- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.403
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #79.041
hergün akşam bi cam sil bak:) cam silme süresi 5 dakikalık:)valla bi pazar evdeym diloşum ondada anca süpür sil toz al camlarım leş gibi bi pazarım var ondada dinlenmek istiyorum yaaa
yaa ama siz böyle diyince ben kendimi tembel hissediyorumhergün akşam bi cam sil bak:) cam silme süresi 5 dakikalık:)
ben işten gelince direk cam silmeye giriştim..
eşim 7:30 ta geliyoro gelene kadar hazir oluyor yemegim:)
çok şükür çalışıyorum bugün annemdeyim perde yıkama işi yarina biraktim bugün eve gidince perdeyi söküp makineye atacagim..@MigiMadid sen nasılsın migim iyimisn
hahahah. ay hepten önden önden gitmişsin .ya ben dünü çarşamba sanıyordum
cuma günü bebişimi görcem ondan bu sabırsızlık be abla
yaparsin valla bende pasaklıydım yapmaya çalışıyorum mecburyaa ama siz böyle diyince ben kendimi tembel hissediyorum
çok hamaratsın gigi hadidin görümcesi .çok şükür çalışıyorum bugün annemdeyim perde yıkama işi yarina biraktim bugün eve gidince perdeyi söküp makineye atacagim..
digerini yarin sabah hallederim..
benimde girişmem lazım hep aklımda geçen pazar mutfak dolaplarına giriştim bu pazar da camlara girişyim diyorum ama yağmur yağcakmışçok şükür çalışıyorum bugün annemdeyim perde yıkama işi yarina biraktim bugün eve gidince perdeyi söküp makineye atacagim..
digerini yarin sabah hallederim..
Haklısın canım çalışıyorsun anlıyorum duygularınıvalla bi pazar evdeym diloşum ondada anca süpür sil toz al camlarım leş gibi bi pazarım var ondada dinlenmek istiyorum yaaa
kaynana çok bilir . benimki de gözleri mikroskop , teleskop. çok meraklı . etrafa , temizliğe. buzdolabı , gardrop üstü tozlarına kadar meraklı. koltukların altı vs .yaparsin valla bende pasaklıydım yapmaya çalışıyorum mecbur
kaynanam çok temiz inceler evi .
benim evim de temiz de toplu de 2 aydan fazladir temizlemedim
aay ben evi süpürüp siliyim hiç silinmemiş süpürülmemiş gibi anında kirleniyor çocuklu ev olunca öyle oluyo vallayaparsin valla bende pasaklıydım yapmaya çalışıyorum mecbur
benim evim de temiz de toplu de 2 aydan fazladir temizlemedim
ben cts silecektim yağmur yagmaz mi...benimde girişmem lazım hep aklımda geçen pazar mutfak dolaplarına giriştim bu pazar da camlara girişyim diyorum ama yağmur yağcakmışnapsam bilemedim migimm
aynı bizim evde de koridorda bi koşup geliyorlar . koltukların altına . kapının ardına toz yürüyor resmen . süpür süpür yıllardır nasıl çıkıyor o toz anlamadım .aay ben evi süpürüp siliyim hiç silinmemiş süpürülmemiş gibi anında kirleniyor çocuklu ev olunca öyle oluyo valla
hayır birini tutsam şimdi kendimi biliyorum gittiği zaman arkasından da ben silicem ne anladım ozamanHaklısın canım çalışıyorsun anlıyorum duygularını
yok işte ben bi başladımmı 20 dk sürüyo içime sinmesi lazım öyle sirkeli çamaşır sulu hazırlayıp baya derinden silerim sildimmiben cts silecektim yağmur yagmaz mi...
silmedim işte..
hafta içi işten gelince direk cam silmeye kalkıyorum dün kızım yanimdaydi erteleyip durdum
aslında 5 dakikalık iş..
önce tozunu alıyorum sonra fısfıslanip iyice siliyorum bu kadar
Hayallerimiz bile aynıymış çaydaşım yamigimm yaa aynen inan öyle oluyoo zaten yardım etmese bitmez ki evin işi keşke eve gittiğimde şöyle tertemiz bulsam evi bi sihir gücüm olaydı eve gitmeden eve sihrimi yollar tertemiz pak halde yapar eve öyle girerdim
bence tüm kadınların hayali bu çaydaşım eve gittiğinde evi derli toplu temiz bulmak hani toplayıp gidiyorum ya eve bi geliyorum hiç bıraktığım gibi değilHayallerimiz bile aynıymış çaydaşım ya❤
günlük süpürsende aynen toz oluyo ev nasıl oluyo bende anlamıyorum hiç ablacımaynı bizim evde de koridorda bi koşup geliyorlar . koltukların altına . kapının ardına toz yürüyor resmen . süpür süpür yıllardır nasıl çıkıyor o toz anlamadım .
sık sık çekiyorum ama o çıkan toza hayretim şaşıyor .
Ya aynısini da bana hastanede yaptılar neymiş memeyi tutacakmisim. Tutacak kadar yok diyorum yok illa tutacan diyor. La yok yok diyorum anlamıyor artık tutar gibi yaptımHahahahaha
Hepsini bilgilendirin
Ayy yerim onları
Bugün de sağlık ocağındaki hemşire bana emzirmeyi öğretmeye calisiyor hey yavrum hey dedm içimden
İkisi de işe yaramadı çayım. Humana içtim mamsel steel tea içtim olmadı sağ olsun şamdan inciri önerdi o da olmadi şimdi bunu deneyeyim diyorum.Humana still tea icmistim ben 2 3 kutu tadi da harikaydi sutu artirmisti sanki bide kuru incir cokyemistim cnm bebegm 2 3 aylkkrn bi azalir gbi hissetmisstimde sutumu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?