- 12 Mart 2019
- 16.572
- 35.977
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #79.161
Canım benim çok teşekkür ederim gerçekten Allah razi olsun ❤maalesef sürpriz yapamam sonucu o aldı getiriyor adama söyleme Dedim bir de telefonda bana söyledi dayanamadıCanım kuzumm ❤
Transfer olacağın günden beri aklımdasın
Çok inandım olacağına aklıma geldikçe dua ettim
Binlerce kere şükürler olsun nasip eden Rabbime ❤ Eşine de minik bir sürpriz yap çok duygulandım valla yaa Sağlıkla ilerlesin kucağınıza alın inşallah ❤
Oleyyyy cok sevindimmm Allah tamamina erdirsin insallahKizlaar hamileyiiimm7. Gun değerim 38 çikmis
Kız bizim gayserinin yillileri böyle konuşur ya sen böyle yazinca aklima onlara geliyorvoooooo
Yaaa maşallah yasnazim ya duygulandım yemin ederimKizlaar hamileyiiimm7. Gun değerim 38 çikmis
Tahin de helvasını da çok yedim ilk baş sütum iyiydi o zamanlar çok sıkıntı yaşadım ondan gitti herhalde ama mücadeleye devamAy ben hepsini yerimcok severim ikizleri. Bu sene sinifimda var ikiz. Asla ayiramiyorum ikisini. Tuvalte bile brlikte gidiyorlar. Cok sevimliler.
Kuzum senin sutun azsa dereotu ye. Tahin ye. Hatta bu tahin helvasi var ya. Ben ondan kasik kasik agzima atardim. Sonra da hoop su devirirdiminanilmaz sut yapar helca ve dere otu.
Bir de rezene sut yapar. Ama aktardan tohum rezene olacak.
Bugün aldığım harika bir haber. Hayırlı olsun canımKizlaar hamileyiiimm7. Gun değerim 38 çikmis
Ayyy o sana sürpriz yaptı öyleyseCanım benim çok teşekkür ederim gerçekten Allah razi olsun ❤maalesef sürpriz yapamam sonucu o aldı getiriyor adama söyleme Dedim bir de telefonda bana söyledi dayanamadı
Kız yok yillisi olsam arsız olurdum anacimK Kendinisevenbirii bebeyim sen kayserinin yiirlisi misin, benim kocişkomlarda yiirrlisi ister misin akraba çıkalım
Seni yirim mini minnoş hatunKız yok yillisi olsam arsız olurdum anacimben mini mini minnoş bir hatunum hiç yillisi gibi duruyom mu ordan
Eşingiller Erkilete mi bağlı bı yanları
Aknsjanzbjajsndksj kız Büşraaa ajdhsjSeni yirim mini minnoş hatun
Ay bilmiyorum ki hiç kuzum onların hiç köyü möyü yok komple merkez nüfustada gevhernesibe mahallesi mi ne merkez mahalle geçiyor melikgazideki
Amin canim.aminOleyyyy cok sevindimmm Allah tamamina erdirsin insallah
Insallah canim ya cok tesekkur ederimKız bizim gayserinin yillileri böyle konuşur ya sen böyle yazinca aklima onlara geliyor
Yaaa maşallah yasnazim ya duygulandım yemin ederimAllah tamamına erdirsin inşallah hayırla sağlıkla tamamla 9 ayını da hayırla kucağına al inşallah ❤ tebrik ederim canım
Amin canim sagolunBugün aldığım harika bir haber. Hayırlı olsun canım
Hahahahahaha yok kız ailelerinde zengin çokta bizimkilerin babası baba değil hayırsızın teki anadan babadan ne kaldıysa her şeyi kendi başına yemiş bitirmiş kimse görüşmüyorAknsjanzbjajsndksj kız Büşraaa ajdhsjtam yillilerin kucağına düşmüşsün yemin ederim
Kız bide has yerliler zengin olur,sizinkier de zengin mi gi
Bide soyadlari ...oğlu diye biter sizin de mi öyle yoksa
Hoş geldin mujito....otuza doğru yürüyorum ankarada öğretmenim bi de bu yaz evleniciğğğm cici
Yasnazcim senin adına çok sevindim.Kizlaar hamileyiiimm7. Gun değerim 38 çikmis
Amin canim cok tesekkur ederiiiimmYasnazcim senin adına çok sevindim.
Hayırlı olsun kuzum.
Yaaaaa çok güzel bir haberlere buuu hayırlı olsun canmmmmKizlaar hamileyiiimm7. Gun değerim 38 çikmis
Canim benim tesekkur ederimYaaaaa çok güzel bir haberlere buuu hayırlı olsun canmmmm
Sagsalim al ins kucağınaaa
Aaa cok sasirdim. Bize isim bille sormadilar. Direkt ordaki numarayi istediler. Insallah duzelir ya.Tahin de helvasını da çok yedim ilk baş sütum iyiydi o zamanlar çok sıkıntı yaşadım ondan gitti herhalde ama mücadeleye devam❤ tohum ve sallama rezene var. Hepsini deneyeceğim.
bu arada insafsız PTT memuru parayı vermedisorunu duzeltin öyle verebiliriz dedi. Aradım düzeltecekler inşaallah sorun olmaz artık
Aaa kayseride yasadik 6 yil. Beni hep avsar sanarlardiK Kendinisevenbirii bebeyim sen kayserinin yiirlisi misin, benim kocişkomlarda yiirrlisi ister misin akraba çıkalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?