Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ayy silik de olsa var bişeyler yasnazım

Son düzenleme:
ben de sık sık sildiğimden öyle ayrıntılı temizliğe gerek kalmaz . kirlenmeden siliveriririm . daha kolay oluyor .
evdeyken bende öleydim ablacım günlük toz alır süpürür gerektiğinde silerdim ama şimdi haftada 1 evde olunca sadece 1 gün temizlik yapıyorum oda toz al süpür sil dedimmi bütün günüm ölüyo valla

çok haklısın .
olsun sıkma canını.
ben de cumartesi pazar evdeyim . dünyanın işi oluyor ki.

ayhoşbulduummm sonunda ben de geldim buralara
Buraya bir gelmeyen pişman bir de gelen şaka diyorum topiğimiz gırgırın eğlencenin sohbetin herşeyin olduğu bi topik

Ben de buranın müzmin bekarı
24 yaşındayım, öğretmenim ama atanamamış olanlardan KPSS ye hazırlanıyorum bu sene. Burda KPSS=BEN

Atanırsam inşallah evlilik olabilir yoksa kader kısmet hayırlısı

valla yoğunumda giremiyorum resmen sohbetin dibine vurmuşlar büşümm hiçde çağırmıyolar
ay valla öyle olmuş imzoşum
sabah uykum geldi işler azdı
öğleden sonra saat 16 olmuş o kadar yoğun geçti ki uyku muyku kalmadı

Diktorya Secret imzoşum dün bi konuda pekmezle ilgili ne güzel şeyler yazmışsın açıklamışsın, derdi var heralde senle birinin hep beğenmedim atmış güldürdü beni
var kuzum öyle tiplerr güzel yoruma bile beğenmedim atanlar halbusi ne tartıştım kendisiyle nede bi muhabbetim oldu yanii ama sırf gıcıklık olsun diye beğenmedim atıyor net yani

ay valla öyle olmuş imzoşum
sabah uykum geldi işler azdı
öğleden sonra saat 16 olmuş o kadar yoğun geçti ki uyku muyku kalmadı
benimde sabah bi sakindi sonra saat 11 gibi bi başladılar aramaya ay sonu ve başı genelde firmalarla mutabıkmıyız değilmiyik varsa yanlış düzelt derken boynum tutuldu bildiğin çok şükür hallettim ama yarına birazdaha rahat başlarım ayın ortalarında doğru daha da rahatlıyorum okadar yoğun olmuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…