediyorum gercekten.
Bu sene ogrencilerim hepsi cok tatli ama banyo yapmiyorlar kokuyorlar Cocugun elini tutup oyun oynayamiyorum yaklasamiyorum yanlarina gercekten
Neden yapmıyorlar soğuk diye mi?
Bununla geçmiş olsun canım
Cok üzüldüm
Hemen iyilessin canım yaa
Aminn inşAllah kuzum

Sağol canım size de geçmiş olsun şimdi nasıl afacan❤
Amin canım sağol. Hiç yerinde durmuyorlar ki
Neden yapmıyorlar soğuk diye mi?
Aminn inşAllah kuzum
Babasiyla fosur fosur uyuyorlar Nazi niyazi bana. Babasi aldi kucagina iki hayvan sesi cikardi sus pus oldu cocuk. Babasinin koynunda uyudu mis gibi

Hepsi mi aynı olur ya
Kiz cocuklari nankor. Ben bunu anladim. Baba asagi baba yukari. Baba ise gidince savas basliyor kapida. Agliyor da binayi yikiyor. Babasinin donus saatini biliyor resmen. Babasi zile bastim mi kapiya kosuyor kahkahalar atarak. Baba dedi baba dedi diyor
Bende bakicisindan almaya gittigimde kadinin kucagina atliyor geri Nasil birsey dogurmusum aklim almiyor

Aah ya cok gecmis olsun caydasim

Rabbim bütün askerlerimizi polislerimizi korusun insAllah canım akıntı konusunda şu sıra bende de acayip var nedense öyle diz kapağına akacak derece değil tabi ama her gün iç çamaşırı değiştiriyroum yine de yetişmiyor nerdeyse 3-4 saate değiştirmem gerekiyor çamaşır yıkamaya yetisemiyroum bende mecburen günlük ped kulanmaya başladım ıslaklık deli ediyor bklm ne kadar sürecek bu durum sende yarın güzel haberler alırsn insAllah

Cok guzel gecti canm benim dusüncen icin cok cok tesekkur ederim ❤❤ bugun 4. Gunum bitiyor doktor 12. Gün kan ver dedi ama okadar bekleyemem
Aay hadi masallah yaa tutunur annesine de sag salim dunyaya gelir melegin insallah cook sevindim senin adina bitanem
Darisi D Dilos06 umla K Kendinisevenbirii nin basina insallah

Aay hadi masallah yaa tutunur annesine de sag salim dunyaya gelir melegin insallah cook sevindim senin adina bitanem
Darisi D Dilos06 umla K Kendinisevenbirii nin basina insallah
Kuzuum cok tesekkur ederim ne olur dua edin bana ne olur okadar ihtiyacim varki insallah once ben sonra arkadaslarim bacilarim gelicek arkamdan inaniyorum

Kuzuum cok tesekkur ederim ne olur dua edin bana ne olur okadar ihtiyacim varki insallah once ben sonra arkadaslarim bacilarim gelicek arkamdan inaniyorum
Oyy kiyamam duamdasin yasnazimm hic etmemmi dua ben sana Rabbim en guzelini en hayirlisini nasip etsin insallah tutunucak annesine ben inaniyorum kuzum
Senin arkandan da dilos la kedinisevenbirinin kine sevinicek insallah

Oyy kiyamam duamdasin yasnazimm hic etmemmi dua ben sana Rabbim en guzelini en hayirlisini nasip etsin insallah tutunucak annesine ben inaniyorum kuzum
Amin canim amiin bizimde yüzumuz gülsun artik hamilelik problemleri gaz problemleri konusmak istiyorum

Zebramizin da olsun ve daha nice bebe hayali kuran arkadaşlarımızın da olsun inşallah.
Yasnaz bu sürecin olumlu sonuclanmasini dilerim. Allah esirgesin ikinizi de...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…