- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #78.981
Bende cok heycanliyim cokultra erkenle yapıverirsin
ay çok heyecanlandımm
Bence sen bugün test yaptırıp akşam bize müjdeyle geleceksinahahah valla bilmiyorm bizimki test gunu ne yapicak
Aaa sen test mi yaptin? Gordum demin. Cift cikmisBende cok heycanliyim cok
:d bahabababaabhaay Rossumm sadece dışarda gezmekten eve geç geldik ve geç uyuduğum için hiç aklıma öyle şeyler gelmediŞeapamadık yani
hahahahahh yaa sizde her yorgunluğu uykusuzluğu oraya yoruyonuz
Humana still tea icmistim ben 2 3 kutu tadi da harikaydi sutu artirmisti sanki bide kuru incir cokyemistim cnm bebegm 2 3 aylkkrn bi azalir gbi hissetmisstimde sutumu..Doğru ya benim oraya bir uğramam lazımdı unuttumişlerim bitince bir bakayım Mehlika artık giremem dedi boş kalmasın orası
evet birini emzirdim diğerini aldım az sonra migrosa gideceğim anne çayı varmış ondan bulursam bir de onu deneyecegim süt icin.
yok kuzum tamamen dışarda sürtmekten kaynaklıydı bu sefer ki:d bahabababaabha
Yorgunluktan anlamadığını anladım çok üzerine gelmedim zaten
Ne bilem genelde uykusuz geceler ya çocuk ya eşten kaynaklı oluyor
Ahhaahha aynen Çorum gbi bişeyYa o belli etmiyodur hayırlısı diyip geçiyordur da içi içini yiyodureşimle otururken test günü aklına düştüğü zaman ağzıma ceviz falan tikistirmaya başlıyordu yada tırnaklarını yiyodu ordan biliyodum ben
Ajsbakshkssn bu daha güzel oldudemek seks ayyy Çorum gibin bişey hee ajdhsj
O zaman tamam yorgunluğunu anlayabildikyok kuzum tamamen dışarda sürtmekten kaynaklıydı bu sefer ki
Nerde yapmış görmedik bizAaa sen test mi yaptin? Gordum demin. Cift cikmis
geriye dönük baktım ben de göremedim .Nerde yapmış görmedik biz
Iyiyim cnm ya sabah 5 ten beri regl sancisi cekiyorum hc bisey yemedim dha mide bulantisi da yapti bu ay fena oldum coktandir boyle olmamistim .
Gebelik topiklerin de falan paylasmıştırNerde yapmış görmedik biz
Ay eşime Çorumluğğ diye takıldım bi an rossAhhaahha aynen Çorum gbi bişey
Ayyy çok güldüm yaaaa
merhaba ablaa nasılsınngeriye dönük baktım ben de göremedim .
merhaba bu arada . herkeşe
geçmiş olsun kuzum ağrı kesici iç o kadar kötü olduysanIyiyim cnm ya sabah 5 ten beri regl sancisi cekiyorum hc bisey yemedim dha mide bulantisi da yapti bu ay fena oldum coktandir boyle olmamistim .
Oylece oturuyorum dun aksam guzel gecms sizin de okudum cnm tekrar huzurulu saglkli mutlu yillar dilerim
InsallahBence sen bugün test yaptırıp akşam bize müjdeyle geleceksin
Yaa niye soyledin amaAaa sen test mi yaptin? Gordum demin. Cift cikmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?