Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Perşembe akşam tartıştık abla, baya üzerime geldi. Epey kırdı beni.
Cuma gününden beri annemdyim, evi terketmedim de biraz kafamı dinliyorum diyelim cuma akşam geldi anneme , ama dönmedim onunla.. biraz burnu sürtsün. öyle istediği gibi bağırp çağıramaz bana.

Benimki de 5. torun benim tarafımda annemler alışıkk çok buldumcuk olmayacaklar ama kayınvaldm kayınpederm falan suan tam bir buldumcuk gerçi benim de işime geliyor doğum da ne alalım sana ne istiyorsun söyle yavrum söyle kızım diye peşimde dolanıyorlar

seninkide ilk göz ağrısı olmuş, ayrım ister istemez oluyor abla maalesef

anladım . serum bağlanmamış . zaten kilon iyiymiş . bazen hani 50 kilo olanlar çok verince 47-48 lere falan düşerse bağlıyorlar .
sen depolardan kullanmışsındır bebeğine.
doktorda öyle dedi depolardan gitmiş bişey olmaz diyor
ben hamile kalmadan önce kilo vermeye çalışıyordum abla sonra veremeden hamile kaldım, bebek verdirdi bana sağolsun

Bende öyle düşünüyorum galiba öyle bi zamanda olacak benim de o zamanı bekliyorum bende hatta bu ay çok erken oldum neden bilmem dr a bile gitmedim normalde koşardım ama
çok güzel bir zamanda gelecek kzuum inşallah
patilim bende sana onu soracaktım naptınız hala aynı mı :/
birde yiğeninle sonra tekrar görüştün mü hiç nasıl şu an

hee . niye bağırıyor yahu. hamile kadına.

hayret bi şe

sen de altta kalmaz laf yetiştirirsin ama . üzme canını yinede .

Umarım meleğim sen cinsiyeti ne zaman öğreniyorsun
kuzum bu cuma gittiğimde 12+6 olacak eğer erkekse görünür diyor herkes bakalımm
görünmezse 14 martta ücretsiz kontrol muayenesine gideceğim sırf cinsiyet için o zamanda tam 14+0 haftasında olacak bakalım görebilecek miyiz

şu nub mu ne . bi şey diyordun . ona yollarsın resmini . öncesinde bilirsiniz .

zaten doktor da o nub şeysinden yorumluyor gerçi . cinsiyeti . çok erken ya. ondan.
14 . hafta daha garanti. erkekse hele . çok sere serpe duruyorlar . kızlar daha edepli.

Sen ne istiyorsun ve hissediyorsun peki

çok güzel bir zamanda gelecek kzuum inşallah

patilim bende sana onu soracaktım naptınız hala aynı mı :/
birde yiğeninle sonra tekrar görüştün mü hiç nasıl şu an
Büşümm henüz gitmedim eve cuma akşam geldi, yemek yedi herşey normalmiş gibi.. annem anladı zaten benim tavırlarımdan. Sonra çay falan derken akşam 10 oldu hadi canım kalkalım dedi, yok dedim ben bugün annemdyim.. Hali ile babam da anladı.
gelir misin falan diye mutfağa çağırdı, neden böyle yapıyorsun snirliydim bir anda oldu yapma lütfen üzme beni dedi. dün sen beni yeteri kadar üzdün, biraz da sen üzül, çok umrumda değil, gelmeyeceğim annemdeyim bir kaç gün dedim. Bu kadar mı yani dedi. Aynen bu kadar dedim salona annemlerin yanına geri geçtim.
Geldi annemi falan öptü, babam da onunla indi, kapının önünde 15 dk kadar konuştular, eminim ki babam canına okumuştur söylemedi babam ne konuştuğunu ama.. eminim yani.

Yeğenimi de dün görmeye gittim hala aynı gibi ama geçen güne göre biraz daha iyi gibii en azından geldi öptü falan ama tavırlı halaa zilli :)

atıcam oraya kesin abla benim en son ki 10. haftasıydı orda genelde 11 ve 12. haftalarda net görünüyor o yüzden 6 martta hemen atıcam

Sen ne istiyorsun ve hissediyorsun peki
valla önceliğim sağlıklı olması ama başından beri kızmış gibi hissediyorum zebramm
ayy valla iyi sürtüyosun burnunu patilim haketti tabii babanda üstüne gittiyse iyice anlasın hamiş karısını üzmek neymiş ne zaman dönmeyi düşünüyorsun pekii bir hareket bir özür bir aksiyon yapması gerek cuma akşamından sonra

annesi konuştuysa belki iyice yumuşamıştır cimcime yakında düzelir tamamen yerim ben onu

yeğen ile küsüştünüz mü . noldu.

Evet ablam konuşmuş cumartesi onunla parka götürmüş onu
anlatmış teyzeni çok üzdün, kardeş gelicek sana 1 tane daha, ama seni sevmeyecek değil hatta daha çok sevecek sen teyzene yardım edeceksin kardeşine bakacaksın falan demiş. baya konuşmuş birsürü dil döktüm diyor ablam
Biraz daha iyiydi dün, bebeklerini getirip oynayalım mı teyziş dedi, kurban olurum dedim

bu hafta geçicem kuzumm çarşamba, perşembe geçerim diye düşünüyorum

yeğen ile küsüştünüz mü . noldu.
Yeğenim bu Nisan ayın da 3 yaşına girecek :)
hafta içi bana iyi bir trip attı da, karnımı gösterip sen beni sevmeyeceksn bunu daha çok seviceksn dedi. hiç konuşmuyordu benimle bayaa ağlattı benii :) ama dün biraz daha iyiydikk en azından sarıldııı 2 gözümün çiçeğiii :)

yesin onu teyzesii

patilim ama annen baban çok anlayışlı bak o kadar zaman kalıyorsun gelip sana noldu niye burdasın bile dememişler saygı duymuşlar zaten böyle annen baban olduğu için sırtın yere gelmez, ayrıca eşinde arkanda dimdik durduklarını gördüğü için bir şey diyemiyor demesinde zaten gitsin evde kendi kendini yesin

bak yaaaa. kıskanmış minnoş.

Büşüm, ailem benim bu hayatta ki en büyük şansım diyebilirim. Gerçekten.. Özellikle babam.
Ben boşandığım zaman bile, akşamın bir saati eve döndüğümde kapıyı babam açmıştı elimde valizle gördü, ben geldim baba dedim, gel kızım hoşgeldin bizde yemek yiyorduk demişti :) hiç sormadı, sormadılar bile neden niye diye.. mahkemeye kadar 1 kez zikretmediler ne olduğunu hiç merak etmediler, kübra yaptıysa vardır bi bildiği dediler hep.
Bu hayatımın her anında hep böyle oldu ama.
Şimdide öyle..
Cuma gününden beri ordayım ne annem ne babam 1 kez bile yahu kızım ne oldu demedi. Ben anlattım böyle böyle diye, he bana da mesela gerekli uyarıyı yaptılar ama gene de hiç bir konu da beni zorlamadılar git et diye. Babam sadece snn yerin eşinin yanı bu kapı sana hep açık, ama herkes hata yapabilir, ceza vermek istiyorsan evini yatağını ayırma ama gene de sen bilirsin ne yaparsan ben snn arkandaym dedi.

Allah onları basımdan eksik etmesin

Amin kuzum Allahım yokluklarını göstermesin bizede onlar kadar iyi ebeveynler olmayı nasip etsin inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…