- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #79.241
Saolasin nihalimGeçmiş olsun kuşum ❤
Kız hangisine gulmemisim balim. Dikkat ederim artikSaolasin nihalim❤
Bebisleri mi doyuruyorsun
Bide sen niye gülücük atmiyosun msjlarahep begeniyosun sadece
Hea seninde şamdanla limonsuzcay gibi ifadelerin çıkmıyor saniyodumKız hangisine gulmemisim balim. Dikkat ederim artik
iyiyim kuzucum nolsun iş güç aynı vallaBeslenme saatindeyim canımsen nasılsın
ahaha doğru diyosun balımm ellerimizi yabana atmayalımAynen daha lezzetli oluyor ciddene yapanda bizler olunca elimizin lezzetini de yabana atmayalım gıı
Ayy hadi inşaallahiyiyim kuzucum nolsun iş güç aynı valla
yarın bebişi görmeye gidicez gösterirse cinsiyeti öğrencez
Arada cikmiyor ama sonra düzeliyor bebeğimHea seninde şamdanla limonsuzcay gibi ifadelerin çıkmıyor saniyodum
Canım benim düzeldiğinize çok sevindim. Allahım Vedud ismiyle aranıza (hepimizinDuzelttik canim cok sukur iyiyimm bugun sabah 5 de regl agrisiyla uyandim mide bulantisi istofra da cabasi oldu gnduz 3 te anca duzeldim dus aldm biseyler yiyebildim , bi evi toparlayp supurdum smdi kizimla markete cikip geldk hava cok guzel bi buyuk kahve yapip cikolatayla icip yiyecegim insallah ... esim yemek yapma disardan soyleyelm demisti dun aksam o da iyi oldu bugun olmasi oturu keyif yapacagm biraz insallah cnm
Sagol sprdugun icin sen nasil oldun
Ben opera yükledim artık çıkıyorHea seninde şamdanla limonsuzcay gibi ifadelerin çıkmıyor saniyodum
Canimsinnn ya unutmayip beni sordun sureklj Allah razi olsun aminnnn duana valla seytan kari koca arasni bozmaya ugrasiyor bu kesin ..Canım benim düzeldiğinize çok sevindim. Allahım Vedud ismiyle aranıza (hepimizin☺) aşk ve muhabbet versin inşAllah
Ben daha tam iyileşemedim ama ilaçlar toparlamaya başladı kuzum☺
Aminn inşAllah kuzum sağol ☺Canimsinnn ya unutmayip beni sordun sureklj Allah razi olsun aminnnn duana valla seytan kari koca arasni bozmaya ugrasiyor bu kesin ..
Allah im sana da acil sifalar versn insllaahhh
bende tam sana yazacaktım limonsuzumm
Kız iyi ki hatırlattın bende bikaç şey yapayımİyiyim limonsuzum boğazım ağrıyor ve kaşınıyor biraz sadecehastalanmasam bari sen nasılsın
Bu arada ramazan hazırlıklarına başlıyorum bu hafta sonu, sizler neler yapıyorsunuz ramazan için dipfrize kizlar
Yaaa yerim ben onubende tam sana yazacaktım limonsuzumm
iyiyizz kızz ne mercimeği ne nohutu küççük bir şeftali olmuşş
Şimdi uyandım
Oldukça yoruyor yatsam yatamiyorm otursam oturamiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?