Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
valla bi pazar evdeym diloşum ondada anca süpür sil toz al camlarım leş gibi bi pazarım var ondada dinlenmek istiyorum yaaa
hergün akşam bi cam sil bak:) cam silme süresi 5 dakikalık:)
ben işten gelince direk cam silmeye giriştim..
eşim 7:30 ta geliyoro gelene kadar hazir oluyor yemegim:)

çok şükür çalışıyorum bugün annemdeyim perde yıkama işi yarina biraktim bugün eve gidince perdeyi söküp makineye atacagim..
digerini yarin sabah hallederim..
çok hamaratsın gigi hadidin görümcesi .
senin kadar olmayı isterdim .
en son perdeleri 2 ay önce falan yıkadım . ve kalorifer yüzünden sık yıkamazsan kararıyorlar .

çok şükür çalışıyorum bugün annemdeyim perde yıkama işi yarina biraktim bugün eve gidince perdeyi söküp makineye atacagim..
digerini yarin sabah hallederim..
benimde girişmem lazım hep aklımda geçen pazar mutfak dolaplarına giriştim bu pazar da camlara girişyim diyorum ama yağmur yağcakmış napsam bilemedim migimm

yaparsin valla bende pasaklıydım yapmaya çalışıyorum mecbur
kaynanam çok temiz inceler evi .
benim evim de temiz de toplu de 2 aydan fazladir temizlemedim
kaynana çok bilir . benimki de gözleri mikroskop , teleskop. çok meraklı . etrafa , temizliğe. buzdolabı , gardrop üstü tozlarına kadar meraklı. koltukların altı vs .
ne kadar yaparsan yap , yine oluyor ki.

benimde girişmem lazım hep aklımda geçen pazar mutfak dolaplarına giriştim bu pazar da camlara girişyim diyorum ama yağmur yağcakmış napsam bilemedim migimm
ben cts silecektim yağmur yagmaz mi...
silmedim işte..
hafta içi işten gelince direk cam silmeye kalkıyorum dün kızım yanimdaydi erteleyip durdum
aslında 5 dakikalık iş..
önce tozunu alıyorum sonra fısfıslanip iyice siliyorum bu kadar

aay ben evi süpürüp siliyim hiç silinmemiş süpürülmemiş gibi anında kirleniyor çocuklu ev olunca öyle oluyo valla
aynı bizim evde de koridorda bi koşup geliyorlar . koltukların altına . kapının ardına toz yürüyor resmen . süpür süpür yıllardır nasıl çıkıyor o toz anlamadım .
sık sık çekiyorum ama o çıkan toza hayretim şaşıyor .

yok işte ben bi başladımmı 20 dk sürüyo içime sinmesi lazım öyle sirkeli çamaşır sulu hazırlayıp baya derinden silerim sildimmi

Hayallerimiz bile aynıymış çaydaşım ya❤
bence tüm kadınların hayali bu çaydaşım eve gittiğinde evi derli toplu temiz bulmak hani toplayıp gidiyorum ya eve bi geliyorum hiç bıraktığım gibi değil
hani bıraktığım gibi kalsa ona bile razıyım inan ki

günlük süpürsende aynen toz oluyo ev nasıl oluyo bende anlamıyorum hiç ablacım

Hahahahaha
Hepsini bilgilendirin
Ayy yerim onları
Bugün de sağlık ocağındaki hemşire bana emzirmeyi öğretmeye calisiyor hey yavrum hey dedm içimden
Ya aynısini da bana hastanede yaptılar neymiş memeyi tutacakmisim. Tutacak kadar yok diyorum yok illa tutacan diyor. La yok yok diyorum anlamıyor artık tutar gibi yaptım

Humana still tea icmistim ben 2 3 kutu tadi da harikaydi sutu artirmisti sanki bide kuru incir cokyemistim cnm bebegm 2 3 aylkkrn bi azalir gbi hissetmisstimde sutumu..
İkisi de işe yaramadı çayım. Humana içtim mamsel steel tea içtim olmadı sağ olsun şamdan inciri önerdi o da olmadi şimdi bunu deneyeyim diyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…