Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy allahım yaa resmen heryerdelerr bıktık bunlardan
1 günlük de bişey değilmiş neyseki hemen geliyosun fıstığım

aaayyyy büşümmm sevdiklerinle beraber nice nicee güzel yaşlara hepiy bört deyy tu yuuu bebekimmm benimm

İyiyimm imzoşumm çalışıyorumm son sürat
sen nasılsın ? ne yapıyorsunn
İmzoşumm ben senin çalıştığını bilmiyordum, atlamışım ne iş yapıyorsun sen
ponçiğim benim işim aile işi otomotivciyiz 2. el araç alım satım servisi kaportası herşeyi içinde.. ben muhasebeye bakıyorum servise giren araçların kaydını açıyorum yapılan işlemlerin faturasını kesiyorum satılan araçlarında öyle tabii abimler babamlar biraradayız yani el yanında değilim kendi işimin patronuyum

En sevdiğim beni de alsana yanına
6000 TL maaş isterim 3 ay da bir prim maaş üzerinden sigorta ctesi pazar tatil resmi tatiller de çalışmam sabah 9 aksaşm 5:30 çalışırım bir de ticket veya multinet yemek kartı olacak

En sevdiğim beni de alsana yanına
6000 TL maaş isterim 3 ay da bir prim maaş üzerinden sigorta ctesi pazar tatil resmi tatiller de çalışmam sabah 9 aksaşm 5:30 çalışırım bir de ticket veya multinet yemek kartı olacak

Doğum günün kutlu olsun busraaa eşinle bebisinle mutlu yillaraaaaa.ne burcu oluyor dur bakiyim kova gectiiii
teşekkür ederim gülnihalimm amin inşallah kuzumm
balık burcuyumm 20 şubat-21 mart aralığıydı sanırım balık burcu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…