- 12 Mart 2019
- 16.582
- 35.977
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #79.201
Yaaanasılsın kuzucumm
nasılsın taze annişş
Maşallah kuzumm çok şükür tüm uykusuzlukların böyle heyecanlardan olsun ömrün boyunca inşallahYaaacok iyim canim heycandan uyuyamiyorum resmen uyandigim saate inanamiyorum
Amin canim beniim amiiinMaşallah kuzumm çok şükür tüm uykusuzlukların böyle heyecanlardan olsun ömrün boyunca inşallah
ben eşimin memleketinde büyüdüm benim memleketim yaşadığım şehire 1 saat yakınBende çok seviyorum kuzum normalde gelinler pek sevmez kocasının memleketini ama ben baya seviyorum imkan olsada orda yaşasak keşke hatta
yaa benimde kendi memleketim eşimin memleketine çok uzak sayılmaz ama yaşadığımız yer ikisine de uzak maalesefben eşimin memleketinde büyüdüm benim memleketim yaşadığım şehire 1 saat yakın
o konuda çok sanslıyım
hayırlı olsun rabbim kucagina almaya nasip etsin :)Amin canim cok tesekkur ederiiiimm
inşallah Rabbim gönülüne göre orada yaşamaya nasip etsin :)yaa benimde kendi memleketim eşimin memleketine çok uzak sayılmaz ama yaşadığımız yer ikisine de uzak maalesefikimizde hep özlem içindeyiz..
amin inşallahh Migiminşallah Rabbim gönülüne göre orada yaşamaya nasip etsin :)
eşimin memleketinde hiç yabancilik yok tümü taniyorum
zaten Eşim benim ilkokul arkadaşimdi :)
ama 13 sene hiç görüşmedik o yıllarda aşk meşk yoktu zerre kadar hissetmedimamin inşallahh Migim
yaa ne güzell ilkokuldan bu yana arkadaş olmak..
bizde üniversitede sınıf arkadaşıydık
nasip işte bir şekilde seni buluyorama 13 sene hiç görüşmedik o yıllarda aşk meşk yoktu zerre kadar hissetmedim
deftere yazışıyormuşuz ben hatırlamiyorum
beni beğenirmiş eşim.. ben de gözlerine
masmavi gökyüzü mavi gözleri vardi ben eşim olmadan bilmeden sarışın mavi gözlü atatürke benzeyen bir adamla evlenecegim dedim atatürkü çok beğeniyordum :) nasip böleymiş.:)
çok şükür 6 yıldır evliyiz..:)
ünv de de vardir benim ama nasibim degilmiş
Cok tesekkur ederim canim ❤ biraz erken ogrendik ama insallah devami gelir
Amiiin cok tesekkur ederim coook ❤❤hayırlı olsun rabbim kucagina almaya nasip etsin :)
günaydın balımmmmmGünaydın yavru ceylanlarimmm
napayım diloşummmm zor uyandımNöğrüyonnnnnnn fistikkkk
Evet kuzum son 3 günnapayım diloşummmm zor uyandım
son gün 3 gün tatilim
mutluyum o yüsden
sen nasılsın napıyosunnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?