- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #79.141
Alevli don de gerisini bırak zaten bizim topik atesli gacilarla dolu
En azindan anneciğin kardeşinden çekmemiş şükür senin gibi bı evlat buyuttukten sonra,kardeşin ona çerez gibi gelmiştir eminim
Senin kardeşi de bence sen olgunlastirmissin gibi geldi bağaa
Bu bir gerçeekkİnsanın kötü örnek her maceraya atlayan bir ablası olmalı. Bakıp bakıp sonucunu ablasında görüp, yapmamalı. askjdhajkshd
Bu bir gerçeekk
Bende ablacığım da gördüğüm örnekler sonucunda çoğu şeyden zarar gormeden caydim akdbsj
Kötü yanımi desem iyi yanımi desem ama bende bir ablayimAblalar bunun için var.
Çağırsanizaaa giiiii voooooo
YaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnKizlaar hamileyiiimm7. Gun değerim 38 çikmis
Yaaa aaay çok sevindim yasnazim ya inşallah sağ salim kucağına almayida nasip etsin MevlamKizlaar hamileyiiimm7. Gun değerim 38 çikmis
Ay ben hepsini yerimEvet canım 4 aylık olacaklar 7sinde. İkisi de kızbir tane de 4 yaşında kızım var
Allahıma bin şükür Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin canımmmmInanamiyorum soktayim hala
Benim kizimda adetime 5 gun vardi. Degerim 38di.Kizlaar hamileyiiimm7. Gun değerim 38 çikmis
Amin canim benim amiiinYaaa aaay çok sevindim yasnazim ya inşallah sağ salim kucağına almayida nasip etsin Mevlam❤❤
Bende mutluyum ama daha esim gelmedi bi gelsin deAllahıma bin şükür Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin canımmmm ❤❤ Yemin ederim çok mutlu oldum ya
CaniimBenim kizimda adetime 5 gun vardi. Degerim 38di.yasassin
Canım kuzumm ❤Bende mutluyum ama daha esim gelmedi bi gelsin dedualariniz icin sagolun Allah bin kez razi olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?