- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #79.101
Duzelttik canim cok sukur iyiyimm bugun sabah 5 de regl agrisiyla uyandim mide bulantisi istofra da cabasi oldu gnduz 3 te anca duzeldim dus aldm biseyler yiyebildim , bi evi toparlayp supurdum smdi kizimla markete cikip geldk hava cok guzel bi buyuk kahve yapip cikolatayla icip yiyecegim insallah ... esim yemek yapma disardan soyleyelm demisti dun aksam o da iyi oldu bugun olmasi oturu keyif yapacagm biraz insallah cnm
bide doğru yazsaymışım şu mercimeği şimdi farkettim yazalı 13 dk olmuş benim jetonum yeni düşüyo nası bi yorgunluk buyirim seni been mericek çorbası yap aynen bol karabiberli iyi gelir fındığım
Bilirimm de ben calisirken kafama koyduysam o duzende giderdim ozamanda sknti olmuyordu ... cocuklariniz dagitiyorlar mi evi benim kizla yasitttilar sanirim bin sukur benimki aksine duzenli daginikligi kendi sevmuyo ama biraz takntili gbiibiz çalışanlar öyle çayım bazen evdeki hesabımız çarşıya uymuyo işte
sen şanslıgillerdensin çayım benim kız da kocam da dağınığın önde gideni ben olmasam kim toplicak keşke derli toplu olsalar ben küçükken çok tertipliymişim.. bizim çocukluğumuzda çekyatlar vardı üzerinde örtüler hep düzeltirmişim bozulduğunda.. misafir geldiğinde falan kalkan kişinin oturdğu yeri falan düzeltirmişim düzgün otur bozuyosun dermişim falan annem anlatıyoBilirimm de ben calisirken kafama koyduysam o duzende giderdim ozamanda sknti olmuyordu ... cocuklariniz dagitiyorlar mi evi benim kizla yasitttilar sanirim bin sukur benimki aksine duzenli daginikligi kendi sevmuyo ama biraz takntili gbii
Ohoo isin zor canimm yaa calismasan bile sinir bozucu olurdu esinin dagnkligi ..sen şanslıgillerdensin çayım benim kız da kocam da dağınığın önde gideni ben olmasam kim toplicak keşke derli toplu olsalar ben küçükken çok tertipliymişim.. bizim çocukluğumuzda çekyatlar vardı üzerinde örtüler hep düzeltirmişim bozuludğunda.. misafir geldiğinde falan kalkan kişinin oturdğu yeri falan düzeltirmişim düzgün otur bozuyosun dermişim falan annem anlatıyo
benim kız öyle değil baba tarafı dağınık kırma dökme derdinde hiç düzenli değil yani.. bide bıraktığım hiçbişey aynı kalmıyo evde koyduğum yerde bulamam hiçbişeyi.. cinnet geçiriyorum bazen
şanslıgillerdensin işte senn :)Ohoo isin zor canimm yaa calismasan bile sinir bozucu olurdu esinin dagnkligi ..
Benim kizimda sen gbi iste kirlentler belli duzende dururya ben bile oturup kalkarken o duzende birakmazsam uff annee diye duzeltiyo masallah gercekten ikjsjde cok duzenlidir esimin de hic eziyeti yoktur bana o anlamda
Var.gbi kuzummmAttim buraya
Insallah caniiimmm insallahhVar.gbi kuzummm
Kanda daha net belli olur
Bnce çizgi var :)
Daha çok şey demek geldi içimden ama acıdım kadına, diyemedim :)Esimin baskalariyla yazisma istegi
Merhaba arkadaşlar eşim bir kurumda çalışıyo bazen iş arkadaşlarıyla bazen de sosyal medyada tanımadığı kişilere selam mrb diye yazışmalar yapıyı içeriği asla kötü değil normal sohbet ama neden evliyken başkalarıyla konuşmak istesin ona yazan kızlar olunca ya da o yazınca mesajlari siliyo ben...www.kadinlarkulubu.com
ölüyorumkadının yorumlara daha da çok öldüm
Geçmiş olsun kuzum.önlemini al bol meyve bitki çayı falan.hastalanmayı beklemeGecer insallah o öksürükte canım, benim de boğazım ağrıyor ve kaşınıyor ya bende hasta olucam kesin
Geç vakte mı kalıyor eve gidişin malim?
Hiç halin kalmaz ki kocanı görse gözün
Hahahahahahahaha çok güldüm yaaaaAy eşime Çorumluğğ diye takıldım bi an rossartık ağzıma yer eder Yarabbi Şükür ajdhsj
Bı anda odaya girince gel buraya corumluğğ bı öpüyüm diye kollarımı açtım sonra ben bile soklandim o lafa asjhsjsgHahahahahahahaha çok güldüm yaaaa
Corumlug mu dicen
Tepkisi neeee noldu der
Çorba yaptım malim şimdi iy gelir umarimGeçmiş olsun kuzum.önlemini al bol meyve bitki çayı falan.hastalanmayı beklemegece 12.30 gibi eve varıyom kuzum.vardiyalı ya o yüzden bi hafta görüyom bi hafta görmüyom herifi
Optun ve bitti mi o kdr miBı anda odaya girince gel buraya corumluğğ bı öpüyüm diye kollarımı açtım sonra ben bile soklandim o lafa asjhsjsgo ney kız dedi sadece aman bişey okudum da kötü bişey değil diyip geçiştirdim ve sonra da öptüm
Hadi hayırlısı canımKizlaaar kan verdim dua edin
Jahsjajah yok kız sadece öptüm vallaOptun ve bitti mi o kdr mi
O corumlugggg lafının ardından biseyler oldu bence
Jahsjajah yok kız sadece öptüm vallao dediğini dünden yaptık süt buharına oturucam sonra da o dediğin olacak iki gün sonra cuma gecesine kadar perhiz artık qnbdskmsbx
Bebisi turturabileyim diyeAyıptır sorması niye bir şeylerin buharına oturuyorsun?
Bir bucuk saat sonra dedi 7 bucukta haber gelirHadi hayırlısı canımsonuc ne zmn çıkarmış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?