- 25 Nisan 2009
- 34.368
- 39.848
- 1.123
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #79.021
hahahah.bende aynı abla
cuma gününü iple çekiyorum
baya kuvvetli çekiyorum ama gelmiyor namıssız
ya ben dünü çarşamba sanıyordumhahahah.
az kaldı. bak bugünü salı biliyordum da az önce öğrenci geldi iki tane. yoklama listesine bakıyordum . çarşamba gününün dersi dediler . baktım evet . ama bugün salı değil mi , dedim . öğrenince şok . sevindim vallahi haftasonuna az kaldı.
sen de öyle düşün . bi süre bugün pazartesi daha, de kendine. sonra sürpriz olsun
ahbe gülüm bende aynı dertten muzdaribim bacak ağrısından ölüyorum her akşam seansımız var ovsanaaa diyip malül malül bakıyorum tam sıkıyo hop tv ye dalıyo bırakıyo hadi diyorum kendine geliyo yine tv ye bakıyo bırakıyo bıktı artık her akşam bacak ovmaya belli. küsüşük değiliz ama bende bu konudan dolayı kızgınım kendisineEki Görüntüle 2599797
Ben geldim
Bugün çok yoğundum çarşıya gittim, örülecek eşyalar için ip ve dikilecek puset örtüsü gibi, bebek nevresimi gibi eşyalar için kumaş seçtim.. Öldüm vallahi. Bide bide artık bana otobüste ve duraklarda yer veriyorlar biliyor musunuz
Çok duygulanıyorum yer verdikleri zaman
Evet gelelim..
"Geyşayı ne ara buldun da yine dövüştün"
"Geyşadan yine ne istedin"
"Geyşayla yine neden dövüştün"
"Neden yine geyşayla dövüştün"
"Sen var yine neden geyşayla dövüşmek"
gibi gelen sorularınıza elbette bir cevabım var.
Sebep şu ki; kendisi bana masaj yapmıyor, evet yanlış duymadınız bunu da yaptıBenim ayak bileklerim ağrıyor masaj yap diyorum tamam diyor kalkıp dokunduğu anda uyumaya başlıyor. Sanırsınız aşağıdan siyanür kaçırıyorum, her defansında uyumaya başlar mı bir insan.. Ben bu numaraları yemem. Koydum tepiği alnının çatına. Az daha son uykusu olacaktı, elimde kalacaktı. O da kızdı döndü uyudu. Etlerini çimdikledim bütün gece. Yine de hırsımı alamadım. Konuşmuyorum artık kendisiyle. O da bana trip atıyor suratına tepik attım diye. Açıkçası hiç de umrumda değil
Eve geliyor tripli sarılmıyoruz öpmüyoruz. Sonra gece yarısı beni uyuyor zannediyor uyanıp beni öpüyor sarılıyor karnımı seviyor geri uyuyor
Şuanda aramız bu şekil. Kendisi de nöbette.
Sizler nasılsınız bakalım, kimler kocasıyla dövüşük kimler değil?
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
@malii
@samdan
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
Diktorya Secret
@Night Club
@H M
ilaçlarla atarsın çaydaşımm bol bol sıcak çay iç yanında şifa niyetneBen daha iyim balım. İlaçlar iyi gelmeye başladı.
Arada gelse yine de ya
oyy benim hamarat titiz aşkilopum yaa temizlik ve sen bütünleştiniz yemin ediyorum kendimi pasaklı hissediyorum sayendeAskim bemde iyim sağol bitanem sen nasılsıncamları silip gelicem akşama gelirim heralde
bizim ilacımız çay çaydaşımm neydi bizim sözümüz Çay Lav Yu
Allah yardımcıları olsunCok sukur iyi kuuzum. Her gun konusuyoruuz surekli. Hatay tarafinda. Ara sira geciyor idlip tarafina. Arkadaslarina kumanya falan goturuyor. Sigara goturmus dun tam bin tane
Çay lav yubizim ilacımız çay çaydaşımm neydi bizim sözümüz Çay Lav Yu
hizuş etikemizi görür girince yazar mutlaka bize çaydaşım
selamm canım benimm valla bende iş güç ay başı olduğundan acayip yoğunum bende öyle sık giremiyorumselam hanımlar nasılsınız dünden beri ancak girebildim
Amin kuzum. Aklimiz hep onlarda. Rabbim hepsini korusun hepsiniAllah yardımcıları olsun
Yoruldum giii voooooyy benim hamarat titiz aşkilopum yaa temizlik ve sen bütünleştiniz yemin ediyorum kendimi pasaklı hissediyorum sayende
ooh mis miss oturursun şimdii aayy benim evi poh götürüyo yaaYoruldum giii voooocam silidm storlari yıkadım dolu iş yaptım birde sokağa çıktım
Niye temzilemionn eviniii hıooh mis miss oturursun şimdii aayy benim evi poh götürüyo yaa
benimde arkadaş izinde ondan bugün hiç bakamadım :)selamm canım benimm valla bende iş güç ay başı olduğundan acayip yoğunum bende öyle sık giremiyorum
nurum nasılsın:) nasıl gidiyor.ooh mis miss oturursun şimdii aayy benim evi poh götürüyo yaa
valla bi pazar evdeym diloşum ondada anca süpür sil toz al camlarım leş gibi bi pazarım var ondada dinlenmek istiyorum yaaaNiye temzilemionn eviniii hı
migimm yaa aynen inan öyle oluyoo zaten yardım etmese bitmez ki evin işi keşke eve gittiğimde şöyle tertemiz bulsam evi bi sihir gücüm olaydı eve gitmeden eve sihrimi yollar tertemiz pak halde yapar eve öyle girerdimnurum nasılsın:) nasıl gidiyor.
çalışan olunca ev pislik kaliyor .
haftasonu eşinle beraber yaparsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?