- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #79.261
Bende simdi uyandimmm rüyalarıma da girmionnnnŞimdi uyandım
Yokk giii öğlen yemeğine çıkmıştır pipilsininn karnını doyuruyordurŞuan burayı okuduğunu biliyirm
Aslında kapıyı çaldımBende simdi uyandimmm rüyalarıma da girmionnnn
Bnce masa başında falan yiyorYokk giii öğlen yemeğine çıkmıştır pipilsininn karnını doyuruyordur
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsinBugün dişe gittik, bir dişime kanal ve dolgu yapıldı, eşim annem ve bebekle gittik, yolda ağlarsa emziririm diye, ben muayenedeyken çok ağlamış, nolur nolmaz diye de emzik götürmüştük, emzik benim cantamdaydi, o arada çok ağlamış, bir ara çıkmıştım annem verdi emziği hemen aldı, normalde emzik verme taraftarı değilim ama bugün mecburen vermiş olduk, arada isim olduğunda falan veririm artık
Sen kapıyı çaldın veee ben kapıyı açmadımAslında kapıyı çaldım
Açmadın
Din donnnngggg diye çaldı amaSen kapıyı çaldın veee ben kapıyı açmadımkapiyi mi güzel calamadin nettinn gı vooooo
Sagolasin dusunulmek guzel gel cay icelimmmAminn inşAllah kuzum sağol ☺
Elbette düşünüyorum❤ bazen giremiyorum sadece. Ya da bildirimlere bakıp çıkmam gerekiyor.
Kesin dün akşam oldu ne olduysa sonra anlatırım canım rüyama girenin kim olduğunuDin donnnngggg diye çaldı ama
Acaba başkasına mi çaldı yanlışlıkla
Anaaaaa benm gbi birine bunu demeyecektin ama az buçuk tahmin ettim gbi gbiKesin dün akşam oldu ne olduysa sonra anlatırım canım rüyama girenin kim olduğunu
Ama sen gell bundan sonra onu sevmedimmmmsinir etti benii ya da hiç anlatmiyim rüyam depreşirrr
Yohhh yohhh anlatmicamm yohhhAnaaaaa benm gbi birine bunu demeyecektin ama az buçuk tahmin ettim gbi gbi
Ama sen gel anlat ya da akşam rüyama geliehim orda analt kahve içeriz
geçmiş olsun kuzum benimmYaaa yerim ben onu(şeftaliye de bayılırım )
Buaralar benim hastalığım oğlumun kolu derken performansım azaldı. Yoksa aklımdasınız
maşallahhh ee ağırlaştın artıkk olacak o kadarŞimdi uyandım
iyiyim mehlikam sen nasılsın dişin nasıl oldu ❤Selam kızlar nasılsınız ?
Lokum alayım çikolata pahalı smdiYohhh yohhh anlatmicamm yohhh
Aksam gelll de orda konuşalım mm kahveleri yaparım ben yanına cikilota alsan yeter askimmm
Dün çok yoruldum.annemde misafr vardıgeçmiş olsun kuzum benimm
oğlanın kolunu sormayı unuttum nasıl oldu
maşallahhh ee ağırlaştın artıkk olacak o kadar
Lokumun da Antep fıstıkli olanından istiommmmLokum alayım çikolata pahalı smdi
Soooooorda anlat lütfen
Kız istemeye mi gidiyormLokumun da Antep fıstıkli olanından istiommmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?