Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oo blmiyordm oglunun basina geleni cnm cok cokk gecms olsn Allah sifaalar versn

Newton bak dalgana koçum mu

Sulanmadan birşey çıkmamasına çok sevindim.

Yasak kalktığına göre bu hafta sonuna kadar barışırsınız bence aylaaaarrr oldu ya ondan da hep gerginlik oluyor insan vucudunun gerçeği boşaltmassa gerginlik hadsafhaya ulaşıyor
eee hadi gözün aydın bea

Cici ashley graham kocasıyla kavga edecekse direk sevişmeye kalkıyormuş çözümü sevişerek çözüyormuş bizde öle yapsak
Kadın kilolu ama çok Sexy
bayılırım böyle taktiklere ama her erkekte işe yaramaz
Şaka bir yana bende yıllardır bu silahı kullanırım bir şekilde kata kulliye getiriyorum Her zaman işe yaramıyor ama

Evet de bir yandan dişim ağrıyordu şimdi de baş ağrısı çıktı başıma ondan derdimi tam anlatamadim nasılsın guzelim
Hee baş ağrısı diyorrrssunn yazık gıı bizde de hep kocamın başı ağrıyorillallah etti zaar benden ama bir macun aldirttim bugün onaaabundan sonra da benim.basim agrisin da o koşsun bakalım peşimden

İyim bende bı sürü ot kaynattim banyo da 1 saattir üstüne oturuyorum buharının, ataşlandi buralar nihaaalll ama tam istediğim gibi terleyemedim ya çabuk soğudu kaynattigim su
Kıız korktun muuu yoksaaaa diye
Kız sen sus atçıı durdun durdun vukuatin büyüğünü çıkardın topikte şaha kalkmış atla zaten

Ama bak şimdi o konulara girerseek olmaazz çıkamayız

Ateş ve sen❤ emeklerinin karşılığını al inşaallah canım

Engin bilgi derken
Bende arada oralarda geziniyorm hahahahaah

Evet sorma yaaaa mahvediyor kadın beni
Allah yardımcın olsun canım. Kayınvalide seysi bitmezzz

Kizcagiz gerçekten korkmuş. Çok kesin konuştum inşaallah korktuğu başına gelmez. Çünkü benim som agizliligim bu tutarsa eyvah eyvah

Allah yardımcın olsun canım. Kayınvalide seysi bitmezzz

Kizcagiz gerçekten korkmuş. Çok kesin konuştum inşaallah korktuğu başına gelmez. Çünkü benim som agizliligim bu tutarsa eyvah eyvah
Korktuğu şeyi yapmayacak o zaman nihalim
Ahhahahaha eyvahlar olsun diyorsun kesin bilim tarihine girecek o zaman

Bitircem.onu az kaldı kv falan kalmayacak ortada

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…