- 25 Nisan 2009
- 34.364
- 39.842
- 1.123
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #78.201
canım okudum ben de . az kaldı tahlil gününe . sabır . inşallah güzel haberi alırız senden de Allah ın izniyle.Oyy oyy ne guzel günler ruya gibi
aafiyet olsun kuzucumİyim bende balım
Yok canım kahvaltı yapıyoruz
Teşekkür ederim güzelim benimaafiyet olsun kuzucum
ah keşke gelebilsem memleketimeTeşekkür ederim güzelim benimgel beraber olsun
baaağaaane yaaa. ne yiyon .Allah ne verdiyseyiyom
memleket nire ?ah keşke gelebilsem memleketime
çok özledim
Vivense'den hallettik kuzum biz hepsini, yani oda takımını.evett adı Metehannokulda da Mete derlerdi genelde çok ama çok severim ismini gerçekten Mete koyduğun için çok sevindim bende
bende aklımda hallettim işte eğer cinsiyeti öğrenirsem gerçekte de halledecem
sen mobilyaları nerden aldın kuzum neler aldınn
Angaralıyız hemşeriyik Diloşumlamemleket nire ?
ve diloş nerde onu bulcam.
ay çok şükür kuzum tüm dertlerin bitmişVivense'den hallettik kuzum biz hepsini, yani oda takımını.
Montessori yatağı (içinde yatak + ekstra ) , 3 kapılı gardrop, ve şifonyer.
Işıklı topları falan geldi işte, onun haricinde ablam oto koltuğu falan almış, ben geçen ay 4 moms sipariş ettim netten cumartesi o geldi. elektrikli süt pompası falan aldım, banyosu vs ..
Bütün büyükler geldi diyebilirim büşüm, kıyafet biberondu emzikti falan kaldı.
bi eksiği kalmamış maşallah canım . sıra doğuma geldi. hadi inşallah. gelsin bebiş de . saçını süpürge edenlere ekleyelim seni de.Vivense'den hallettik kuzum biz hepsini, yani oda takımını.
Montessori yatağı (içinde yatak + ekstra ) , 3 kapılı gardrop, ve şifonyer.
Işıklı topları falan geldi işte, onun haricinde ablam oto koltuğu falan almış, ben geçen ay 4 moms sipariş ettim netten cumartesi o geldi. elektrikli süt pompası falan aldım, banyosu vs ..
Bütün büyükler geldi diyebilirim büşüm, kıyafet biberondu emzikti falan kaldı.
çocuklar çok hareketli dimiiibi eksiği kalmamış maşallah canım . sıra doğuma geldi. hadi inşallah. gelsin bebiş de . saçını süpürge edenlere ekleyelim seni de.
haftasonum çok ekşın geçti. çocuklarla pert oldum . benimkiler çok azman . Allah sağlık versin hepsine , tüm çocuklara da. Amin.
ama anaya da sevgi , saygı , ağnayış lütfen.
Bebişi iyice büyütmüşsün maşallah yerimbende iyiyim çok şükür kuzumm çalışıyorum bu hafta 4 gün çalışacağım cuma izinliyim mutluyum ❤ ❤ ❤
ayy erkekse pipisini hemen gösterir patilim o zaman
bende iyiyim kuzucumm işe geldim işte saat 10 olmuş bile hızlı geçsin bu hafta zaten cuma günü göreyim bebişi, senin genel tarama benim 2li tarama sağlıklı olsunlar inşallah kuzumm ❤ ❤
ay valla zaman nasıl geçiyor anlamıyorum zebram daha dün öğrendim sanki 4-5 haftalıktı 3. ay doldu bileBebişi iyice büyütmüşsün maşallah yerim❤❤
Philips avent çok kaliteli büşüm. Bende onun elektrikli pompasını aldım işte.Angaralıyız hemşeriyik Diloşumla
ay çok şükür kuzum tüm dertlerin bitmiş
benimde eşim geçen hafta philips aventın 4 lü biberon setini indirimde görmüş almış bana sürpriz yapıyor cuma günü kargo gelmişbizde ufak şeyleri almaya başladık onlar daha kolay emin ol kuzum senin çoğu gitmiş azı kalmış
arpaları fazla geliyor herhal . anlamadım kı. bana da yazıkkkkhhh.çocuklar çok hareketli dimiii
valla analara anlayışşş
valla kuzum eğer ben ücretsiz izine çıkamazsam mecbur bende 3-4 aylıkken bırakcam anneme bana da lazım hemen bakayım fiyatlarına falan sen araştırmışsındır zatenPhilips avent çok kaliteli büşüm. Bende onun elektrikli pompasını aldım işte.
Çok işe yarıyor, ben nasip olursa 3 aylıkken bırakıcam çünkü annemesağma işi falan sorun olmasın diye elektrkli aldım bende, manuelleri de var ama elektrikli daha iyi kendi kendine çekiyor işte
Bana da öyle geliyor kuzumm valla çoğu gitti azı kaldı
bulantılar geçti galiba . hiç şikayet etmiyorsun .ay valla zaman nasıl geçiyor anlamıyorum zebram daha dün öğrendim sanki 4-5 haftalıktı 3. ay doldu bile
Rabbim tez zamanda sana da nasip etsin inşallahhh göbüşlerimizi tokuşturalım ❤ ❤
aman onlar iyi olsunlarda koştursunlar sağa sola yaarpaları fazla geliyor herhal . anlamadım kı. bana da yazıkkkkhhh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?