- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #78.181
Büşümmmgünaydın ponçiğimm nasılsınn
az kaldı kuzumm
çok geçmiş olsun oğlun düşmüş kıyamam ben ona nasıl oldu peki götürdünüz mü doktora
ay 11. hafta diyorsunnnnnn şaka gibi
ben bu gittiğimde 12+6. günümde olacağım
bir sonraki kontrol randevusu tam 14+0 da olacağım bakalım ne çıkacak bizimki
tam sana yazıyordum zebrammmBüşümmm❤❤
İyiyim meleğim şükür dersteyim sen nasılsıntam sana yazıyordum zebrammm
nasılsınn ❤ ❤ ❤
bende iyiyim çok şükür kuzumm çalışıyorum bu hafta 4 gün çalışacağım cuma izinliyim mutluyum ❤ ❤ ❤İyiyim meleğim şükür dersteyim sen nasılsın
ayy erkekse pipisini hemen gösterir patilim o zaman
İnşallahh büşümm vallahi tek temennim, bunu da atlatalım da Allahın izni ilebende iyiyim çok şükür kuzumm çalışıyorum bu hafta 4 gün çalışacağım cuma izinliyim mutluyum ❤ ❤ ❤
ayy erkekse pipisini hemen gösterir patilim o zaman
bende iyiyim kuzucumm işe geldim işte saat 10 olmuş bile hızlı geçsin bu hafta zaten cuma günü göreyim bebişi, senin genel tarama benim 2li tarama sağlıklı olsunlar inşallah kuzumm ❤ ❤
inşallah kuzum atlatırız Allahın izniyle, cinsiyeti o kadar merak ediyorum ki var ya rüyalarıma giriyor doktor cinsiyett diyor gerisini söylemiyor uyanıyorum falanİnşallahh büşümm vallahi tek temennim, bunu da atlatalım da Allahın izni ile
hahahahahahinşallah kuzum atlatırız Allahın izniyle, cinsiyeti o kadar merak ediyorum ki var ya rüyalarıma giriyor doktor cinsiyett diyor gerisini söylemiyor uyanıyorum falan
ayy valla patilim sorma ben hemen almasam bile bir şeyleri planlayıp ödeme cetveli falan çıkarıyorum her işimde yaparım bunu, alışverişi içinde her şeyini excelde fiyatlandırmak istiyorum belli olsa da ona göre her şeyi seçsem diye sabırsızlanıyorum yoksa kız erkek hiç farketmez benim erkek kardeşim var onun küçüklüğü o kadar tatlıydı ki erkek çocuklarına da bayılıyorum kız çocuklarına dahahahahahahzaten en çok meraklandıran valla cinsiyet, tabi kız-erkek farketmez sonuçta sağlıklı bir cocuk olması en önemlisi amaa.. gene de insan merak ediyor kızım diye mi seveyim, yoksa oğlum diye mi falan
Valla nedendir bilmem, benim de içime oğlun olacakmış gibi geliyor ama yanılıyor da olabilirim
Sağol tatlım inşAllahYaaa canımüzüldümm çokkkk ..
İnşallah bir an önce iyileşir limonsuzum; çokk çokkk geçmiş olsun canım
Evet canımm yavaştan alıp koymak en iyisii , ben bütün büyük eşyalarını halletim diyebilirim :)ayy valla patilim sorma ben hemen almasam bile bir şeyleri planlayıp ödeme cetveli falan çıkarıyorum her işimde yaparım bunu, alışverişi içinde her şeyini excelde fiyatlandırmak istiyorum belli olsa da ona göre her şeyi seçsem diye sabırsızlanıyorum yoksa kız erkek hiç farketmez benim erkek kardeşim var onun küçüklüğü o kadar tatlıydı ki erkek çocuklarına da bayılıyorum kız çocuklarına da
evett adı MetehannEvet canımm yavaştan alıp koymak en iyisii , ben bütün büyük eşyalarını halletim diyebilirim :)
mobilyası, arabası, oto koltuğu, anne yanı beşik, 4 moms ana kucağı banyoluğu falan.. bezlerini de annem almışo kadar da çok almış ki yarabbiii
ufak tefek şeyleri ve kıyafetleri kaldıı onları da mayıs gibi halledeceğimm
Erkek kardeşinin küçüklüğü tatlı idi tabi ki çünkü onun adı Mete
Günaydın Diloşummm
iyiyim kuzucum nolsunnGünaydın bebeğim
Nasılsın guzzummm
İyim bende balımiyiyim kuzucum nolsunn
sen nasılsın napıyorsun bize yataktan mı yazıyorsun yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?