- 25 Nisan 2009
- 34.368
- 39.848
- 1.123
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #79.061
ben de sık sık sildiğimden öyle ayrıntılı temizliğe gerek kalmaz . kirlenmeden siliveriririm . daha kolay oluyor .yok işte ben bi başladımmı 20 dk sürüyo içime sinmesi lazım öyle sirkeli çamaşır sulu hazırlayıp baya derinden silerim sildimmi
ayy silik de olsa var bişeyler yasnazımKizlar toplu olarak cevep vereyim
Canlarim arkadaslarim dun 6. Gunumde idrar testi yapmistim silik çikti bugun bidaha yaptim silik cıktıbu guzel bisey var galiba ama net bisey ogrenmek icin hem erken hemde kan vermek lazim bugun 7. Gunum aksam igneye gidicem gitmisken kan vericektim deger cok düsuk olucak ama varsada cikar biseyler bende kan sonucunu alip eger pozitifse gelip mujdeyi vericektim
evdeyken bende öleydim ablacım günlük toz alır süpürür gerektiğinde silerdim ama şimdi haftada 1 evde olunca sadece 1 gün temizlik yapıyorum oda toz al süpür sil dedimmi bütün günüm ölüyo vallaben de sık sık sildiğimden öyle ayrıntılı temizliğe gerek kalmaz . kirlenmeden siliveriririm . daha kolay oluyor .
sirkeli çamaşır suyu mu hiç denemedim...yok işte ben bi başladımmı 20 dk sürüyo içime sinmesi lazım öyle sirkeli çamaşır sulu hazırlayıp baya derinden silerim sildimmi
Dimi dimiayy silik de olsa car bişeyler yasnazım
kesin çıkar yasnazım dualarım seninlee bize güzel haberlerle gel boncuğumDimi dimiyaa insallah bugun kanda da biseyler cikar canim dua et ne olur
ben genellikle sirke koyarım mutlaka birde az bişey fairy damlatıyorum baya parlatıyo camlarısirkeli çamaşır suyu mu hiç denemedim...
ben sirke karbonat arap sabunu atiyorum.
Insallah caniimmmkesin çıkar yasnazım dualarım seninlee bize güzel haberlerle gel boncuğum
çok haklısın .evdeyken bende öleydim ablacım günlük toz alır süpürür gerektiğinde silerdim ama şimdi haftada 1 evde olunca sadece 1 gün temizlik yapıyorum oda toz al süpür sil dedimmi bütün günüm ölüyo valla
evin işi hiç bitmiyo ablacım heleki çocuk varsaa :)çok haklısın .
olsun sıkma canını.
ben de cumartesi pazar evdeyim . dünyanın işi oluyor ki.
ben inanilmaz yorulutyorum hiç yapmak da istemiyorum koca 120 mlik evi..çok haklısın .
olsun sıkma canını.
ben de cumartesi pazar evdeyim . dünyanın işi oluyor ki.
Buraya bir gelmeyen pişman bir de gelenayhoşbulduummmsonunda ben de geldim buralara
valla yoğunumda giremiyorum resmen sohbetin dibine vurmuşlar büşümm hiçde çağırmıyolarBugünde sohbetinize doyum olmuyorrrrrrrrr
ay valla öyle olmuş imzoşumvalla yoğunumda giremiyorum resmen sohbetin dibine vurmuşlar büşümm hiçde çağırmıyolar
var kuzum öyle tiplerr güzel yoruma bile beğenmedim atanlar halbusi ne tartıştım kendisiyle nede bi muhabbetim oldu yanii ama sırf gıcıklık olsun diye beğenmedim atıyor net yaniDiktorya Secret imzoşum dün bi konuda pekmezle ilgili ne güzel şeyler yazmışsın açıklamışsın, derdi var heralde senle birinin hep beğenmedim atmış güldürdü beni
Aynenn vallaa komikvar kuzum öyle tiplerr güzel yoruma bile beğenmedim atanlar halbusi ne tartıştım kendisiyle nede bi muhabbetim oldu yanii ama sırf gıcıklık olsun diye beğenmedim atıyor net yani
benimde sabah bi sakindi sonra saat 11 gibi bi başladılar aramaya ay sonu ve başı genelde firmalarla mutabıkmıyız değilmiyik varsa yanlış düzelt derken boynum tutuldu bildiğin çok şükür hallettim ama yarına birazdaha rahat başlarım ayın ortalarında doğru daha da rahatlıyorum okadar yoğun olmuyorumay valla öyle olmuş imzoşum
sabah uykum geldi işler azdı
öğleden sonra saat 16 olmuş o kadar yoğun geçti ki uyku muyku kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?