Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
poncikvegece poncigim sen ne yaptin nasilsin merak ettim
Günaydın imzoşum, iyiyim ya, hafta sonunu mal gibi geçirdim bu olaylardan ötürü. Öyle nete, sosyal medyaya falan hiç bakmadım, içimden gelmedi valla.
Şimdi işe geldim. Yeni bir ay malumm.. geçen ay'ın satış raporlarını, hedefleri, gerçekleşen miktarları vs hesaplayacağımm hafta hafta onlara bakıcam; sen ne yapıyorsunn nasılsın?

Günaydın kuzum nasılsın ☺ bebişimiz nasıl
Günaydın limonsuzumm, iyiyim; sen nasılsın canım ?
Bebiş en son iyiydi valla şükür Cuma günü detaylı ultrasona gireceğiz yarım saatten fazla bol bol göreceğim inşallahh :) sorunsuz çıkalım inşallah ordan da başka bir şey istemiyorumm

erkekse gösterme ihtimali çok yüksek benimki 11+5 de dikmişti pipiyi ben bile gördüm ultrasonda ama kız olunca 16 yı bekleyebilir

Oyşş ne güzel ya

Sorunsuz bir şekilde atlatırız inşallah limonsuzum bakalımm, sağlıkla gelmesi tek temennim valla

sen nasılsın, neler yapıyorsun
Kuzum benim sen zaten elinden geleni yapıyorsun. Boşuna stres yapma. Allahın izniyle kucağına alırsın inşAllah
Ben hastayım aynı, oğlum yataktan düştü kolu dirseğinden çıktı onunla uğraşıyorum işte

Yaaaa Nasıl oldu yahuu, çok üzüldümmm.
Çok ağrısı falan var mı ??
Ne zamana düzelirmiş ?

Günaydınn Kızlarr
günaydın ponçiğimm nasılsınn
Günaydın balımbebişim görmeye az kalmış
az kaldı kuzumm
çok geçmiş olsun oğlun düşmüş kıyamam ben ona nasıl oldu peki götürdünüz mü doktora
erkekse gösterme ihtimali çok yüksek benimki 11+5 de dikmişti pipiyi ben bile gördüm ultrasonda ama kız olunca 16 yı bekleyebilir
ay 11. hafta diyorsunnnnnn şaka gibi
ben bu gittiğimde 12+6. günümde olacağım
bir sonraki kontrol randevusu tam 14+0 da olacağım bakalım ne çıkacak bizimki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…