- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.403
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #78.521
Ayy allahım yaa resmen heryerdelerr bıktık bunlardanhahaha
kuzum benim çok teşekkür ederimm
kuzum bi profilde suriyelilerin röportajına denk geldim
adam türkiyeyi kötülüyor
dayanamadım bişeyler yazdım
suriyeli sever bi arkadaşımız sanırım şikayet etmiş 1 günlük banlandım
aaayyyy büşümmm sevdiklerinle beraber nice nicee güzel yaşlarahahaha kuzum Didoşumun hesabı burdaki ilk arkadaşlarımdan biri
zamanında hesaplarımızı benzer yapmıştık
yaa Allah aşkına doğruları söyleyince banlanıyoruz ya
Neyse şimdi Didoşumu da banlatmıyım
Evet kuzum doğum günümmm 26 oldumm 25 i bitirdim
Teşekkür ederim canım patilimm aminnnn hep birlikte inşallah
Teşekkür ederim balımmm aminnnaaayyyy büşümmm sevdiklerinle beraber nice nicee güzel yaşlarahepiy bört deyy tu yuuu bebekimmm benimm
Doğum günün kutlu olsun busraaaTeşekkür ederim balımmm aminnn
Napiyorsun canikomm?yerimmm
iyiyim ballı kaymağım iş başı yaptık itşe sen nasılsınNapiyorsun canikomm?
Gunaydınn bitanemm
günaydın ponçiğimm nasılsın iyimisinGunaydınn bitanemm
İyiyimm imzoşumm çalışıyorumm son süratgünaydın ponçiğimm nasılsın iyimisin
Ben de iş başındayımiyiyim ballı kaymağım iş başı yaptık itşe sen nasılsın
ponçiğim benim işim aile işi otomotivciyiz 2. el araç alım satım servisi kaportası herşeyi içinde.. ben muhasebeye bakıyorum servise giren araçların kaydını açıyorum yapılan işlemlerin faturasını kesiyorum satılan araçlarında öyle tabii abimler babamlar biraradayız yani el yanında değilim kendi işimin patronuyumİyiyimm imzoşumm çalışıyorumm son sürat
sen nasılsın ? ne yapıyorsunn
İmzoşumm ben senin çalıştığını bilmiyordum, atlamışımne iş yapıyorsun sen
oyyy bebişlerin göbüşümü acıkmışşBen de iş başındayımBebek besliyorum ❤
En sevdiğim beni de alsana yanınaponçiğim benim işim aile işi otomotivciyiz 2. el araç alım satım servisi kaportası herşeyi içinde.. ben muhasebeye bakıyorum servise giren araçların kaydını açıyorum yapılan işlemlerin faturasını kesiyorum satılan araçlarında öyle tabii abimler babamlar biraradayız yani el yanında değilim kendi işimin patronuyum
En sevdiğim beni de alsana yanınaponçiğim benim işim aile işi otomotivciyiz 2. el araç alım satım servisi kaportası herşeyi içinde.. ben muhasebeye bakıyorum servise giren araçların kaydını açıyorum yapılan işlemlerin faturasını kesiyorum satılan araçlarında öyle tabii abimler babamlar biraradayız yani el yanında değilim kendi işimin patronuyum
teşekkür ederim gülnihalimm amin inşallah kuzummDoğum günün kutlu olsun busraaaeşinle bebisinle mutlu yillaraaaaa.ne burcu oluyor dur bakiyim kova gectiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?