Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizim zamanimzda babamızın bı göz teması ergenliği bitiriyordu
Ah babam zaten onu bu hale getiren. Biz 4 kardesiz. Bu en kucuk. Babam 57 yasinda. Kalp hastasi. Adam artik ben karismiyorum hasta etti beni diyor. Tabi cogu yedigi naneden haberi yok. Demeye korkuyoruz. Gormuyor adam dogru duzgun cunku babam isi geregi 1 hafta evde 3 hafta sehir disinda Yani annem ve ablam cekiyo tum sıkıntısını. Sinir basiyor vallahi her annem aradiginda bu mal yine napti ki diyorum.
Babam otoriter bi adamdir. Egitimci ustelik. 2 uni. Mezunu Milli Egitim Bakanliginda calisan baya da saygin bir adam. Ama yildi artik onun okuluna gitmekten. Utaniyorum artik kuculuyorum insanlarin karsisinda diyor.
Adam diyor ki ogretmen karsimda el pence divan cocugu sikayet de edemiyor cekiniyor. Cimbizla laf aliyorum ogretmenin agzindan diyor. Ogretmenleri sikayet etmeye korkuyor benim oglum bnden korkmuyor diyor. O da bikti vallahi. Simdi de annem sigara yakalamis. Daha 16 yasina yeni basti. Delirtecek beni

Kespırım suratına tepik at, şifadır. O da tam tepik atmalık.
Sorunu ne bu kadar? Gerçi ergene herşey bir sorun ama neye takılmış da bu kadar zulüm ediyor annene?

Bizim evde de var ergen benm babam da uğraşmıyor
Ama baabmdan çok korkar geçen bende yakaladım eğer ki dedim bir daha göreyim babama söylerim saklı gizli yapıyorsa bilemem ama gördüğüm an soylerm vallahi bizimki kız bı de

Erkeklerin ergenlikleri daha zor sanki yaa iyice başına buyruk oluyorlar Allah annene ablana sabır versin B Brunello Cicinelli gbi etlerini cimciklesinler :)

Ne annem de ne babamda dayak yok iste. Temiiz bi dovseler belki akiillanir
Bizimki de korkardi babamdan. Ama iste bu evde olmama durumu onu arsizlastirdi. Annem zavalli cekiyor iste. Kadin epilepsi hastasim strese gelemiyor. Gunlerce nobet geciriyor. Elli kere dedim su kadini uzme bak hasta oluyor dedim nato kafa nato mermer. Biktim artik.

Peki folik asitlim dememi?..
Elhanım şimdi senin de oğlun olduğu için bana bakıp ulan yarın öbür gün benim gelin de oğlumu depikler mi, vay efendim etlerini gece uyurken cimcirir mi, saçını başını yolar mı diye düşünüyor olabilirsin ondan dolayı geyşaya karşı anaç bir acıma içgüdüsü gerçekleşiyor olabilir ki bu normal.. Ama Cici bu dünyada tek Elhanım korkma
Ben ileride bu günlerimi unutup seninle oturup gelin çekiştireceğim merak etme elhanım gelin böyle şeyler yaparsa birlikte söveriz
Kız meslek lisesi mi

Bence ona bir ders verin veya biseylerini eksik verin elinden alın yani tam olarak da bilemiyorum ama çok zor

Ben her an dövusebilirim ama kerataya isim düşeceği için pek carlamiyorum
PTT de çalışan bir memura ihtiyacim var var mı bildiğiniz burda
Gülnihalim memur çok ama ptt de çalışan hiç yok elimizde inşallah bulursam kolundan tutar getiririm
Netçen?

Kespırım suratına tepik at, şifadır. O da tam tepik atmalık.
Sorunu ne bu kadar? Gerçi ergene herşey bir sorun ama neye takılmış da bu kadar zulüm ediyor annene?
Sigara yakalamis annem. Oglum niye iciiyosun bak yapma iyi bisey degil falan gibisinden komusmus. Tamm demis yemin etmis icmicem diye. 2 gun sonra yine annem yakalamis ceketinde. Bu sefer de ustune yurumus annemin. Hayir bi de uzun yapili bi cocuk. Doveyim desen guc yetmez.
Ders calis oglum diyor kadin sanane git basimdan diyor. Odanin kapisini carpiyormus. Kitaplari firlartiyor.
2 tane kucuk yigenim var. Biiri 5 biri 2.5 yasinda. Onlara satasiyomus. Bagiriyomus vuruyomus. Ablam da kizmis tabi. Kapilari yumruklamis beyefendi sen beni azarlayamazsin diye. Ablam da aglamis sinirden. Ey gidi bana yapacak ki o hareketi. Burnundan getiririm. Bende de kaldi yazin 1 ay. Bana agzini acamaz. Oyle agir konusurum ki bana zit dusmeye korkar.
Onu bi ben hakliyorum. Bende uzaktayim iste.
Benim huyum babam gibi. Bu yuzden benden de cok cekinir. Telefonda 1 saat konustum tamam abla diyor boyna. Ama yine yapacak biliyorum. Yanimda olsa hallederim de uzaktan cok zor.

Cici cok tatlisin ya bende cok iyim sukurki ❤

Offf ne diyorsun kespırım
Durum feci..
Yaşı kaç?

Gülnihalim memur çok ama ptt de çalışan hiç yok elimizde inşallah bulursam kolundan tutar getiririm
Netçen?
Yurt dışından bir tanıdık bebeklere hediye göndermiş ama adımı eksik yazmış. Acaba ptt de sorun çıkar mı diye soracaktım bir numara var onu gösterince alırsın dedi ama bilemedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…