Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugün dişe gittik, bir dişime kanal ve dolgu yapıldı, eşim annem ve bebekle gittik, yolda ağlarsa emziririm diye, ben muayenedeyken çok ağlamış, nolur nolmaz diye de emzik götürmüştük, emzik benim cantamdaydi, o arada çok ağlamış, bir ara çıkmıştım annem verdi emziği hemen aldı, normalde emzik verme taraftarı değilim ama bugün mecburen vermiş olduk, arada isim olduğunda falan veririm artık

Geçmiş olsun canım şimdi nasılsin

Din donnnngggg diye çaldı ama
Acaba başkasına mi çaldı yanlışlıkla
Kesin dün akşam oldu ne olduysa sonra anlatırım canım rüyama girenin kim olduğunu
Ama sen gell bundan sonra onu sevmedimmmmsinir etti beniiya da hiç anlatmiyim rüyam depreşirrr

Kesin dün akşam oldu ne olduysa sonra anlatırım canım rüyama girenin kim olduğunu
Ama sen gell bundan sonra onu sevmedimmmmsinir etti beniiya da hiç anlatmiyim rüyam depreşirrr
Anaaaaa benm gbi birine bunu demeyecektin ama az buçuk tahmin ettim gbi gbi

Ama sen gel anlat ya da akşam rüyama geliehim orda analt kahve içeriz

Anaaaaa benm gbi birine bunu demeyecektin ama az buçuk tahmin ettim gbi gbi

Ama sen gel anlat ya da akşam rüyama geliehim orda analt kahve içeriz
Yohhh yohhh anlatmicamm yohhh
Aksam gelll de orda konuşalım mm kahveleri yaparım ben yanına cikilota alsan yeter askimmm

geçmiş olsun kuzum benimm
oğlanın kolunu sormayı unuttum nasıl oldu

maşallahhh ee ağırlaştın artıkk olacak o kadar
Dün çok yoruldum.annemde misafr vardı
Görende hamiellik çok yakışmış çok güzel.olmjssun ne güzel falan dedi bir ağırlık çöktü 9 dan beri kafam kalkmadi dun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…