- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #78.161
Günaydın imzoşum, iyiyim ya, hafta sonunu mal gibi geçirdim bu olaylardan ötürü. Öyle nete, sosyal medyaya falan hiç bakmadım, içimden gelmedi valla.
Günaydın kuzum nasılsınGünaydınn Kızlarr
Günaydın limonsuzumm, iyiyim; sen nasılsın canım ?Günaydın kuzum nasılsın ☺ bebişimiz nasıl
Hoşgeldin zepram, nasılsın ?Ben geldim
Hosbuldum meleğim şükür yolunda elhamdulillahHoşgeldin zepram, nasılsın ?
Her şey yolunda mı ?
erkekse gösterme ihtimali çok yüksek benimki 11+5 de dikmişti pipiyi ben bile gördüm ultrasonda ama kız olunca 16 yı bekleyebilirvalla sorma bende en son 14 şubatta gittim ama sanki 1 yıl olmuş gibi hissediyorum
bu gittiğimde 13. haftanın son günü olacak göstermezse eğer
10 gün sonraki ücretsiz kontrol randevusuna da gideceğim belki o zaman gösterir hem
Hoşgeldin canımBen geldim
Oyşş ne güzel yaGünaydın limonsuzumm, iyiyim; sen nasılsın canım ?
Bebiş en son iyiydi valla şükürCuma günü detaylı ultrasona gireceğiz yarım saatten fazla bol bol göreceğim inşallahh :) sorunsuz çıkalım inşallah ordan da başka bir şey istemiyorumm
Hb canımHoşgeldin canımkız aklıma geldin nickini hatırlayamadım
Sorunsuz bir şekilde atlatırız inşallah limonsuzum bakalımm, sağlıkla gelmesi tek temennim vallaOyşş ne güzel ya
Ara ara geliyorsun zaten ama dün akşam düşündüm. Gelmiyor iyidir inşAllah demiştimHb canımne zaman geldim
Kuzum benim sen zaten elinden geleni yapıyorsun. Boşuna stres yapma. Allahın izniyle kucağına alırsın inşAllahSorunsuz bir şekilde atlatırız inşallah limonsuzum bakalımm, sağlıkla gelmesi tek temennim valla
sen nasılsın, neler yapıyorsun
YaaaaKuzum benim sen zaten elinden geleni yapıyorsun. Boşuna stres yapma. Allahın izniyle kucağına alırsın inşAllah❤
Ben hastayım aynı, oğlum yataktan düştü kolu dirseğinden çıktıonunla uğraşıyorum işte
Geldim bak burdayım kalbime mi Doğdu acabaAra ara geliyorsun zaten ama dün akşam düşündüm. Gelmiyor iyidir inşAllah demiştim☺
günaydın ponçiğimm nasılsınnGünaydınn Kızlarr
az kaldı kuzummGünaydın balımbebişim görmeye az kalmış
ay 11. hafta diyorsunnnnnn şaka gibierkekse gösterme ihtimali çok yüksek benimki 11+5 de dikmişti pipiyi ben bile gördüm ultrasonda ama kız olunca 16 yı bekleyebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?