Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet kuzum son 3 gün
Bende yeni uyanimn canım daha doğrusu tam uyanamdim hala çok uykum var vücudum çok kırgın gibii
ay nolduu hasta mısın balım
bende dün dondurma yediğimden ötürü boğazım yutkunurken acıyor biraz

Üstüne sıcak su icmedin mi kuzm
Ne biliyim vücudum kırgın gibi canım ya
normal su içtim aslında ama yinede olmuş kuzum :/
kalk bi camları aç kendine gel Diloşumm sana kırgın olmak hiç yakışmıyorr

Cok fena ya. Isaret parmagini burnuna sokuyor cikarip yaliyor Allahim deliriyorum ya. Elini cekince de bagiriyor bana
Ahahahaha yaa sbh sbh
Aynen kuzum ailelerinde zenginler var bizimkileri babası züürt bırakmış Allahta onu çarptı sonra tövbe estağfurullah, beyin felci falan geçirdi de herkese muhtaç şimdi hayat işte
Ay canım uzuldum yine de Allah şifa versin ya öyle tabi bizim baba da kendi malı mülkü bitmiş şimdi bizi yiyor, eşimde hiç sevmez ama işte babası bı yerde bize zararları olmasın da yedikleri mall mülk kendilerinin olsun aman

Aynen kuzum bize zararı olmasında nerde napıyorsa yapsın modunda tüm evlatları
Evlatlarını bile dolandırdığı için zamanında hiçbiri sevmiyor
Benim eşim en küçük çocuk olduğu için ona sıra gelemeden ele düşmüş
Kayseriye babam ölmeden yerleşmeyiz kafasında o kadar sevmiyor 3 evladı da

Evet kuzum son 3 gün
Bende yeni uyanimn canım daha doğrusu tam uyanamdim hala çok uykum var vücudum çok kırgın gibii
ay nolduu hasta mısın balım
bende dün dondurma yediğimden ötürü boğazım yutkunurken acıyor biraz
geçmiş olsun ballarr hava güneşli iyi diyip aldanmayın sakın çarpıyor bildiğin dikkat edin kendinize

İyi bari seninkine zararı dokunamamış,küçük oldugunun avantajı olmuş burda cidden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…