Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
C Cay6 nasılsın balım. Daha iyi misin. Düzeltmişsinizdir inşAllah ❤
Duzelttik canim cok sukur iyiyimm bugun sabah 5 de regl agrisiyla uyandim mide bulantisi istofra da cabasi oldu gnduz 3 te anca duzeldim dus aldm biseyler yiyebildim , bi evi toparlayp supurdum smdi kizimla markete cikip geldk hava cok guzel bi buyuk kahve yapip cikolatayla icip yiyecegim insallah ... esim yemek yapma disardan soyleyelm demisti dun aksam o da iyi oldu bugun olmasi oturu keyif yapacagm biraz insallah cnm

Sagol sprdugun icin sen nasil oldun

biz çalışanlar öyle çayım bazen evdeki hesabımız çarşıya uymuyo işte
Bilirimm de ben calisirken kafama koyduysam o duzende giderdim ozamanda sknti olmuyordu ... cocuklariniz dagitiyorlar mi evi benim kizla yasitttilar sanirim bin sukur benimki aksine duzenli daginikligi kendi sevmuyo ama biraz takntili gbii

Bilirimm de ben calisirken kafama koyduysam o duzende giderdim ozamanda sknti olmuyordu ... cocuklariniz dagitiyorlar mi evi benim kizla yasitttilar sanirim bin sukur benimki aksine duzenli daginikligi kendi sevmuyo ama biraz takntili gbii
sen şanslıgillerdensin çayım benim kız da kocam da dağınığın önde gideni ben olmasam kim toplicak keşke derli toplu olsalar ben küçükken çok tertipliymişim.. bizim çocukluğumuzda çekyatlar vardı üzerinde örtüler hep düzeltirmişim bozulduğunda.. misafir geldiğinde falan kalkan kişinin oturdğu yeri falan düzeltirmişim düzgün otur bozuyosun dermişim falan annem anlatıyo
benim kız öyle değil baba tarafı dağınık kırma dökme derdinde hiç düzenli değil yani.. bide bıraktığım hiçbişey aynı kalmıyo evde koyduğum yerde bulamam hiçbişeyi.. cinnet geçiriyorum bazen

Ohoo isin zor canimm yaa calismasan bile sinir bozucu olurdu esinin dagnkligi ..

Benim kizimda sen gbi iste kirlentler belli duzende dururya ben bile oturup kalkarken o duzende birakmazsam uff annee diye duzeltiyo masallah gercekten ikjsjde cok duzenlidir esimin de hic eziyeti yoktur bana o anlamda

şanslıgillerdensin işte senn :)

Daha çok şey demek geldi içimden ama acıdım kadına, diyemedim :)

Gecer insallah o öksürükte canım, benim de boğazım ağrıyor ve kaşınıyor ya bende hasta olucam kesin
Geç vakte mı kalıyor eve gidişin malim?
Hiç halin kalmaz ki kocanı görse gözün
Geçmiş olsun kuzum.önlemini al bol meyve bitki çayı falan.hastalanmayı bekleme gece 12.30 gibi eve varıyom kuzum.vardiyalı ya o yüzden bi hafta görüyom bi hafta görmüyom herifi

Hahahahahahahaha çok güldüm yaaaa
Corumlug mu dicen
Tepkisi neeee noldu der
Bı anda odaya girince gel buraya corumluğğ bı öpüyüm diye kollarımı açtım sonra ben bile soklandim o lafa asjhsjsg o ney kız dedi sadece aman bişey okudum da kötü bişey değil diyip geçiştirdim ve sonra da öptüm

Geçmiş olsun kuzum.önlemini al bol meyve bitki çayı falan.hastalanmayı bekleme gece 12.30 gibi eve varıyom kuzum.vardiyalı ya o yüzden bi hafta görüyom bi hafta görmüyom herifi
Çorba yaptım malim şimdi iy gelir umarim
Kız o gördüğün bı hafta yapış herife, bırakma yakasını yapışık ikiz gibi gezin bari

Optun ve bitti mi o kdr mi
O corumlugggg lafının ardından biseyler oldu bence

Optun ve bitti mi o kdr mi
O corumlugggg lafının ardından biseyler oldu bence
Jahsjajah yok kız sadece öptüm valla o dediğini dünden yaptık süt buharına oturucam sonra da o dediğin olacak iki gün sonracuma gecesine kadar perhiz artık qnbdskmsbx

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…