Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zebramizin da olsun ve daha nice bebe hayali kuran arkadaşlarımızın da olsun inşallah.
Yasnaz bu sürecin olumlu sonuclanmasini dilerim. Allah esirgesin ikinizi de...
Amiinn ablacim Rabbim evlat askiyla yanip tutusan tum herkese nasip etsin.. hamilelere saglik dogum nasip etsin.. mevlam herkese gonlunden gecen istedigi herne ise en guzelini en hayirlisini nasip etsin insallah

Amin canim amiin bizimde yüzumuz gülsun artik hamilelik problemleri gaz problemleri konusmak istiyorum
Yaa yerim seni been olucak kuzum oda olucak Allahin izniyle burda bize danisicaksin yeri gelicek bebegine soyle yap boyle yap diycez bizde yaa

Cok guzel gecti canm benim dusüncen icin cok cok tesekkur ederim ❤❤ bugun 4. Gunum bitiyor doktor 12. Gün kan ver dedi ama okadar bekleyemem
Ya canim aklımdasın aslında hep sorucam bı kısmet olmadı ya hayırlısı olsun inşallah tutunur da pozitifi görürsün canım benim çok heycanlisindir eminim ben 8.gun kan vermiştim
Aay hadi masallah yaa tutunur annesine de sag salim dunyaya gelir melegin insallah cook sevindim senin adina bitanem
Darisi @Dilos06 umla K Kendinisevenbirii nin basina insallah
Amin inşallah imzosum bende yarın ebe kadına gidicem nasipse dua edin bana da

Ooyy dualarim seninle biricigimm Rabbim gonlundekinden de guzelini nasip etsin insallahh

Heycanliyim canm evet ama bi tuhafim yaa

Kızlar babalarına aşık olurmuş. Öyle diyolla

Aa bi uzadın sanki deseydin. Başı göğe ermiş demekki
Valla isime geliyor be Kizim benimle guzel uyuyor kizim benimle guzel yemek yiyor diye diye butun bakimi ustumden aldi. Bi rahatladim yalan yok Tek sorun cok ustune dusuyor. Onu asamadik hala. Onun yuzunden nazli bisey oldu bebe
Ama aralarindaki aski izlemek cok guzel oluyor. Ben de babasina asik bir kizim. Annem cok kiziyor. Hep onu hakli goruyorsun , sen ayrim yapiyorsun diyor Babalar kizlarinin ilk aski gercekten.

iyiyim kuzucumm bebişte iyidir herhalde 6 sında görmeye gideceğiz azıcık kaldı çok heyecanlıyımm
sen nasılsın napıyorsun oğluşun nasıl
iyi canım maşallahı var kıpır kıpır benim de 7 sinde randevum zaman geçmiyo hiç ayda bir olunca kontrol hiç sevmiyorum 30. haftadan sonra 15 e düşüyo ozaman süper oluyo

iyi canım maşallahı var kıpır kıpır benim de 7 sinde randevum zaman geçmiyo hiç ayda bir olunca kontrol hiç sevmiyorum 30. haftadan sonra 15 e düşüyo ozaman süper oluyo
valla sorma bende en son 14 şubatta gittim ama sanki 1 yıl olmuş gibi hissediyorum
bu gittiğimde 13. haftanın son günü olacak göstermezse eğer
10 gün sonraki ücretsiz kontrol randevusuna da gideceğim belki o zaman gösterir hem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…