Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım benim çok teşekkür ederim gerçekten Allah razi olsun ❤maalesef sürpriz yapamam sonucu o aldı getiriyor adama söyleme Dedim bir de telefonda bana söyledi dayanamadı

Kız bizim gayserinin yillileri böyle konuşur ya sen böyle yazinca aklima onlara geliyor
Kizlaar hamileyiiimm 7. Gun değerim 38 çikmis
Yaaa maşallah yasnazim ya duygulandım yemin ederim Allah tamamına erdirsin inşallah hayırla sağlıkla tamamla 9 ayını da hayırla kucağına al inşallah ❤ tebrik ederim canım

Tahin de helvasını da çok yedim ilk baş sütum iyiydi o zamanlar çok sıkıntı yaşadım ondan gitti herhalde ama mücadeleye devam tohum ve sallama rezene var. Hepsini deneyeceğim.

bu arada insafsız PTT memuru parayı vermedi sorunu duzeltin öyle verebiliriz dedi. Aradım düzeltecekler inşaallah sorun olmaz artık

Canım benim çok teşekkür ederim gerçekten Allah razi olsun ❤maalesef sürpriz yapamam sonucu o aldı getiriyor adama söyleme Dedim bir de telefonda bana söyledi dayanamadı
Ayyy o sana sürpriz yaptı öyleyse

K Kendinisevenbirii bebeyim sen kayserinin yiirlisi misin, benim kocişkomlarda yiirrlisi ister misin akraba çıkalım
Kız yok yillisi olsam arsız olurdum anacim ben mini mini minnoş bir hatunum hiç yillisi gibi duruyom mu ordan
Eşingiller Erkilete mi bağlı bı yanları

Kız yok yillisi olsam arsız olurdum anacim ben mini mini minnoş bir hatunum hiç yillisi gibi duruyom mu ordan
Eşingiller Erkilete mi bağlı bı yanları
Seni yirim mini minnoş hatun
Ay bilmiyorum ki hiç kuzum onların hiç köyü möyü yok komple merkez nüfustada gevhernesibe mahallesi mi ne merkez mahalle geçiyor melikgazideki

Seni yirim mini minnoş hatun
Ay bilmiyorum ki hiç kuzum onların hiç köyü möyü yok komple merkez nüfustada gevhernesibe mahallesi mi ne merkez mahalle geçiyor melikgazideki
Aknsjanzbjajsndksj kız Büşraaa ajdhsj tam yillilerin kucağına düşmüşsün yemin ederim
Kız bide has yerliler zengin olur,sizinkier de zengin mi gi
Bide soyadlari ...oğlu diye biter sizin de mi öyle yoksa

Oleyyyy cok sevindimmm Allah tamamina erdirsin insallah
Amin canim.amin
Insallah canim ya cok tesekkur ederim
Bugün aldığım harika bir haber. Hayırlı olsun canım
Amin canim sagolun

Aknsjanzbjajsndksj kız Büşraaa ajdhsj tam yillilerin kucağına düşmüşsün yemin ederim
Kız bide has yerliler zengin olur,sizinkier de zengin mi gi
Bide soyadlari ...oğlu diye biter sizin de mi öyle yoksa
Hahahahahaha yok kız ailelerinde zengin çokta bizimkilerin babası baba değil hayırsızın teki anadan babadan ne kaldıysa her şeyi kendi başına yemiş bitirmiş kimse görüşmüyor hatta geçenlerde eşim şey diyor bizim erkek çocuğumuz olmaz aşkım diyor neden dedim babam o kadar çok kişiyi dolandırmış üzmüş nasibini harcamış ki birinden biride soyun sopun kurusun demiştir erkek olmaz kızdır kesin demişti

Aaa cok sasirdim. Bize isim bille sormadilar. Direkt ordaki numarayi istediler. Insallah duzelir ya.

Dereotunu da dene mutlaka kuzum. Gercekten cok ise yariyor. Ben ilk zamanlar marul dereotu domates falan salata yapiyordum kendime.
Sutunu azaltacak stresten de uzak dur. 2 tane bebisin var. Onlari dusun

K Kendinisevenbirii bebeyim sen kayserinin yiirlisi misin, benim kocişkomlarda yiirrlisi ister misin akraba çıkalım
Aaa kayseride yasadik 6 yil. Beni hep avsar sanarlardi Avsarlara benziyomusum ben de
Cok ozledim kayserimi. Bati gorevinde cok istiyorm orata gitmeyi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…