Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Büşümmm

İyiyim meleğim şükür dersteyim sen nasılsın
bende iyiyim çok şükür kuzumm çalışıyorum bu hafta 4 gün çalışacağım cuma izinliyim mutluyum ❤ ❤ ❤
ayy erkekse pipisini hemen gösterir patilim o zaman
bende iyiyim kuzucumm işe geldim işte saat 10 olmuş bile hızlı geçsin bu hafta zaten cuma günü göreyim bebişi, senin genel tarama benim 2li tarama sağlıklı olsunlar inşallah kuzumm ❤ ❤

İnşallahh büşümm vallahi tek temennim, bunu da atlatalım da Allahın izni ile

İnşallahh büşümm vallahi tek temennim, bunu da atlatalım da Allahın izni ile
inşallah kuzum atlatırız Allahın izniyle, cinsiyeti o kadar merak ediyorum ki var ya rüyalarıma giriyor doktor cinsiyett diyor gerisini söylemiyor uyanıyorum falan

inşallah kuzum atlatırız Allahın izniyle, cinsiyeti o kadar merak ediyorum ki var ya rüyalarıma giriyor doktor cinsiyett diyor gerisini söylemiyor uyanıyorum falan
hahahahahah zaten en çok meraklandıran valla cinsiyet, tabi kız-erkek farketmez sonuçta sağlıklı bir cocuk olması en önemlisi amaa.. gene de insan merak ediyor kızım diye mi seveyim, yoksa oğlum diye mi falan

Valla nedendir bilmem, benim de içime oğlun olacakmış gibi geliyor ama yanılıyor da olabilirim

Oluyor ağrısı canım bugün kontrole götürcem bakalım. Ablasıyla oynarlarken yataktan düşmüş B BUSR4
Neden olmasın
Yaaa canım üzüldümm çokkkk ..
İnşallah bir an önce iyileşir limonsuzum; çokk çokkk geçmiş olsun canım

ayy valla patilim sorma ben hemen almasam bile bir şeyleri planlayıp ödeme cetveli falan çıkarıyorum her işimde yaparım bunu, alışverişi içinde her şeyini excelde fiyatlandırmak istiyorum belli olsa da ona göre her şeyi seçsem diye sabırsızlanıyorum yoksa kız erkek hiç farketmez benim erkek kardeşim var onun küçüklüğü o kadar tatlıydı ki erkek çocuklarına da bayılıyorum kız çocuklarına da

Evet canımm yavaştan alıp koymak en iyisii , ben bütün büyük eşyalarını halletim diyebilirim :)
mobilyası, arabası, oto koltuğu, anne yanı beşik, 4 moms ana kucağı banyoluğu falan.. bezlerini de annem almış o kadar da çok almış ki yarabbiii

ufak tefek şeyleri ve kıyafetleri kaldıı onları da mayıs gibi halledeceğimm

Erkek kardeşinin küçüklüğü tatlı idi tabi ki çünkü onun adı Mete

evett adı Metehann okulda da Mete derlerdi genelde çok ama çok severim ismini gerçekten Mete koyduğun için çok sevindim bende
bende aklımda hallettim işte eğer cinsiyeti öğrenirsem gerçekte de halledecem
sen mobilyaları nerden aldın kuzum neler aldınn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…