- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.808
- 208
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #78.501
2. Cocuga bende tovbeliyimNerede bende o cesaret aman.
İki çocuk... Biri yetiyor bana :)))
Bi de arada çocuklaşan koca işte.. Tamam.
Sen dene tutarsa bize de anlatırsın biz de bitiririzKorktuğu şeyi yapmayacak o zaman nihalim
Ahhahahaha eyvahlar olsun diyorsun kesin bilim tarihine girecek o zaman
Bitircem.onu az kaldı kv falan kalmayacak ortada
Bende tutarsa herkesçe tutarSen dene tutarsa bize de anlatırsın biz de bitiririz
Nasıl yani 4. Ye falan mı anlamadimBende tutarsa herkesçe tutar
Ki bende kesin tutar kokusuyla hamile kalmak.potansiyeldeyim
:dNasıl yani 4. Ye falan mı anlamadim
Ben de yogum:d
Ayyy dördüncüyi gözüm asla yemiyor bnde denersek kesin olur o yüzden ben hariç bitince deneyelim
ayy kendi yasağını kaldırdın bizi yasaklı bıraktın cici bende ctesi dr ye sorucam tamammı artık yettimi diye bakalım ne dicek. Bence küslüğü fazla uzatmada şu 4 ayın acısını çıkartın benceEki Görüntüle 2599279
Selam kuzularım, havadisleri kaptım geldim
Su ile alakalı test yaptı doktor, rahim ağzıma bakıldı ölçümler yapıldı. Çok şükür herhangi bir sızıntı yok
İçeride akıntı birikmiş çıkamamış bir anda boşalmış o yüzden böyle olmuş. Hatta şuan yine içeride biriken akıntın var yine aynı şey olacak dedi. İlaçlı bir krem verdi onu kullanacağım 5 gün sonra düzelecekmiş.
Akıntılarım yer çekimine meydan okuyor gördüğünüz gibi, Newton bak dalgana koçum
Onun dışında Cici bebem rahimde spiderman gibi baş aşağı duruyor yaramazlıkta sınır tanımıyor napıcam bilmiyorum yanasıl düzelecek bu dedim doktora, o kendi kendini düzeltir dedi
Bugün çok hareketliydi demekki takla atıp amuda kalkıp duruyormuş ama yakalandııııı
Bir diğer haberim de yasak kalktı
Yasak kalktı kalkmasına ama biz geyşamla yine dövüştük. Kaç gündür adamı nereden buldun da dövüştün diyecekler son derece haklı. Kaç gündür sadece 1 gün izin yaptı. Onda da dövüştük işte..
Gebelikte tiksindiklerim listesinin başına kocamı koyuyorum. İnşallah adamı boğmadan doğurmak nasip olur yarabbi
Sizlerde ne var ne yok bakalım?
(misafirlikteyim, msjlara yarın döneceğim kuzular)
@patilibirhayat hala barışmadınız mı ponçiğim?
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
@malii
@samdan
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
@Dilos06
@Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
Diktorya Secret
@Night Club
@H M
benimde hiç cesaretim yok.2. Cocuga bende tovbeliyim
Yanlisliklan olmazsa onumuzdeki en az 5 sene dusunmuyorum
Rabbim saglik versin evlatlarimiza insallah
herkese günaydınnnnn
Büşra niye ban yedi
kızlar Büş ben
Kız bu kimin hesabıııkızlar Büş ben
suriyelilere :) laf :) ettim :) diye :) banlandım :)
doğum günümde kıydılar bana
bugün gece açılıyor banım bugün gün boyu bu hesaptan takip ederim yazdıklarınızı seviyorum sizi benlik bişey oldukça dahil olurum
hahaha kuzum Didoşumun hesabı burdaki ilk arkadaşlarımdan biriKız bu kimin hesabıııaynı senin hesaba benziyor
Büşüm millete niye laf atıyonn daa banlanıyorsun ya
Bugün senin doğum günüsünmüydüüüü
Doğum günün kutlu olsunnn canımm büşümmm, Rabbim sağlık, huzur, mutluluk versin.
Evladınla birlikte harika bir yaş olsun..İyi ki doğmuşsunn kelebekimmm
ayy bende diyorum didem ne alaka görüpmü yazdı acabakızlar Büş ben
bugün gece açılıyor banım bugün gün boyu bu hesaptan takip ederim yazdıklarınızı seviyorum sizi benlik bişey oldukça dahil olurum
aşkilopumm günaydınn ben geldimGittt gitttt hıı
Git gı şaka şaka askim yarimm senii bekliommmmmmm
büşümmm noldu sana niye grilendinn seen yaaİyiyim balım göremedim tüm gün gözüm seni aradı
Hadi çabuk gel kuzum özlettin
gelsin ateşli gecelerr cicimEki Görüntüle 2599279
Selam kuzularım, havadisleri kaptım geldim
Su ile alakalı test yaptı doktor, rahim ağzıma bakıldı ölçümler yapıldı. Çok şükür herhangi bir sızıntı yok
İçeride akıntı birikmiş çıkamamış bir anda boşalmış o yüzden böyle olmuş. Hatta şuan yine içeride biriken akıntın var yine aynı şey olacak dedi. İlaçlı bir krem verdi onu kullanacağım 5 gün sonra düzelecekmiş.
Akıntılarım yer çekimine meydan okuyor gördüğünüz gibi, Newton bak dalgana koçum
Onun dışında Cici bebem rahimde spiderman gibi baş aşağı duruyor yaramazlıkta sınır tanımıyor napıcam bilmiyorum yanasıl düzelecek bu dedim doktora, o kendi kendini düzeltir dedi
Bugün çok hareketliydi demekki takla atıp amuda kalkıp duruyormuş ama yakalandııııı
Bir diğer haberim de yasak kalktı
Yasak kalktı kalkmasına ama biz geyşamla yine dövüştük. Kaç gündür adamı nereden buldun da dövüştün diyecekler son derece haklı. Kaç gündür sadece 1 gün izin yaptı. Onda da dövüştük işte..
Gebelikte tiksindiklerim listesinin başına kocamı koyuyorum. İnşallah adamı boğmadan doğurmak nasip olur yarabbi
Sizlerde ne var ne yok bakalım?
(misafirlikteyim, msjlara yarın döneceğim kuzular)
@patilibirhayat hala barışmadınız mı ponçiğim?
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
@malii
@samdan
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
@Dilos06
@Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
Diktorya Secret
@Night Club
@H M
hahahaayy bende diyorum didem ne alaka görüpmü yazdı acabadoğum günün kutlu olsun kuzum ailenle birlikte nice mutlu yılların olsun
kuzum bi profilde suriyelilerin röportajına denk geldimbüşümmm noldu sana niye grilendinn seen yaa
anaamm yaaa bende dedimm didem kimmkızlar Büş ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?