- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.808
- 208
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #78.761
Ah babam zaten onu bu hale getiren. Biz 4 kardesiz. Bu en kucuk. Babam 57 yasinda. Kalp hastasi. Adam artik ben karismiyorum hasta etti beni diyor. Tabi cogu yedigi naneden haberi yok. Demeye korkuyoruz. Gormuyor adam dogru duzgun cunku babam isi geregi 1 hafta evde 3 hafta sehir disindaBizim zamanimzda babamızın bı göz teması ergenliği bitiriyordu
Ahhh senin seksi gebeliğin ve kıyafetini sevsinlerHaşmetli sultanım sen bol giyindiğin için öyle. Benim kıyafetler seksi bedenime yapıştığı için gebeliğim ortaya çıkıyor
Kespırım suratına tepik at, şifadır. O da tam tepik atmalık.Bende bende bende bende
Geysan tepigi haketmis. Afferinn kiz
Ben de cok sinirliyik ve gerginiimErkek kardesimden biktim. Yemin olsun 1000 km uzaktayim yine de cekiyorum ergenin sorunlarinii
Anacim aradi agliyor. Cigerim yandi uzaktan valla
1 saat konustum ergen bozuntusuyla. Ama onda anlayacak kafa yok iste. Bu 10. Konusmam falan. En son 15 tatilde guzelce konustum. Yine anlamayinca elime alip parcalarim seni cocuk dedim. Ben evime dondum yine ayni haline donmus. Annemin ustune yurumus ablama bagirmis cagirmis arsiz rezil. Bi temiz dayak aticam o olacak. Batsin agzina ettigimin psikolojisi yani
Bizim evde de var ergen benm babam da uğraşmıyorAh babam zaten onu bu hale getiren. Biz 4 kardesiz. Bu en kucuk. Babam 57 yasinda. Kalp hastasi. Adam artik ben karismiyorum hasta etti beni diyor. Tabi cogu yedigi naneden haberi yok. Demeye korkuyoruz. Gormuyor adam dogru duzgun cunku babam isi geregi 1 hafta evde 3 hafta sehir disindaYani annem ve ablam cekiyo tum sıkıntısını. Sinir basiyor vallahi her annem aradiginda bu mal yine napti ki diyorum.
Babam otoriter bi adamdir. Egitimci ustelik. 2 uni. Mezunu Milli Egitim Bakanliginda calisan baya da saygin bir adam. Ama yildi artik onun okuluna gitmekten. Utaniyorum artik kuculuyorum insanlarin karsisinda diyor.
Adam diyor ki ogretmen karsimda el pence divan cocugu sikayet de edemiyor cekiniyor. Cimbizla laf aliyorum ogretmenin agzindan diyor. Ogretmenleri sikayet etmeye korkuyor benim oglum bnden korkmuyor diyor. O da bikti vallahi. Simdi de annem sigara yakalamis. Daha 16 yasina yeni basti. Delirtecek beni
Ergenlik şimdikilerin modası gülom bize ergen olma şansı vermedilerBizim zamanimzda babamızın bı göz teması ergenliği bitiriyordu
AhahhahahahYa da burnundan aldığı sert bir nefes
Keşke verselerdi ne güzel ne çılgın ergen olurdukErgenlik şimdikilerin modası gülom bize ergen olma şansı vermediler
Ne annem de ne babamda dayak yok iste. Temiiz bi dovseler belki akiillanirBizim evde de var ergen benm babam da uğraşmıyor
Ama baabmdan çok korkar geçen bende yakaladım eğer ki dedim bir daha göreyim babama söylerim saklı gizli yapıyorsa bilemem ama gördüğüm an soylerm vallahi bizimki kız bı de
Erkeklerin ergenlikleri daha zor sanki yaa iyice başına buyruk oluyorlar Allah annene ablana sabır versin B Brunello Cicinelli gbi etlerini cimciklesinler :)
Peki folik asitlim dememi?..Niye son günlerde kendimi geyşanin annesi gibi hissediyorum.Annemi uzmesine tabi ki dayanamıyorum ama bir taraftan da yorulduğu icin ona kıyamıyorum. Aile olmak böyle bir şey herhalde.
Her şey yoluna girsin diye dua edeyim bari...
Eşimle aram şimdilik iyi... cumartesi kötü olabilir ama kız meslekte çalışıyor onlarla Uludağ' a geziye gidecek...keşke gidemese
Not : Ösledim elhanim demeni
Bence ona bir ders verin veya biseylerini eksik verin elinden alın yani tam olarak da bilemiyorum ama çok zorNe annem de ne babamda dayak yok iste. Temiiz bi dovseler belki akiillanir
Bizimki de korkardi babamdan. Ama iste bu evde olmama durumu onu arsizlastirdi. Annem zavalli cekiyor iste. Kadin epilepsi hastasim strese gelemiyor. Gunlerce nobet geciriyor. Elli kere dedim su kadini uzme bak hasta oluyor dedim nato kafa nato mermer. Biktim artik.
Gülnihalim memur çok ama ptt de çalışan hiç yok elimizdeBen her an dövusebilirim ama kerataya isim düşeceği için pek carlamiyorum
PTT de çalışan bir memura ihtiyacim var var mı bildiğiniz burda
Perim son durumlar nedir iyi misin?İnşallah imzoşum inşallah ♥ çok ümitliyim avukatta çok Ümitli bakalım
İşte gülom gebe de olsam bildiğin gibi seksiliğimi ört bas edemiyorumAhhh senin seksi gebeliğin ve kıyafetini sevsinler
Aslında biraz olmuşuz ama neyse çaktırma gülomKeşke verselerdi ne güzel ne çılgın ergen olurduk
Sigara yakalamis annem. Oglum niye iciiyosun bak yapma iyi bisey degil falan gibisinden komusmus. Tamm demis yemin etmis icmicem diye. 2 gun sonra yine annem yakalamis ceketinde. Bu sefer de ustune yurumus annemin.Kespırım suratına tepik at, şifadır. O da tam tepik atmalık.
Sorunu ne bu kadar? Gerçi ergene herşey bir sorun ama neye takılmış da bu kadar zulüm ediyor annene?
Hala inşallah diyorumBak bu 2 günün testi en üstekinile ortadaki bugun alttaki de dün
Ahhaahahahaİşte gülom gebe de olsam bildiğin gibi seksiliğimi ört bas edemiyorum
Cici cok tatlisin yaEki Görüntüle 2599797
Ben geldim
Bugün çok yoğundum çarşıya gittim, örülecek eşyalar için ip ve dikilecek puset örtüsü gibi, bebek nevresimi gibi eşyalar için kumaş seçtim.. Öldüm vallahi. Bide bide artık bana otobüste ve duraklarda yer veriyorlar biliyor musunuz
Çok duygulanıyorum yer verdikleri zaman
Evet gelelim..
"Geyşayı ne ara buldun da yine dövüştün"
"Geyşadan yine ne istedin"
"Geyşayla yine neden dövüştün"
"Neden yine geyşayla dövüştün"
"Sen var yine neden geyşayla dövüşmek"
gibi gelen sorularınıza elbette bir cevabım var.
Sebep şu ki; kendisi bana masaj yapmıyor, evet yanlış duymadınız bunu da yaptıBenim ayak bileklerim ağrıyor masaj yap diyorum tamam diyor kalkıp dokunduğu anda uyumaya başlıyor. Sanırsınız aşağıdan siyanür kaçırıyorum, her defansında uyumaya başlar mı bir insan.. Ben bu numaraları yemem. Koydum tepiği alnının çatına. Az daha son uykusu olacaktı, elimde kalacaktı. O da kızdı döndü uyudu. Etlerini çimdikledim bütün gece. Yine de hırsımı alamadım. Konuşmuyorum artık kendisiyle. O da bana trip atıyor suratına tepik attım diye. Açıkçası hiç de umrumda değil
Eve geliyor tripli sarılmıyoruz öpmüyoruz. Sonra gece yarısı beni uyuyor zannediyor uyanıp beni öpüyor sarılıyor karnımı seviyor geri uyuyor
Şuanda aramız bu şekil. Kendisi de nöbette.
Sizler nasılsınız bakalım, kimler kocasıyla dövüşük kimler değil?
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
@malii
@samdan
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
@Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
@imzaben
@Night Club
@H M
Offf ne diyorsun kespırımSigara yakalamis annem. Oglum niye iciiyosun bak yapma iyi bisey degil falan gibisinden komusmus. Tamm demis yemin etmis icmicem diye. 2 gun sonra yine annem yakalamis ceketinde. Bu sefer de ustune yurumus annemin.Hayir bi de uzun yapili bi cocuk. Doveyim desen guc yetmez.
Ders calis oglum diyor kadin sanane git basimdan diyor. Odanin kapisini carpiyormus. Kitaplari firlartiyor.
2 tane kucuk yigenim var. Biiri 5 biri 2.5 yasinda. Onlara satasiyomus. Bagiriyomus vuruyomus. Ablam da kizmis tabi. Kapilari yumruklamis beyefendi sen beni azarlayamazsin diye. Ablam da aglamis sinirden. Ey gidi bana yapacak ki o hareketi. Burnundan getiririm. Bende de kaldi yazin 1 ay. Bana agzini acamaz. Oyle agir konusurum ki bana zit dusmeye korkar.
Onu bi ben hakliyorum. Bende uzaktayim iste.
Benim huyum babam gibi. Bu yuzden benden de cok cekinir. Telefonda 1 saat konustum tamam abla diyor boyna. Ama yine yapacak biliyorum. Yanimda olsa hallederim de uzaktan cok zor.
Yurt dışından bir tanıdık bebeklere hediye göndermiş ama adımı eksik yazmış. Acaba ptt de sorun çıkar mı diye soracaktımGülnihalim memur çok ama ptt de çalışan hiç yok elimizdeinşallah bulursam kolundan tutar getiririm
Netçen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?