Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Diktorya Secret bence suan tam zamanı imzoşum 2. için aradaki yaş farkı da doğdu etti 5 ideall.. fazla sevmiyorum ben..
Ben mesela 2. düşünmüyorum ama düşünürsemde pipilim 1-1,5 yaşına geldiği gibi 2. için çalışacağım.. çok fark olmasın diye.

Zaten üç aşağı beş yukarı kimse duymasın ama 5 milyar maaş alıyorsunnnn bakarsın büyürlerrr

ahh ponçiğim benimm valla bizim kıza gel sor sen onu dişlerini sıkarak gözlerini böle belerterek kardeş mardeş istemiyorum diyo sinirli sinirli napcaz bilmiyorum

B Brunello Cicinelli canım fıstıklı katmerim, sırma saçlım, güzel yüzlümmm
Yasağın bitmesine çok sevindimmm, ama küsmüş olmanıza üzüldümmm

En kısa zaman da en güzel kostümlerini giy, ve kocişkonu kapıda karşıla küslük falan kalmaz, emin oll ballı lokmammm yeterin gariii bitirin şu hasretiii Bursa da 7 şiddettinde deprem bekleniyormuş, 1 hafta içerisinde merkez üssü geyşa ile broo diyorlar

Biz hala küsüz balım, yani ben henüz eve geçmedim; bu hafta geçeceğim

ahh ponçiğim benimm valla bizim kıza gel sor sen onu dişlerini sıkarak gözlerini böle belerterek kardeş mardeş istemiyorum diyo sinirli sinirli napcaz bilmiyorum
İşte aklı bu kadar erdiği için
ben ablamın izinden gidecem 4 taneyi peşi sıra doğurdu hiç biri istemiyorum diye debelenemedi beraber büyüdüler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…