- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.403
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #78.141
Amiinn ablacim Rabbim evlat askiyla yanip tutusan tum herkese nasip etsin.. hamilelere saglik dogum nasip etsin.. mevlam herkese gonlunden gecen istedigi herne ise en guzelini en hayirlisini nasip etsin insallahZebramizin da olsun ve daha nice bebe hayali kuran arkadaşlarımızın da olsun inşallah.
Yasnaz bu sürecin olumlu sonuclanmasini dilerim. Allah esirgesin ikinizi de...
Yaa yerim seni beenAmin canim amiin bizimde yüzumuz gülsun artikhamilelik problemleri gaz problemleri konusmak istiyorum
Amin canim benim Allah razi olsunZebramizin da olsun ve daha nice bebe hayali kuran arkadaşlarımızın da olsun inşallah.
Yasnaz bu sürecin olumlu sonuclanmasini dilerim. Allah esirgesin ikinizi de...
Oyy oyy ne guzel günler ruya gibiYaa yerim seni beenolucak kuzum oda olucak Allahin izniyle burda bize danisicaksin yeri gelicek bebegine soyle yap boyle yap diycez bizde yaa
Ya canim aklımdasın aslında hep sorucam bı kısmet olmadı ya hayırlısı olsun inşallah tutunur da pozitifi görürsün canım benim çok heycanlisindir eminimCok guzel gecti canm benim dusüncen icin cok cok tesekkur ederim ❤❤ bugun 4. Gunum bitiyor doktor 12. Gün kan ver dedi ama okadar bekleyemem
Amin inşallah imzosumAay hadi masallah yaa tutunur annesine de sag salim dunyaya gelir melegin insallahcook sevindim senin adina bitanem
Darisi @Dilos06 umla K Kendinisevenbirii nin basina insallah
Oyy oyy ne guzel günler ruya gibi
OoyyYa canim aklımdasın aslında hep sorucam bı kısmet olmadı ya hayırlısı olsun inşallah tutunur da pozitifi görürsün canım benim çok heycanlisindir eminimben 8.gun kan vermiştim
Amin inşallah imzosumbende yarın ebe kadına gidicem nasipse dua edin bana da ❤
Heycanliyim canm evet ama bi tuhafim yaaYa canim aklımdasın aslında hep sorucam bı kısmet olmadı ya hayırlısı olsun inşallah tutunur da pozitifi görürsün canım benim çok heycanlisindir eminimben 8.gun kan vermiştim
Amin inşallah imzosumbende yarın ebe kadına gidicem nasipse dua edin bana da ❤
Sağol canım benim
Kızlar babalarına aşık olurmuş. Öyle diyollaKiz cocuklari nankor. Ben bunu anladim. Baba asagi baba yukari. Baba ise gidince savas basliyor kapida. Agliyor da binayi yikiyor. Babasinin donus saatini biliyor resmen. Babasi zile bastim mi kapiya kosuyor kahkahalar atarak. Baba dedi baba dedi diyor
Bende bakicisindan almaya gittigimde kadinin kucagina atliyor geriNasil birsey dogurmusum aklim almiyor
Bugun esim de oyle diyor. Bu kiz bana asik sanirim diyorKızlar babalarına aşık olurmuş. Öyle diyolla
Aa bi uzadın sanki deseydin. Başı göğe ermiş demekkiBugun esim de oyle diyor. Bu kiz bana asik sanirim diyor
Valla isime geliyor beAa bi uzadın sanki deseydin. Başı göğe ermiş demekki
günaydın canımmmGünaydın kızlarr
iyiyim kuzucumm bebişte iyidir herhalde 6 sında görmeye gideceğiz azıcık kaldı çok heyecanlıyımmgünaydın canımmm
nasılsın bakalım beben nasıl
iyi canım maşallahı var kıpır kıpır benim de 7 sinde randevum zaman geçmiyo hiç ayda bir olunca kontrol hiç sevmiyorum 30. haftadan sonra 15 e düşüyo ozaman süper oluyoiyiyim kuzucumm bebişte iyidir herhalde 6 sında görmeye gideceğiz azıcık kaldı çok heyecanlıyımm
sen nasılsın napıyorsun oğluşun nasıl
valla sorma bende en son 14 şubatta gittim ama sanki 1 yıl olmuş gibi hissediyorumiyi canım maşallahı var kıpır kıpır benim de 7 sinde randevum zaman geçmiyo hiç ayda bir olunca kontrol hiç sevmiyorum 30. haftadan sonra 15 e düşüyo ozaman süper oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?