Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ay Rossumm sadece dışarda gezmekten eve geç geldik ve geç uyuduğum için hiç aklıma öyle şeyler gelmedi Şeapamadık yani

hahahahahh yaa sizde her yorgunluğu uykusuzluğu oraya yoruyonuz
:d bahabababaabha
Yorgunluktan anlamadığını anladım çok üzerine gelmedim zaten
Ne bilem genelde uykusuz geceler ya çocuk ya eşten kaynaklı oluyor

Humana still tea icmistim ben 2 3 kutu tadi da harikaydi sutu artirmisti sanki bide kuru incir cokyemistim cnm bebegm 2 3 aylkkrn bi azalir gbi hissetmisstimde sutumu..

Ahhaahha aynen Çorum gbi bişey
Ayyy çok güldüm yaaaa

Iyiyim cnm ya sabah 5 ten beri regl sancisi cekiyorum hc bisey yemedim dha mide bulantisi da yapti bu ay fena oldum coktandir boyle olmamistim .

Oylece oturuyorum dun aksam guzel gecms sizin de okudum cnm tekrar huzurulu saglkli mutlu yillar dilerim

geriye dönük baktım ben de göremedim .

merhaba bu arada . herkeşe
merhaba ablaa nasılsınn
Iyiyim cnm ya sabah 5 ten beri regl sancisi cekiyorum hc bisey yemedim dha mide bulantisi da yapti bu ay fena oldum coktandir boyle olmamistim .

Oylece oturuyorum dun aksam guzel gecms sizin de okudum cnm tekrar huzurulu saglkli mutlu yillar dilerim
geçmiş olsun kuzum ağrı kesici iç o kadar kötü olduysan
teşekkür ederim canımm amin inşallahh
geçenlerde canın sıkkındı ya aklım kaldı sende iyi misin halloldu mu her şey

Kizlar toplu olarak cevep vereyim
Canlarim arkadaslarim dun 6. Gunumde idrar testi yapmistim silik çikti bugun bidaha yaptim silik cıktı bu guzel bisey var galiba ama net bisey ogrenmek icin hem erken hemde kan vermek lazim bugun 7. Gunum aksam igneye gidicem gitmisken kan vericektim deger cok düsuk olucak ama varsada cikar biseyler bende kan sonucunu alip eger pozitifse gelip mujdeyi vericektim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…