Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vivense'den hallettik kuzum biz hepsini, yani oda takımını.
Montessori yatağı (içinde yatak + ekstra ) , 3 kapılı gardrop, ve şifonyer.
Işıklı topları falan geldi işte, onun haricinde ablam oto koltuğu falan almış, ben geçen ay 4 moms sipariş ettim netten cumartesi o geldi. elektrikli süt pompası falan aldım, banyosu vs ..
Bütün büyükler geldi diyebilirim büşüm, kıyafet biberondu emzikti falan kaldı.

memleket nire ?
ve diloş nerde onu bulcam.
Angaralıyız hemşeriyik Diloşumla
ay çok şükür kuzum tüm dertlerin bitmiş
benimde eşim geçen hafta philips aventın 4 lü biberon setini indirimde görmüş almış bana sürpriz yapıyor cuma günü kargo gelmiş bizde ufak şeyleri almaya başladık onlar daha kolay emin ol kuzum senin çoğu gitmiş azı kalmış

bi eksiği kalmamış maşallah canım . sıra doğuma geldi. hadi inşallah. gelsin bebiş de . saçını süpürge edenlere ekleyelim seni de.

haftasonum çok ekşın geçti. çocuklarla pert oldum . benimkiler çok azman . Allah sağlık versin hepsine , tüm çocuklara da. Amin.

ama anaya da sevgi , saygı , ağnayış lütfen.

çocuklar çok hareketli dimiii
valla analara anlayışşş

Bebişi iyice büyütmüşsün maşallah yerim

Bebişi iyice büyütmüşsün maşallah yerim ❤❤
ay valla zaman nasıl geçiyor anlamıyorum zebram daha dün öğrendim sanki 4-5 haftalıktı 3. ay doldu bile
Rabbim tez zamanda sana da nasip etsin inşallahhh göbüşlerimizi tokuşturalım ❤ ❤

Philips avent çok kaliteli büşüm. Bende onun elektrikli pompasını aldım işte.
Çok işe yarıyor, ben nasip olursa 3 aylıkken bırakıcam çünkü anneme sağma işi falan sorun olmasın diye elektrkli aldım bende, manuelleri de var ama elektrikli daha iyi kendi kendine çekiyor işte

Bana da öyle geliyor kuzumm valla çoğu gitti azı kaldı

valla kuzum eğer ben ücretsiz izine çıkamazsam mecbur bende 3-4 aylıkken bırakcam anneme bana da lazım hemen bakayım fiyatlarına falan sen araştırmışsındır zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…