Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kuzumm hadi güzel haberlerle gel inşallah
peki tüp bebekte döllenmiş şekilde transfer ediyorlar ya
o yüzden çizgi çıkma ihtimali yok dimi, bilgim olmadığı için soruyorum olmasa hiç çıkmazdı yani dimi çizdi
çok heyecanlı yaa inşallah şöyle 40-50 çıkar benimde çizgi böyle bişeylerdi 56.3 çıkmıştı

Iyi haberlerini bekliyoruuz
Ama var zaten var

bu dün (parmaklar yegenimin) buda bugun ❤

Nerde yapmış görmedik biz
Aslinda ben olayi anlamak icin eski msjlarina bakayim dedim. Transfer yaptirdigini bilmiyordum yasnazin. Bi girdim msjlara ki o may gad test atmis
Subat transferi topigindeydi fotosu

Yok cnm ilk denememde 7.gun test yapmıştım negatif çıkmıştı tek çizgiydi normal gebelik gibi aynı ama sadece Çok silik çıkıyor çok net çıkması için transferin 15.günü falan anca yapman lazım

valla bende böyle çizgiyle öğrendim kuzum 56.3 tü değerim

Evet canim cok sukur dun konustuk esimle iyiyiz
Smdi bi dus alcam insallah daha iyiyim de biseyler yerim cikinca da saat 3 olcak bisey yiyemrdim

iyiyim . işler güçler .
her zamanki gibi.
çok şükür . rutin .
sen nasılsın .

oy canım benim . ne güzel bi resim o . ikinci çizgi görünüyor . sağlıkla hayırlısıyla tamamla bu süreyi inşallah . 9 ay sonra da sağlıkla kucakla inşallah . çok sevindim

Ay canimmm insalllah cok sevndim
Insallah vardir canim insallah
oy canım benim . ne güzel bi resim o . ikinci çizgi görünüyor . sağlıkla hayırlısıyla tamamla bu süreyi inşallah . 9 ay sonra da sağlıkla kucakla inşallah . çok sevindim
Bende goruyorumda insallah kanda da vardir canim dualariniz icin cok tesekkur ederim dualariniz esirgemeyin ❤

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…