- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #78.261
oha aynı anda lan
Ne bilem kız, bir şey yokAmannn noldu gii
Ne bilem kız, bir şey yoksen öyle yapınca benimde yapasım geldi
anladım patilim iyiyim bende ne olsun aynen iş başı bugün çok yoğunum bankalarda işim olucak pek giremeyebilirim yani öyle aklıma düştün eşinle nasıl oldu aranız aldımı gönlünü ponçiğimGünaydın imzoşum, iyiyim ya, hafta sonunu mal gibi geçirdim bu olaylardan ötürü. Öyle nete, sosyal medyaya falan hiç bakmadım, içimden gelmedi valla.
Şimdi işe geldim. Yeni bir ay malumm.. geçen ay'ın satış raporlarını, hedefleri, gerçekleşen miktarları vs hesaplayacağımm hafta hafta onlara bakıcam; sen ne yapıyorsunn nasılsın?
Hala annemdeyim ben imzoşumm henüz geçmedim eveanladım patilim iyiyim bende ne olsun aynen iş başı bugün çok yoğunum bankalarda işim olucak pek giremeyebilirim yani öyle aklıma düştün eşinle nasıl oldu aranız aldımı gönlünü ponçiğim
bak içime doğmuş işte boşuna merak etmemişim senii benHala annemdeyim ben imzoşumm henüz geçmedim eve
Cuma akşam annemlere geldi yemek falan yedi çay falan içti sonra tek başına geri döndü imzoşum,bak içime doğmuş işte boşuna merak etmemişim senii ben
aramadımı hiç patilim pekii
ay krafttan beğendim arabayı zaten bu çantada çok güzelmişş baya geniş duruyorB BUSR4
Kraft Begonia Anne Bebek Bakım Sırt çantası - Gri | Babymall
https://www.babymall.com.tr/urun/kraft-begonia-anne-bebek-bakim-sirt-cantasi-a-krf-ec-1903-p-griwww.babymall.com.tr
Ay kızzzz benimde gönlümdekiatıcam oraya kesin abla benim en son ki 10. haftasıydı orda genelde 11 ve 12. haftalarda net görünüyor o yüzden 6 martta hemen atıcam
valla önceliğim sağlıklı olması ama başından beri kızmış gibi hissediyorum zebramm
ayy valla iyi sürtüyosun burnunu patilim haketti tabii babanda üstüne gittiyse iyice anlasın hamiş karısını üzmek neymişne zaman dönmeyi düşünüyorsun pekii bir hareket bir özür bir aksiyon yapması gerek cuma akşamından sonra
annesi konuştuysa belki iyice yumuşamıştır cimcime yakında düzelir tamamen yerim ben onu
bakalım ne çıkacak zebramm kız diyen çoğunluklu ama sürpriz de yapabilir bir pipi görünebilir ultrasondaAy kızzzz benimde gönlümdeki❤
Bende beğendim büşüm, fiyatı da çok iyiiiay krafttan beğendim arabayı zaten bu çantada çok güzelmişş baya geniş duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?