Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

İnsanın kötü örnek her maceraya atlayan bir ablası olmalı. Bakıp bakıp sonucunu ablasında görüp, yapmamalı. askjdhajkshd

İnsanın kötü örnek her maceraya atlayan bir ablası olmalı. Bakıp bakıp sonucunu ablasında görüp, yapmamalı. askjdhajkshd
Bu bir gerçeekk
Bende ablacığım da gördüğüm örnekler sonucunda çoğu şeyden zarar gormeden caydim akdbsj

D Dilos06 sen bugün durumlara sardin kız gel buraya patilinin yokluğu aklını bulandirdi senin
Çağırsanizaaa giiiii voooooohösnüklerrr +18 konusuluyor ve ben çağırılmiyorummmm poncikkkkkkmmmm bakkk bana aaaa neler yapiolaaaaa poncikkk kız anağannn evinden geçtin mi kız kocağannnn evineeee

Evet canım 4 aylık olacaklar 7sinde. İkisi de kız bir tane de 4 yaşında kızım var
Ay ben hepsini yerim cok severim ikizleri. Bu sene sinifimda var ikiz. Asla ayiramiyorum ikisini. Tuvalte bile brlikte gidiyorlar. Cok sevimliler.
Kuzum senin sutun azsa dereotu ye. Tahin ye. Hatta bu tahin helvasi var ya. Ben ondan kasik kasik agzima atardim. Sonra da hoop su devirirdim inanilmaz sut yapar helca ve dere otu.
Bir de rezene sut yapar. Ama aktardan tohum rezene olacak.

Bende mutluyum ama daha esim gelmedi bi gelsin de dualariniz icin sagolun Allah bin kez razi olsun canim
Canım kuzumm ❤
Transfer olacağın günden beri aklımdasın
Çok inandım olacağına aklıma geldikçe dua ettim
Binlerce kere şükürler olsun nasip eden Rabbime Eşine de minik bir sürpriz yap çok duygulandım valla yaa Sağlıkla ilerlesin kucağınıza alın inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…