- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #78.561
aramızdaaaaaaaaaşşşiiiitttt çaktırma ponçiğimm
hiç vakit kaybetmeyin :)Ayyy inşallah bugun geliyor eşim gideriz allahın izni ile
yanii okadar işte aşşa yukarıaramızdaaaaaaaaa
5 binin var mııııı
Ayyhiç vakit kaybetmeyin :)
ben çok seviniyorum hamile haberi alınca yaa :)
sanki kendim hamileymişim gibi mutlu oluyorum niye acaba :)
benim kızım var canım 4 yaşında şuan :)Ayyrabbim sanada nasip eder inşallaj
Tabi canım benimbenim kızım var canım 4 yaşında şuan :)
2. yi daha düşünmüyorum ama nasip kısmet hani olursa da başımızın üstünde yeri var :)
Aşkım burdayım her yerde sürtüyorum sabahtan beri anca buraya geldim
ahh ponçiğim benimm valla bizim kıza gel sor sen onu dişlerini sıkarak gözlerini böle belerterekDiktorya Secret bence suan tam zamanı imzoşum 2. için aradaki yaş farkı da doğdu etti 5 ideall.. fazla sevmiyorum ben..
Ben mesela 2. düşünmüyorum ama düşünürsemde pipilim 1-1,5 yaşına geldiği gibi 2. için çalışacağım.. çok fark olmasın diye.
Zaten üç aşağı beş yukarı kimse duymasın ama 5 milyar maaş alıyorsunnnnbakarsın büyürlerrr
bakk hele baakk bu sitedemi biyerlerde sürtüyodun yoksamm aklına yenimi geldik yaniAşkım burdayım her yerde sürtüyorum sabahtan beri anca buraya geldim
ben bikaç sayfa önce günaydın didim sanaGünaydın
İşte aklı bu kadar erdiği içinahh ponçiğim benimm valla bizim kıza gel sor sen onu dişlerini sıkarak gözlerini böle belerterekkardeş mardeş istemiyorum diyo sinirli sinirli napcaz bilmiyorum
aynen öyle yaptımmı peşpeşe yapacan çıkacan yanii beraber büyüceklerİşte aklı bu kadar erdiği için
ben ablamın izinden gidecem4 taneyi peşi sıra doğurdu hiç biri istemiyorum diye debelenemedi beraber büyüdüler
Kendi çocukları diyemedi şimdi bak benim pipiliye diyorlar istemiyoruz onu diyeaynen öyle yaptımmı peşpeşe yapacan çıkacan yanii beraber büyücekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?