Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence ona bir ders verin veya biseylerini eksik verin elinden alın yani tam olarak da bilemiyorum ama çok zor
Harcligini kesin dedim. Spora gidiyor gondermeyin dedim. Muzik aleti calmak istiyorum dedi. Begendi bir gitar. Al dedi bana. Tamam demistim. Alacaktim yarin. Bugun bunu duydum yok sana gitar mitar dedim.
Daha ne kisalim bilmiyorum

Harcligini kesin dedim. Spora gidiyor gondermeyin dedim. Muzik aleti calmak istiyorum dedi. Begendi bir gitar. Al dedi bana. Tamam demistim. Alacaktim yarin. Bugun bunu duydum yok sana gitar mitar dedim.
Daha ne kisalim bilmiyorum
Ayy valla bilemedim Yaaa
Vallahi zor
Aynilarini bizde yasicaz bu oglanlarla :)

Offf ne diyorsun kespırım
Durum feci..
Yaşı kaç?
16 ya yeni girdi daha.
Ergen psikologu bulacak ablam. Konustuk. Gotur dedim. Babam da biraz baski yaparsa mecbur gidecek. Ben de soyledim. Gideceksin mecbursun dedim. Tamam giderim dedi ama insallah sozunde durur.

Ahhaahahaha
O minnak karnın o güzel enerjin o seksiliginle otobustekileri buyuluyorsub demekki
Belki de gebeliğime değil seksiliğime saygıdan yer veriyorlardır gülom Durakta bir tanrıça görsek hepimiz yer veririz. İşte böyle bir etki. O yüzden kendi karnını sorgulama işin içinde başka şeyler var

Folik asitlim demen daha da güzel
Ohhhhh şifa bunlar
Şimdi senin geyşan polis ya çok yoruluyorlar aileleriyle yeterince ilginemiyorlar geceleri gündüzleri yok...hep biz daha rahat daha güvende olalım diye... Bu kadar fedakarliklarini görüp bir de eşlerinden depik yediklerini duyunca keşke yemeseydi diyorum...oğlan anaları gerçekten hep böyle mi oluyor bilmem ki.... Ölümlü dünya birbirinizin kıymetini bilin gitsin...
Eşim kız meslekte coğrafya öğretmeni...kızları bir görsen biri sağında biri solunda mesafe hak getire...bizimki baba rollerinde ama söyleyince kötü niyetli oluyorum...Eslerinizle nasılsınız diye sorduydun ya ondan dedim ...

Yurt dışından bir tanıdık bebeklere hediye göndermiş ama adımı eksik yazmış. Acaba ptt de sorun çıkar mı diye soracaktım bir numara var onu gösterince alırsın dedi ama bilemedim
Tüh gülnihalim kötü olmuş ya.. Hiç anladığım birşeyler değil ama inşallah halledersin
Bebeler nasıl kaç aylık oldu

Ayy valla bilemedim Yaaa
Vallahi zor
Aynilarini bizde yasicaz bu oglanlarla :)
Annemle babam da diyor. 3 kizimdan cekmedigimi bu oglandan cektim ben diyor ikisi de. Babam hep sizin okulunuza gelince ben gururlanirim cikardim. Bu cocugun okuluna gidince kafam yerde cikiyorum diyor
Hani oyle ayrimcilik da yapilmadi tek erkek falan diye. Neden boyle oldu anlamadik bizde.

Kızz üzüldüümmm bırak barışın artık bitsin bu hasret küslük iyi değil

16 ya yeni girdi daha.
Ergen psikologu bulacak ablam. Konustuk. Gotur dedim. Babam da biraz baski yaparsa mecbur gidecek. Ben de soyledim. Gideceksin mecbursun dedim. Tamam giderim dedi ama insallah sozunde durur.
En istifralık yaşlar be kuzum..
Ben büyüdüm kimse bana karışamaz havaları. Asabiyet vesaire.
Acilen bir psikolog paklar bunu kuzum..

Şimdi bide ben anlamadım,
Sen n yaşlaannddıınnn diyee miiiiii yer veriyorlar yoksaaa hamilesin diyemi

Yurt dışından bir tanıdık bebeklere hediye göndermiş ama adımı eksik yazmış. Acaba ptt de sorun çıkar mı diye soracaktım bir numara var onu gösterince alırsın dedi ama bilemedim
Para falansa takip nosu gibi bisey var. Onunla cekebiliyorsun.
Kargoysa da yine sorun olmaz o numarayi gosterince. Cok muhim degil yani kuzum.

Gece gece çimdiklemek mi depik atmak mi çokk iyi fikir su yanimda yatak öküze darbee geliyorrrrrrrrr
Gözügün üstüne ayağımın topuğuylan cakayimm durun geliommm bakalım napicak montofon ineği

Para falansa takip nosu gibi bisey var. Onunla cekebiliyorsun.
Kargoysa da yine sorun olmaz o numarayi gosterince. Cok muhim degil yani kuzum.
Ay inşaallah para gönderilmiş ama kimlik ister de adın eksik veremem demez inşaallah. O numara var evet. Gönderen kişi numara yeter dedi ama içime de kurt düştü

En istifralık yaşlar be kuzum..
Ben büyüdüm kimse bana karışamaz havaları. Asabiyet vesaire.
Acilen bir psikolog paklar bunu kuzum..
Aynen oyle. Ara tatil icin biilet alacagim yaniima gelsin. Esimi sayar sever. Onunla takiilmayi da seviiyor. 1 hafta gelsin konusaliim dedi esim de. Gezeriz kafasini dagitiriz anlariz derdi neymis diyor yeter ki yanlis seyler yapmasin ben sokakta her gun ne cocuklar goruyordum istanbulda caliisirken dedi o da. Varsin tek kotu aliskanligi sigara olsun baska seyler olmasin da diyor. Bakalim gelsin de konussunlar. Ise yarar insallah

Ay inşaallah para gönderilmiş ama kimlik ister de adın eksik veremem demez inşaallah. O numara var evet. Gönderen kişi numara yeter dedi ama içime de kurt düştü
Biz de cektik numarayla. Yurt disindan para gonderilmisti.O numarayi gosterince veriyorlar kuzum. Dert etme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…