Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende beğendim büşüm, fiyatı da çok iyiii
patilim kimiside diyor ki bu şekilde fermuarlı olanları U gibi ya zor oluyor diyor
Direk tek çekimde olsun hatta fermuar kısımları sert demirimsi olursa kolay açılır kapanır diyenler var
o dikkatimi çekti sende düşün bi almadan önce

Hmmmmm bilemedim yavruşummm, ablamla konuşayım bu konuyu

bana da verirler mi vermezler mi bilmiyorum patilim direk çıkış sebebi diyorlar benim burayı biliyorsun bir sürü sorun yaşadım zaten yakın zamanda

ben favorilerime ekleyim indirim olur olmaz alıveririm kuzum

büşracım ben de pompayı aldım lansinoh elektrikli doğum öncesi aldım ama maalesef kızım hiç emmedi o kadar parayı boşuna verdim 4 sene önce 380 tl idi. Yine sen bilirsin tabiki ama bence doğumdan sonra alabilirsin en azından çocuğun durumuna göre hareket edersin az buz para değil emmezse ki inşallah emer başka ihtiyacını alabilirsin o paraya. Eğer emerse mağazadan gider alıverirsin hemen

Hmmmmm bilemedim yavruşummm, ablamla konuşayım bu konuyu
hemen bi sor
diloyum peki emmezse biberondan anne sütü verilmiyor mu
emmezse komple sütü mü reddediyor bebekler

hemen bi sor

diloyum peki emmezse biberondan anne sütü verilmiyor mu
emmezse komple sütü mü reddediyor bebekler
benimki memi redetti sütümde gelmedi gibi bişey oldu ona asla yetmicek kadardı o yüzden tutmaya ağzını açmaya tenezzül bile etmedi hiç pompalık işim olmadı.Ben çok uğraştım emmesi için 40 gün boyunca çok üzüldüm ağladım ama olmadı maalesef mama verdik hep içimde kaldı emzirmek inşallah bunda emziririm.

inşallah emzirirsin kuzum
o zaman bende bekleyim duruma göre alırız
bakarsın benimde sütüm gelmez falan

inşallah emzirirsin kuzum
o zaman bende bekleyim duruma göre alırız
bakarsın benimde sütüm gelmez falan
inşallah bitanem
ben sütüm gelsin diye neler yaptım ne soğan üstünden atlamalarım kaldı ne sıcak havlu koymadığım ne damlalarım ne çaylarım her duyduğumu yaptım ama yok olmadı belki tutup çekseydi gelirdi çünkü o emdikçe beyne sinyal gidiyormuş öylelikle sütün iniyormuş öyle demişti bana hemşireler. Ama çokta rahat büyüttüm ben mamayla ne uykusuzluk çektim ne bırakıp bi yere gitmekte ama tabi annesi sütü çok başka emzirmek çok güzel bi duygu bence

olsun kuzum mamayla büyüyen emenden daha sağlıklı olabiliyor hiç bilemiyorsun, ama dediğin gibi o bir iki kere çekse belki gelirdi, emzirmek güzel bir duygudur tabii bende çok merak ediyorumm inşallah sağlıkla gelsinlerde bize tattırsınlar o duyguyu

inşallah canım benimki mama çocuğu ama bünyesi çok sağlam maşallah öle çok sık hastalanmaz ateşlenmez taş gibi
Ama bunda emzirmek istiyorum yani içimde kaldı :)

poncik bebek bakım çantası bakmışsın

bi de buna bak istersen . kullanışlı ve daha hoş gibi sanki.
çok büyük bi şey almana gerek yok . araban vardı diye hatırlıyorum . kocaman valiz gibi bi şey alma kuzum . sırtına takınca karbursun çıkar hafazanallah.

ben de süt sağım maki. işe başlamama az kala aldıydım .
nasılsa 3 ay evdeyim diye almadıydım .
baktım süt bırakmak gerekecek . öyle aldım .
çoğu şeyi doğumdan sonra aldım zaten , daha önce de yazdıydım .

Bende prim almıştım 2 ay önce abla o yüzden baya şey almıştım o parayı yiyecektim har vurup harman savuracaktım dedim bir işe yarasın bari diye o gelen primle baya şey aldım

Bende prim almıştım 2 ay önce abla o yüzden baya şey almıştım o parayı yiyecektim har vurup harman savuracaktım dedim bir işe yarasın bari diye o gelen primle baya şey aldım
bebek geliyor . ona lazımmm tabi
iyi yaptın . bebeğe yatırım yapmışsın .

bebek geliyor . ona lazımmm tabi
iyi yaptın . bebeğe yatırım yapmışsın .
Aynen abla hepsini ona harcadım valla bir de nisan da alacağım her 3 ay da bir alıyoruz.
Nisan da aldığım primle de kıyafetlerini biberon emzik vs halledeceğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…