- 6 Aralık 2019
- 391
- 342
- 103
- 25
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #78.541
gebelik var mı canm bu dünkü ile bugunkü testimTeksas'ın bağrından kopma topik oluşturdum daha ne yapayımNasılsın kuzucuk?
Varr tabi kiiigebelik var mı canm bu dünkü ile bugunkü testim
eveett test pozitif canım hayırlı olsun kan ver hemengebelik var mı canm bu dünkü ile bugunkü testim
ooh oohhh valla kendi işimdeyim ben bile haftanın 6 günü ful çalışıyorum yaniEn sevdiğim beni de alsana yanına
6000 TL maaş isterim3 ay da bir prim maaş üzerinden sigorta ctesi pazar tatil resmi tatiller de çalışmam sabah 9 aksaşm 5:30 çalışırım bir de ticket veya multinet yemek kartı olacak
Evet ya balık . İşte uykululuk halinden gelmedi bir an aklımateşekkür ederim gülnihalimm amin inşallah kuzumm
balık burcuyumm 20 şubat-21 mart aralığıydı sanırım balık burcu
Ayyy inşallah yaeveett test pozitif canım hayırlı olsun kan ver hemen
Maaşından haber et senooh oohhh valla kendi işimdeyim ben bile haftanın 6 günü ful çalışıyorum yani
İnşallahhVarr tabi kiii
Hayırlı olsungebelik var mı canm bu dünkü ile bugunkü testim
aay allahımmMaaşından haber et sen
Demek kiii iyi bir şeyler alıyorsun haftanın 6 günü full çalışmayı kabul ettiğine göreeaay allahımm
bebekimm istanbul malpede yerimiz anadolu yakasıı sen nerdesinn yardımcı oluruz tabii neden olmasınn
Teşekkür ederim canm çok da umutlanmak istemiyorum biliyormusunHayırlı olsun
şşşiiiitttt çaktırma ponçiğimmDemek kiii iyi bir şeyler alıyorsun haftanın 6 günü full çalışmayı kabul ettiğine göree
hadiii hadiiii biz bizeyizzzz
biz mersindeyiz amma temiz araç için her yere gidebiliriz yane banım açılsın sana özelden yazam benbebekimm istanbul malpede yerimiz anadolu yakasıı sen nerdesinn yardımcı oluruz tabii neden olmasınn
kuzumm hamilesin yani artık umutlanman için büyük bi nedenin var senin sağlık ocağı varmı yakınında git kan ver ama 10'a kadar dı dimi kan verme işi olmadı hastaneye git özele kan ver baktır hemenTeşekkür ederim canm çok da umutlanmak istemiyorum biliyormusun
Kaç gün gecikti canımTeşekkür ederim canm çok da umutlanmak istemiyorum biliyormusun
olurr büşümm tabiissiiibiz mersindeyiz amma temiz araç için her yere gidebiliriz yane banım açılsın sana özelden yazam ben
Ayyy inşallah bugun geliyor eşim gideriz allahın izni ilekuzumm hamilesin yani artık umutlanman için büyük bi nedenin var senin sağlık ocağı varmı yakınında git kan ver ama 10'a kadar dı dimi kan verme işi olmadı hastaneye git özele kan ver baktır hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?