Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kalmadı valla ablacım, ufak şeyleri kaldı, emzik, biberon, kıyafet gibi.. Bir an önce gelsin istiyoruz hepimizz

Benim tarafımda 5. torun olacak, ama eşimin tarafında ilk torun :) göz bebeği şuann herkes pipişlimi bekliyor, dört gözle

Sende 3 tane mi çocuk vardı abla ? Valla benim de hafta sonum çok ekşınlıydı :) bu arada eşimle kavga etmiştik hala barışmadık, hala annemlerdeyim ben

evet . çok lazım bi şey . iyi yaptın . biz de arkadaşa almıştık aynı markayı doğum hediyesi şeysi olaraktan

benim madelaa vardı. elektrikli. memnundum .

ay valla zaman nasıl geçiyor anlamıyorum zebram daha dün öğrendim sanki 4-5 haftalıktı 3. ay doldu bile
Rabbim tez zamanda sana da nasip etsin inşallahhh göbüşlerimizi tokuşturalım ❤ ❤
Ay yerim ben o miniği ya valla çok seviniyorum hepiniz adına hayırlısı be büşüm ben suan kg verme aşamasındayım Bugun diyestiyen randevum var hatta insallah kilom kalmayınca hamile kalırım bende

valla kuzum eğer ben ücretsiz izine çıkamazsam mecbur bende 3-4 aylıkken bırakcam anneme bana da lazım hemen bakayım fiyatlarına falan sen araştırmışsındır zaten
Ben ücretsiz izin kullanamıyorum mecbur büşüm, işlerden dolayı.. Tamamen ayrılmam gerek 6 ay ücretsiz kullanırsam, o da işime gelmez. İşi bırakamam.
4 aylığa kadar kalabiliyorum sadece druma göre de 3 ya da 4 . aya geldiğinde pipişlimi bırakmak zorundayım mecbur..
Philipsn fiyatları 480-500 civarı kuzum, biz indirim de yakaladık 1-2 ay önce 380e aldımm şuan da hiç indiirm yok maalesef

kaç kilo oldun . 7 kilo . baya verdin yaa

serum bağlandı mı sana .
64-65 gibi bişeydim 58-59 lardayım şu an abla hiç serum bağlanmadı işte mide bulantısı haplarıyla idare ettim.....
Ay yerim ben o miniği ya valla çok seviniyorum hepiniz adına hayırlısı be büşüm ben suan kg verme aşamasındayım Bugun diyestiyen randevum var hatta insallah kilom kalmayınca hamile kalırım bende
ay inşallah verirsin kuzumm inanıyorum sanaa
inşallah tez zamanda istediğin kiloya ulaşıp güzel haberlerini alırız bizde senin

bana da verirler mi vermezler mi bilmiyorum patilim direk çıkış sebebi diyorlar benim burayı biliyorsun bir sürü sorun yaşadım zaten yakın zamanda

ben favorilerime ekleyim indirim olur olmaz alıveririm kuzum

6 kg verdim insallah daha fazla vericem büşüm insallah ya valla artık uğraşmıyoruz biz eşimde öyle hayırlısı böyledir belkide:)

kız ne işin var annende.
git evine.

evi terk etmedin inşallah .

benim ilk çocuk da eşim tarafından ilk torun . aşırı ilgi gördü. her şey ona alındı. ve hala daha 3 çocuğumdan en sevilen kendisidir .
ayrımcılık yapıyorlar . sinir oluyorum ama ara ara . atarlanıyorum hatta.
hadi ilk torunken tamam da .
benim 3 tane var . evett. ve eşim tarafından ilk torunlar benim 3 tanesi.
kaynım var 1 tane . o da 3 yıl önce evlendi. daha yeni bebişi oldu. 3 buçuk aylık . ama çoookk şeker . benim büyük oğluma benziyorooo. çok ağlıyormuş ama . ciyak ciyak . eee demek ki benim eş tarafımın soyunda var bu arpa fazla gelme şeysi. onun kızı da ağlayarak asker ediyor anayı babayı. bebek görmeye gittik de 3 ay önce. 15 günlüktü. daha el kadarken bi ses vardı. sanırsın operadasın.

6 kg verdim insallah daha fazla vericem büşüm insallah ya valla artık uğraşmıyoruz biz eşimde öyle hayırlısı böyledir belkide:)
zaten kafana onu takınca olmuyor zebram
ben 5 ay deli gibi uğraştım didindim olmadı
işlerden dolayı çıkışım mı verilecek tekrar nereye sürüleceğim diye iş yerine kafamı takıp çocuk işini bıraktığım ay oldu
böylesi daha hayırlıdır belki kuzumm kafanız rahat olur

baaağaaane yaaa. ne yiyon .
bak işteyim . merak ettim . ne var menüde.
İllaha bana tek tek saydiracan
Haşlanmış yumurta maydonoz pul biber eşliğinde .
Peynir çeşitleri zeytin tereyağ kaşar domates biber reçeller börekler çörekler çay portakal suyu pattis kızartması böyle şeyler vardı

anladım . serum bağlanmamış . zaten kilon iyiymiş . bazen hani 50 kilo olanlar çok verince 47-48 lere falan düşerse bağlıyorlar .
sen depolardan kullanmışsındır bebeğine.

Bende öyle düşünüyorum galiba öyle bi zamanda olacak benim de o zamanı bekliyorum bende hatta bu ay çok erken oldum neden bilmem dr a bile gitmedim normalde koşardım ama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…