- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #78.221
ay maşallah diyeyim kendi kendime kalmadı hiç abla bin şükürbulantılar geçti galiba . hiç şikayet etmiyorsun .
Kalmadı valla ablacım, ufak şeyleri kaldı, emzik, biberon, kıyafet gibi.. Bir an önce gelsin istiyoruz hepimizzbi eksiği kalmamış maşallah canım . sıra doğuma geldi. hadi inşallah. gelsin bebiş de . saçını süpürge edenlere ekleyelim seni de.
haftasonum çok ekşın geçti. çocuklarla pert oldum . benimkiler çok azman . Allah sağlık versin hepsine , tüm çocuklara da. Amin.
ama anaya da sevgi , saygı , ağnayış lütfen.
evet . çok lazım bi şey . iyi yaptın . biz de arkadaşa almıştık aynı markayı doğum hediyesi şeysi olaraktanPhilips avent çok kaliteli büşüm. Bende onun elektrikli pompasını aldım işte.
Çok işe yarıyor, ben nasip olursa 3 aylıkken bırakıcam çünkü annemesağma işi falan sorun olmasın diye elektrkli aldım bende, manuelleri de var ama elektrikli daha iyi kendi kendine çekiyor işte
Bana da öyle geliyor kuzumm valla çoğu gitti azı kaldı
kaç kilo oldun . 7 kilo . baya verdin yaaay maşallah diyeyim kendi kendime kalmadı hiç abla bin şükür
ne kötü günlerdi valla.. toplamda 7 kg gitti
1 ini hemen geri almışım dün tartıldım
Ay yerim ben o miniği ya valla çok seviniyorum hepiniz adınaay valla zaman nasıl geçiyor anlamıyorum zebram daha dün öğrendim sanki 4-5 haftalıktı 3. ay doldu bile
Rabbim tez zamanda sana da nasip etsin inşallahhh göbüşlerimizi tokuşturalım ❤ ❤
Ben ücretsiz izin kullanamıyorum mecbur büşüm, işlerden dolayı.. Tamamen ayrılmam gerek 6 ay ücretsiz kullanırsam, o da işime gelmez. İşi bırakamam.valla kuzum eğer ben ücretsiz izine çıkamazsam mecbur bende 3-4 aylıkken bırakcam anneme bana da lazım hemen bakayım fiyatlarına falan sen araştırmışsındır zaten
Amin canim amiin ❤canım okudum ben de . az kaldı tahlil gününe . sabır . inşallah güzel haberi alırız senden de Allah ın izniyle.
Madela lar da çok iyi abla, ama biraz pahalıııevet . çok lazım bi şey . iyi yaptın . biz de arkadaşa almıştık aynı markayı doğum hediyesi şeysi olaraktan
benim madelaa vardı. elektrikli. memnundum .
64-65 gibi bişeydim 58-59 lardayım şu an abla hiç serum bağlanmadı işte mide bulantısı haplarıyla idare ettim.....kaç kilo oldun . 7 kilo . baya verdin yaa
serum bağlandı mı sana .
ay inşallah verirsin kuzumm inanıyorum sanaaAy yerim ben o miniği ya valla çok seviniyorum hepiniz adınahayırlısı be büşüm ben suan kg verme aşamasındayım Bugun diyestiyen randevum var hatta insallah kilom kalmayınca hamile kalırım bende
bana da verirler mi vermezler mi bilmiyorum patilim direk çıkış sebebi diyorlar benim burayı biliyorsun bir sürü sorun yaşadım zaten yakın zamandaBen ücretsiz izin kullanamıyorum mecbur büşüm, işlerden dolayı.. Tamamen ayrılmam gerek 6 ay ücretsiz kullanırsam, o da işime gelmez. İşi bırakamam.
4 aylığa kadar kalabiliyorum sadece druma göre de 3 ya da 4 . aya geldiğinde pipişlimi bırakmak zorundayım mecbur..
Philipsn fiyatları 480-500 civarı kuzum, biz indirim de yakaladık 1-2 ay önce 380e aldımmşuan da hiç indiirm yok maalesef
6 kg verdim insallah daha fazla vericem büşüm64-65 gibi bişeydim 58-59 lardayım şu an abla hiç serum bağlanmadı işte mide bulantısı haplarıyla idare ettim.....
ay inşallah verirsin kuzumm inanıyorum sanaa
inşallah tez zamanda istediğin kiloya ulaşıp güzel haberlerini alırız bizde senin
kız ne işin var annende.Kalmadı valla ablacım, ufak şeyleri kaldı, emzik, biberon, kıyafet gibi.. Bir an önce gelsin istiyoruz hepimizz
Benim tarafımda 5. torun olacak, ama eşimin tarafında ilk torun :) göz bebeği şuann herkes pipişlimi bekliyor, dört gözle
Sende 3 tane mi çocuk vardı abla ? Valla benim de hafta sonum çok ekşınlıydı :) bu arada eşimle kavga etmiştik hala barışmadık, hala annemlerdeyim ben
Allah sağlıkla sana da nasip etsin inşallah . tez zamanda inşallah.6 kg verdim insallah daha fazla vericem büşüminsallah ya valla artık uğraşmıyoruz biz eşimde öyle hayırlısı böyledir belkide:)
evet . o kadara gerek yok . ben aldığımda o kadar değildi.Madela lar da çok iyi abla, ama biraz pahalııı
onlara da bakmıştım ama 700 civarından başlıyor
zaten kafana onu takınca olmuyor zebram6 kg verdim insallah daha fazla vericem büşüminsallah ya valla artık uğraşmıyoruz biz eşimde öyle hayırlısı böyledir belkide:)
İllaha bana tek tek saydiracanbaaağaaane yaaa. ne yiyon .
bak işteyim . merak ettim . ne var menüde.
İnsallah canım amin isteyen herkese nasip etsin ve bekletmesin RabbimAllah sağlıkla sana da nasip etsin inşallah . tez zamanda inşallah.
anladım . serum bağlanmamış . zaten kilon iyiymiş . bazen hani 50 kilo olanlar çok verince 47-48 lere falan düşerse bağlıyorlar .64-65 gibi bişeydim 58-59 lardayım şu an abla hiç serum bağlanmadı işte mide bulantısı haplarıyla idare ettim.....
ay inşallah verirsin kuzumm inanıyorum sanaa
inşallah tez zamanda istediğin kiloya ulaşıp güzel haberlerini alırız bizde senin
Bende öyle düşünüyorum galiba öyle bi zamanda olacak benim de o zamanı bekliyorum bende hatta bu ay çok erken oldum neden bilmem dr a bile gitmedim normalde koşardım amazaten kafana onu takınca olmuyor zebram
ben 5 ay deli gibi uğraştım didindim olmadı
işlerden dolayı çıkışım mı verilecek tekrar nereye sürüleceğim diye iş yerine kafamı takıp çocuk işini bıraktığım ay oldu
böylesi daha hayırlıdır belki kuzumm kafanız rahat olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?