Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Jahsjajah yok kız sadece öptüm valla o dediğini dünden yaptık süt buharına oturucam sonra da o dediğin olacak iki gün sonracuma gecesine kadar perhiz artık qnbdskmsbx
Ayyy cumaya kdr cooook :)
Perhizli durulmaz bere hatun :)

Ponçik olacaktı smdi ahahahahhaah

Süte de mi oturuyorsun

Bebisi turturabileyim diye artık otların sütlerin buharlarindan medet umuyoruz işte çaresiz olunca

Hea doğal tedavi şeysi. Gız "Bismillah" deyip direkt atlasana, sütün buharına oturacağına adamcağızına çukunata neyim sür. Bak beni edepsiz edepsiz konuşturacaksın hanım; çocuk hedefe oturtulunca dairesinde döner durursun, 12den vurasın varsa çıkar kafandan "Olacağı var ise olur, gönlümdekini biliyon" de bırak sür herifini dört nala alkdhasjkdh

Annem gadının 8 sene bebesi olmamış, kadıncağızım nerelere gitmiş, nerelerde tedaviler aramış. Hepsi ben deniz zeksi ve de zekzapallitesi buram buram tüterekten vahşiğ güzellik getto gülü 7. Helisapet piremses Night için. Çilekeş anam, öyle bir çocukluk yaşattım ki kendisine "Rabbımın bir bildiği varmış tövbeğğ" diyerekten 9 sene ikinci çocuğu yapamamış gorkusuna. Sonra rahmetli "Ben garı isterem" dedemiz gibi "Ben gardeş isterem" diye tutturup dünyayı dar edince, ikinciyi yapıyolla ve nasıl uslu bir çocuk. Anacığım "Bu çocuksa Night ne, Night çocuksa bu ne?" oluyor tabiy.

Elbette anamın imtihanı devam ediyor, nitekim Night ergenliğe giriyor...
Neyse o başka bir macera.

Gadın anam 8 sene çocuk hasretiyle yangınlara düşerken, gez dolaş şehir bırakmayıp, şehrin birinde bir doktordan "Sizin bebe olmaz bacım kusura kalma" lafını da işitip düşüp bayılaraktan (Döllenme oluyor, rahim tutmuyor böyle bir hal imiş, her deneme düşük bana kadar) sonunda bir doktor buluyorlar ki, bu teyze doktorumuz emekliliğine geldi gelecek, artık gün sayıyor. Diyor ki anamla babama "Gezin evlatlar, gidin çocuksuz hayatınızın tadını çıkarın el ele. Sebişin koklaşın ve çocuk işini unutun. Biz elimizden gelen kısmını yaparız, ama kafanızdan çıkarın, birbirinize bi karışın sallayın bebe işini".. Annem "Herhalde bizim bebe olmaz, amaaan dünya bebesine" deyip sallıyor ve gol.
Vazgeçtikleri sene imtihanına hamile kalıyor ve fekat bu acayip bir olay değil. Nitekim her bebe düşüyor...
Doktor diyor "Düşerse düşer, sen yat, piremses ol tahtına kurul, bu bey efendi canın ne çeker ise ayağına getirsin"...
Babam garibin çilesi, anam gadının sırt ağrıları ile yarışırken, 9 ayın sonunda 33 sene önce, genel anestezi altında sezaryen ile dünya dediğim iki kapılı hana gözlerimi açıyorum.

Özetlen, hobi olarak yine otur sütün otun buharına, neye tutunasın inanasın varsa yap amma, tedavilik kısımdan geçtinse; gerisini sal. Olacaksa olur, olmayacaksa da vardır bir hayır.

Anama derim bazen "Beni doğurduğuna hiç pişman olduğun oldu mu?" .."Bazen olurdu ne yalan söylüyüm, çok mu zorladım belamı buldum diye düşünürdüm" derdi.

Hakkında hayırlısı olsun, gönlünden geçen hayırlı olsun.
Kasma hiç. Çukunatlar sürünün sürünün karı koca bebesiz hayatın keyfi sizin. Ayıp ayıp konuşacağım yine aahh ahhh ne fantezikler içimde galdı bebe oluncaa aaahh.. Kaldık evlenip evden yollanana kadar gizli saklı kuytulara erkağmlan.

Allah razı olsun sende içime korkuyu saldın yani senin gibi bir evladım olursa neylerim bilmem yalniz bana benzeyen bir evlat olursa onun da seksapalitesi yüksek olur anacigi gibi ondan şüphem yok amasevgili anaciginla dertleşip konuşmak isterdim şahsen, zira bizim de 8 seneye döndü artik aklından çıkaranlara da hayranlık beslemeye başladım artik, her türlü uğraşa sardım kendimi aklımdan çıkarabilmek adınalakin elim işte gözüm oynasta hesabı hiç bı zmn çıkaramadım aklımdan,salamadim bı yani

Nasip diyorum tabi ki her zmn tevekküldeyim,isyanım yok çok şükür lakin gönül istiyor işte bakalım bu ay da olmazsa öbür ay bı kaplıcaya gidicez otelde bir hafta kadar kafa da dinlemiş oluruz hem, inşallah gerek kalmaz da tabi :)

Eheheh bu dediklerinin alasini yapıyom da iste

Ayyy cumaya kdr cooook :)
Perhizli durulmaz bere hatun :)

Ponçik olacaktı smdi ahahahahhaah

Süte de mi oturuyorsun
Yaa suuss çok dimi gerçekten çok cumaya bu perhizler öldürecüğğ benii
3 gündür kadının verdiği otlara oturdum son kez de cuma gunh süt buhari yapicam işte öyle dedi, sonra zaten yumurtlama günü o gün ilişki olacak bakalım umitliyim

Bende bu sefer çok umutluyum
Olacak gbi bu sefer :)

Bana göre normal cuma da sana cooook :)

Cumaya kdr dayanabilirim ama tüp bebekte 15 günlük perhize dayanmış insanım ben

İnşallah rosum gebesin sen dua et banaa
Ahh delii yapmayinca olmüyor kimse
Insallah tez vakit hayirli haberlern gelsin canimmm

Napiyon ramazana az beni de tesvik etsene yapalm biseyler

Ahh delii yapmayinca olmüyor kimse
Insallah tez vakit hayirli haberlern gelsin canimmm

Napiyon ramazana az beni de tesvik etsene yapalm biseyler
Ölmuyor dimi
Aminn inşallah

Valla Kayseri de mantı yapılır canım biz 10 beze kadar mantı yapicaz benim dolaba,kayınvalidem gelecek cumadan pazar akşamı dönecek,hafta sonu bitirmemiz lazım bakalım.siz neler yaparsınız normalde ?

Hic

Ay cok guldum valla yaa eskiden biz kucukken annem teyzem yengem toplanir kuru yufka yaparlardi geceleri pratik borek yapmak icjn artk o da yok isteyen hazir aliyor yufkacidan ...

Manti degilde baska neler dusunuyosunuz sarma da sevmiyorum donunca .. ama pogaca borek sarma ne bileyim haslanmis tavuk haslanmis patates cikarip borek ici hazirlamak icin filan ... biseyler yapmak jstiyorum aslnda

Night ablamiz yeni ya bilmiyor daha
Kalp kalbe karşı gibi olduu çayım,nasilsin

O zaman topiğe ağız topu koyunca "Aiyyy gııı" diye ne bağrışıyodunuz? Hayret bişiy.
Alevli donlarınızı giyip gerisini salın işte.

Ayrıcana anam 8 sene inat etmiş, bırak da anama çekem ben de inatçı olam, kadın vazgeçti "Ehe taam saldı, geliyööm derdi bitti dert lazım" dedik geldik. Ne yani, uslu mu olacağdım? Gardeşim uslu ve fekat zannediyorum tüm züper, özenli ve de mükemmel genlerini bana aktardıkları için, kardeşim kalanlarla yetinmek zorunda kaldı. Ondan uslu garibim naapsın ablası hea? Naapsın ablası kadar mikkemmel diilse, bi de ağlasın mı? Erken kabullendi. Çok olgun çocuktur.

Iyiyim canimsss cok sukurr kocamla bozusuktuk c.tesiden beri zehir zemberek gunlerdi sukur dun konusup hallettik ... sen nasilsinnnn
Aynen canım insan eşiyle bozuk olunca evde huzursuzluk çok fazla oluyor Allah kimsenin yuvasına zarar ziyan vermesinneyse ki halletmissiniz şükür

İyi bende işte Ramazan'a sadece mantı değil tabi,yaprakta sararız,içli köfte de yapicam bakalım,sonra tahinli katmer yaparız sahura,sulu köfte yemeği yapariz ya hani,onun köftesini de yapar atarız buzluğa başka da işte dediğin gibi yufka yapar paketler koyarız ama börek değil de bizim meşhur yağlama yemegimiz için hazır olsun diye iste dolap dolar böyle bin şükür
Tabi poğaça filan da var hepsinden biraz biraz yaparız

Alevli don de gerisini bırak zaten bizim topik atesli gacilarla dolu

En azindan anneciğin kardeşinden çekmemiş şükür senin gibi bı evlat buyuttukten sonra,kardeşin ona çerez gibi gelmiştir eminim
Senin kardeşi de bence sen olgunlastirmissin gibi geldi bağaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…