- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.808
- 208
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #78.781
Harcligini kesin dedim. Spora gidiyor gondermeyin dedim. Muzik aleti calmak istiyorum dedi. Begendi bir gitar. Al dedi bana. Tamam demistim. Alacaktim yarin. Bugun bunu duydum yok sana gitar mitar dedim.Bence ona bir ders verin veya biseylerini eksik verin elinden alın yani tam olarak da bilemiyorum ama çok zor
Ayy valla bilemedim YaaaHarcligini kesin dedim. Spora gidiyor gondermeyin dedim. Muzik aleti calmak istiyorum dedi. Begendi bir gitar. Al dedi bana. Tamam demistim. Alacaktim yarin. Bugun bunu duydum yok sana gitar mitar dedim.
Daha ne kisalim bilmiyorum
16 ya yeni girdi daha.Offf ne diyorsun kespırım
Durum feci..
Yaşı kaç?
Belki de gebeliğime değil seksiliğime saygıdan yer veriyorlardır gülomAhhaahahaha
O minnak karnın o güzel enerjin o seksiliginle otobustekileri buyuluyorsub demekki
Kaptın şiiri beğendin mi gıı yasnazımCici cok tatlisin yabende cok iyim sukurki ❤
Cok begendim cok okadar iyi geldiki bana cok tesekkur ederim caniiim ❤❤❤Kaptın şiiri beğendin mi gıı yasnazım
Folik asitlim demen daha da güzelPeki folik asitlim dememi?..
Elhanım şimdi senin de oğlun olduğu için bana bakıp ulan yarın öbür gün benim gelin de oğlumu depikler mi, vay efendim etlerini gece uyurken cimcirir mi, saçını başını yolar mı diye düşünüyor olabilirsin ondan dolayı geyşaya karşı anaç bir acıma içgüdüsü gerçekleşiyor olabilir ki bu normal.. Ama Cici bu dünyada tek Elhanım korkma
Ben ileride bu günlerimi unutup seninle oturup gelin çekiştireceğim merak etme elhanım gelin böyle şeyler yapar birlikte söveriz
Kız meslek lisesi mi
Tüh gülnihalim kötü olmuş ya.. Hiç anladığım birşeyler değil ama inşallah halledersinYurt dışından bir tanıdık bebeklere hediye göndermiş ama adımı eksik yazmış. Acaba ptt de sorun çıkar mı diye soracaktımbir numara var onu gösterince alırsın dedi ama bilemedim
Annemle babam da diyor. 3 kizimdan cekmedigimi bu oglandan cektim ben diyor ikisi de. Babam hep sizin okulunuza gelince ben gururlanirim cikardim. Bu cocugun okuluna gidince kafam yerde cikiyorum diyorAyy valla bilemedim Yaaa
Vallahi zor
Aynilarini bizde yasicaz bu oglanlarla :)
Eki Görüntüle 2599797
Ben geldim
Bugün çok yoğundum çarşıya gittim, örülecek eşyalar için ip ve dikilecek puset örtüsü gibi, bebek nevresimi gibi eşyalar için kumaş seçtim.. Öldüm vallahi. Bide bide artık bana otobüste ve duraklarda yer veriyorlar biliyor musunuz
Çok duygulanıyorum yer verdikleri zaman
Evet gelelim..
"Geyşayı ne ara buldun da yine dövüştün"
"Geyşadan yine ne istedin"
"Geyşayla yine neden dövüştün"
"Neden yine geyşayla dövüştün"
"Sen var yine neden geyşayla dövüşmek"
gibi gelen sorularınıza elbette bir cevabım var.
Sebep şu ki; kendisi bana masaj yapmıyor, evet yanlış duymadınız bunu da yaptıBenim ayak bileklerim ağrıyor masaj yap diyorum tamam diyor kalkıp dokunduğu anda uyumaya başlıyor. Sanırsınız aşağıdan siyanür kaçırıyorum, her defansında uyumaya başlar mı bir insan.. Ben bu numaraları yemem. Koydum tepiği alnının çatına. Az daha son uykusu olacaktı, elimde kalacaktı. O da kızdı döndü uyudu. Etlerini çimdikledim bütün gece. Yine de hırsımı alamadım. Konuşmuyorum artık kendisiyle. O da bana trip atıyor suratına tepik attım diye. Açıkçası hiç de umrumda değil
Eve geliyor tripli sarılmıyoruz öpmüyoruz. Sonra gece yarısı beni uyuyor zannediyor uyanıp beni öpüyor sarılıyor karnımı seviyor geri uyuyor
Şuanda aramız bu şekil. Kendisi de nöbette.
Sizler nasılsınız bakalım, kimler kocasıyla dövüşük kimler değil?
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
Elhan
@Yengec anasi
@malii
@samdan
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
@imzaben
@Night Club
@H M
En istifralık yaşlar be kuzum..16 ya yeni girdi daha.
Ergen psikologu bulacak ablam. Konustuk. Gotur dedim. Babam da biraz baski yaparsa mecbur gidecek. Ben de soyledim. Gideceksin mecbursun dedim. Tamam giderim dedi ama insallah sozunde durur.
Şimdi bide ben anlamadım,Eki Görüntüle 2599797
Ben geldim
Bugün çok yoğundum çarşıya gittim, örülecek eşyalar için ip ve dikilecek puset örtüsü gibi, bebek nevresimi gibi eşyalar için kumaş seçtim.. Öldüm vallahi. Bide bide artık bana otobüste ve duraklarda yer veriyorlar biliyor musunuz
Evet gelelim..
Sebep şu ki; kendisi bana masaj yapmıyor, evet yanlış duymadınız bunu da yaptıBenim ayak bileklerim ağrıyor masaj yap diyorum tamam diyor kalkıp dokunduğu anda uyumaya başlıyor. Sanırsınız aşağıdan siyanür kaçırıyorum, her defansında uyumaya başlar mı bir insan.. Ben bu numaraları yemem. Koydum tepiği alnının çatına. Az daha son uykusu olacaktı, elimde kalacaktı. O da kızdı döndü uyudu. Etlerini çimdikledim bütün gece. Yine de hırsımı alamadım. Konuşmuyorum artık kendisiyle. O da bana trip atıyor suratına tepik attım diye. Açıkçası hiç de umrumda değil
Eve geliyor tripli sarılmıyoruz öpmüyoruz. Sonra gece yarısı beni uyuyor zannediyor uyanıp beni öpüyor sarılıyor karnımı seviyor geri uyuyor
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
Elhan
@Yengec anasi
@malii
@samdan
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
@imzaben
@Night Club
@H M
Para falansa takip nosu gibi bisey var. Onunla cekebiliyorsun.Yurt dışından bir tanıdık bebeklere hediye göndermiş ama adımı eksik yazmış. Acaba ptt de sorun çıkar mı diye soracaktımbir numara var onu gösterince alırsın dedi ama bilemedim
Teşekkür ederim kuzum inşallah dua yerine geçsinCok begendim cok okadar iyi geldiki bana cok tesekkur ederim caniiim ❤❤❤
İnşallah canımTüh gülnihalim kötü olmuş ya.. Hiç anladığım birşeyler değil ama inşallah halledersin
Bebeler nasıl kaç aylık oldu
Gece gece çimdiklemek mi depik atmak miEki Görüntüle 2599797
Ben geldim
Evet gelelim..
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
Elhan
@Yengec anasi
@malii
@samdan
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
@imzaben
@Night Club
@H M
Ay inşaallah para gönderilmiş ama kimlik ister de adın eksik veremem demez inşaallah. O numara var evet. Gönderen kişi numara yeter dedi ama içime de kurt düştüPara falansa takip nosu gibi bisey var. Onunla cekebiliyorsun.
Kargoysa da yine sorun olmaz o numarayi gosterince. Cok muhim degil yani kuzum.
Aynen oyle. Ara tatil icin biilet alacagim yaniima gelsin. Esimi sayar sever. Onunla takiilmayi da seviiyor. 1 hafta gelsin konusaliim dedi esim de. Gezeriz kafasini dagitiriz anlariz derdi neymis diyorEn istifralık yaşlar be kuzum..
Ben büyüdüm kimse bana karışamaz havaları. Asabiyet vesaire.
Acilen bir psikolog paklar bunu kuzum..
Supriz olsunTeşekkür ederim kuzum inşallah dua yerine geçsin
Ne zaman yapıyorsun testi
Biz de cektik numarayla. Yurt disindan para gonderilmisti.O numarayi gosterince veriyorlar kuzum. Dert etmeAy inşaallah para gönderilmiş ama kimlik ister de adın eksik veremem demez inşaallah. O numara var evet. Gönderen kişi numara yeter dedi ama içime de kurt düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?