- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #79.181
Bizim sahilde cincırli bir çaycı var ...yanımızdan geçerken hep bağırır " çayçeeen , çayçen " diye ...cayciii deyince o geldi aklima...hic çay alamam ondan birden gecip gider....tatlım önceden haber etsen de çayın altını kapatmasaydim keşke son çayımı seninle içerdim ne güzel...bu gece sayfa yavaş ilerliyor yetisebiliyorum çoğu mesaja...sevinsem mi uzulsem mi bilemedim çayım...Cayci kizlarrrrr nerdesiniz cayimi aldim geldm sohbete
Olsun ablacim baska aksam cay sohbeti yapariz smdilik sen sohbete eslik et yeter ...Bizim sahilde cincırli bir çaycı var ...yanımızdan geçerken hep bağırır " çayçeeen , çayçen " diye ...cayciii deyince o geldi aklima...hic çay alamam ondan birden gecip gider....tatlım önceden haber etsen de çayın altını kapatmasaydim keşke son çayımı seninle içerdim ne güzel...bu gece sayfa yavaş ilerliyor yetisebiliyorum çoğu mesaja...sevinsem mi uzulsem mi bilemedim çayım...Afiyet olsun kuzum...keyfin yerindedir inşallah...işleri bitirmiş gibisin ne güzel...
İnşallah kuzum sağlıkla geçireceğimiz Çaylı muhabbetleri muz çok olsun inşallah.Olsun ablacim baska aksam cay sohbeti yapariz smdilik sen sohbete eslik et yeter ...
Iyiyim bin sukur sen nasilsin evet suan en muhim is kizimi uyutmak cayim bitsin uyutma faslina gececegm ...
Hahahhah yaa Büşra çok güldümHahahahahaha yok kız ailelerinde zengin çokta bizimkilerin babası baba değil hayırsızın teki anadan babadan ne kaldıysa her şeyi kendi başına yemiş bitirmiş kimse görüşmüyorhatta geçenlerde eşim şey diyor bizim erkek çocuğumuz olmaz aşkım diyor neden dedim babam o kadar çok kişiyi dolandırmış üzmüş nasibini harcamış ki birinden biride soyun sopun kurusun demiştir erkek olmaz kızdır kesin demişti
Yaa casperim 6 yıl yasadiniz demekAaa kayseride yasadik 6 yil. Beni hep avsar sanarlardiAvsarlara benziyomusum ben de
Cok ozledim kayserimi. Bati gorevinde cok istiyorm orata gitmeyi
Biz gultepede oturduk. Ben liseyi orda okudum kiz meslekteHahahhah yaa Büşra çok güldümAllah korusun kız bence oğlusun olacak senin
Zaten bu babalar yiyip bitirip çoluk çocuk torun torba düşünmüyor hic, yoksa zengini çoktur yerlisinin
Yaa casperim 6 yıl yasadiniz demeknerde oturmustunuz? Çok mu özledin burayi inşallah batı görevin gönlüne göre Kayseri olur canimm
Biz gultepede oturduk. Ben liseyi orda okudum kiz meslekte
Cok istiyorum gelmeyi. Butun arkadaslarim orda.
İnşallah gelirsin canımBu arada benim kizin burnu şor şor akiyorhapsuruyor surekli. Napsam ihlamur mu versem ilerlemeden
Demin burnundan akan sumugi yaliyordu kuzumTadini sevdi baya
Cok fena ya. Isaret parmagini burnuna sokuyor cikarip yaliyorİnşallah gelirsin canım
Kızına çok güldüm şuan , çocukluk istegecmis olsun
Aynen kuzum ailelerinde zenginler var bizimkileri babası züürt bırakmışHahahhah yaa Büşra çok güldümAllah korusun kız bence oğlusun olacak senin
Zaten bu babalar yiyip bitirip çoluk çocuk torun torba düşünmüyor hic, yoksa zengini çoktur yerlisinin
Yaa casperim 6 yıl yasadiniz demeknerde oturmustunuz? Çok mu özledin burayi inşallah batı görevin gönlüne göre Kayseri olur canimm
Bende çok seviyorum kuzum normalde gelinler pek sevmez kocasının memleketini ama ben baya seviyorum imkan olsada orda yaşasak keşke hattaAaa kayseride yasadik 6 yil. Beni hep avsar sanarlardiAvsarlara benziyomusum ben de
Cok ozledim kayserimi. Bati gorevinde cok istiyorm orata gitmeyi
Günaydın canımGünaydın kızlarr
bu mesajı kahvaltı ederkenn gormeseydim keskeCok fena ya. Isaret parmagini burnuna sokuyor cikarip yaliyorAllahim deliriyorum ya. Elini cekince de bagiriyor bana
Allah büyük inşallah yapışırımÇorba yaptım malim şimdi iy gelir umarim
Kız o gördüğün bı hafta yapış herife, bırakma yakasını yapışık ikiz gibi gezin bari
GünaydıııınnGünaydın kızlarr
nasılsın kuzucummGünaydın canım
nasılsın taze annişşGünaydıııınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?