- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.403
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #79.081
ben takmıyorum kuzum zaten okuyan anlıyor neyin nolduğunuAynenn vallaa komikvar tabiii olmaz mı cadılar
Ayneenn öyle İmzoşuumben takmıyorum kuzum zaten okuyan anlıyor neyin nolduğunu
ayy hep az yoğun olsa keşkebenimde sabah bi sakindi sonra saat 11 gibi bi başladılar aramaya ay sonu ve başı genelde firmalarla mutabıkmıyız değilmiyik varsa yanlış düzelt derken boynum tutuldu bildiğin çok şükür hallettim ama yarına birazdaha rahat başlarım ayın ortalarında doğru daha da rahatlıyorum okadar yoğun olmuyorum
Bence hiç iş yapmasakk ama para almaya devam etsek keşkeayy hep az yoğun olsa keşke
Buraya bir gelmeyen pişman bir de gelenşaka diyorum topiğimiz gırgırın eğlencenin sohbetin herşeyin olduğu bi topik
Ben de buranın müzmin bekarı
24 yaşındayım, öğretmenim ama atanamamış olanlardanKPSS ye hazırlanıyorum bu sene. Burda KPSS=BEN
Atanırsam inşallah evlilik olabilir yoksa kader kısmet hayırlısı
Özel imkanın varsa ne güzel öğretmenimben de özelde öğretmenim atama bekliyordum sonra zorunluyu gözüm yemedizaten nişanlımın mesleği sıkıntılı aman dedim savrulup durmayalım kaldım baba ocağında bu sene yine gireceğim kpssye bakalım nolur inşallah tez vakitte atanıp evlenirsin
biz öylesine gelemeyiz imzoşum boşver böyle iyi yineBence hiç iş yapmasakk ama para almaya devam etsek keşke
Bazı vekillerin kızları öyleisimlerini yazmıyım şimdi siyasete girmiş oluyoz bam bam olmaya değmez
öyle büşümm biz beyle eyikk bencedebiz öylesine gelemeyiz imzoşum boşver böyle iyi yine
İyiyim limonsuzum boğazım ağrıyor ve kaşınıyor biraz sadece
benimde geçen hafta başı aynı öleydii bi sıcak çorba iç içine karabiberi bas baya iyi geliyo yakıyo boğazlarını ama iyi geliyo balımm geçmiş olsunİyiyim limonsuzum boğazım ağrıyor ve kaşınıyor biraz sadecehastalanmasin bari sen nasılsın
Bu arada ramazan hazırlıklarına başlıyorum bu hafta sonu, sizler neler yapıyorsunuz ramazan için dipfrize kizlar
İmzosum kurban olurumbenimde geçen hafta başı aynı öleydii bi sıcak çorba iç içine karabiberi bas baya iyi geliyo yakıyo boğazlarını ama iyi geliyo balımm geçmiş olsun
yirim seni been mericek çorbası yap aynen bol karabiberli iyi gelir fındığımİmzosum kurban olurumAllah razı olsun valla hemen bı çorba yapıyım bari nane limon mu yapsam diyodum ama mercimek yapıyım bari saolasin canim
Kiz sen dun aksam yikamadinmi perdeçok şükür çalışıyorum bugün annemdeyim perde yıkama işi yarina biraktim bugün eve gidince perdeyi söküp makineye atacagim..
digerini yarin sabah hallederim..
Tamamdır canım şimdi kalkıyorumyirim seni been mericek çorbası yap aynen bol karabiberli iyi gelir fındığım
bugüne kalmışş iştee :)Kiz sen dun aksam yikamadinmi perde
yıkadim astım bile dün akşam başka odaninkini yıkamadim çünkü bugün annemdeyim.Kiz sen dun aksam yikamadinmi perde
Gecen haftadir beri yaziyo anca kalkisti zaaarrrbugüne kalmışş iştee :)
He ben baslamisken hepsini yapmissindir diye dusundum ...yıkadim astım bile dün akşam başka odaninkini yıkamadim çünkü bugün annemdeyim.
biz çalışanlar öyle çayım bazen evdeki hesabımız çarşıya uymuyo işteGecen haftadir beri yaziyo anca kalkisti zaaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?