Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cayci kizlarrrrr nerdesiniz cayimi aldim geldm sohbete
Bizim sahilde cincırli bir çaycı var ...yanımızdan geçerken hep bağırır " çayçeeen , çayçen " diye ...cayciii deyince o geldi aklima...hic çay alamam ondan birden gecip gider....tatlım önceden haber etsen de çayın altını kapatmasaydim keşke son çayımı seninle içerdim ne güzel...bu gece sayfa yavaş ilerliyor yetisebiliyorum çoğu mesaja...sevinsem mi uzulsem mi bilemedim çayım... Afiyet olsun kuzum...keyfin yerindedir inşallah...işleri bitirmiş gibisin ne güzel...

Olsun ablacim baska aksam cay sohbeti yapariz smdilik sen sohbete eslik et yeter ...

Iyiyim bin sukur sen nasilsin evet suan en muhim is kizimi uyutmak cayim bitsin uyutma faslina gececegm ...

Olsun ablacim baska aksam cay sohbeti yapariz smdilik sen sohbete eslik et yeter ...

Iyiyim bin sukur sen nasilsin evet suan en muhim is kizimi uyutmak cayim bitsin uyutma faslina gececegm ...
İnşallah kuzum sağlıkla geçireceğimiz Çaylı muhabbetleri muz çok olsun inşallah.
Rahat huzurlu bir gecesi olsun minik prensesinin... güzel güzel uyusun. Allah kolaylık versin canım.

Hahahhah yaa Büşra çok güldüm Allah korusun kız bence oğlusun olacak senin
Zaten bu babalar yiyip bitirip çoluk çocuk torun torba düşünmüyor hic, yoksa zengini çoktur yerlisinin
Aaa kayseride yasadik 6 yil. Beni hep avsar sanarlardi Avsarlara benziyomusum ben de
Cok ozledim kayserimi. Bati gorevinde cok istiyorm orata gitmeyi
Yaa casperim 6 yıl yasadiniz demek nerde oturmustunuz? Çok mu özledin burayi inşallah batı görevin gönlüne göre Kayseri olur canimm

Biz gultepede oturduk. Ben liseyi orda okudum kiz meslekte
Cok istiyorum gelmeyi. Butun arkadaslarim orda.

Biz gultepede oturduk. Ben liseyi orda okudum kiz meslekte
Cok istiyorum gelmeyi. Butun arkadaslarim orda.
Bu arada benim kizin burnu şor şor akiyor hapsuruyor surekli. Napsam ihlamur mu versem ilerlemeden
Demin burnundan akan sumugi yaliyordu kuzum Tadini sevdi baya
İnşallah gelirsin canım
Kızına çok güldüm şuan , çocukluk istegecmis olsun

İnşallah gelirsin canım
Kızına çok güldüm şuan , çocukluk istegecmis olsun
Cok fena ya. Isaret parmagini burnuna sokuyor cikarip yaliyor Allahim deliriyorum ya. Elini cekince de bagiriyor bana

Aynen kuzum ailelerinde zenginler var bizimkileri babası züürt bırakmış Allahta onu çarptı sonra tövbe estağfurullah, beyin felci falan geçirdi de herkese muhtaç şimdi hayat işte

Aaa kayseride yasadik 6 yil. Beni hep avsar sanarlardi Avsarlara benziyomusum ben de
Cok ozledim kayserimi. Bati gorevinde cok istiyorm orata gitmeyi
Bende çok seviyorum kuzum normalde gelinler pek sevmez kocasının memleketini ama ben baya seviyorum imkan olsada orda yaşasak keşke hatta

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…