- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #79.281
nazar etmişler resmennnDün çok yoruldum.annemde misafr vardı
Görende hamiellik çok yakışmış çok güzel.olmjssun ne güzel falan dedi bir ağırlık çöktü 9 dan beri kafam kalkmadi dun
Kıyamam ya. Az kaldı az daha dayanOldukça yoruyor yatsam yatamiyorm otursam oturamiyorm
Ayakta dursam işkence zaten
Çay şimdi aldım elime senin mesajını gördümSagolasin dusunulmek guzel gel cay icelimmm
Alçıda tatlım. Alıştı herhalde kudurup duruyorgeçmiş olsun kuzum benimm
oğlanın kolunu sormayı unuttum nasıl oldu
maşallahhh ee ağırlaştın artıkk olacak o kadar
Waay limonsuzum opera çok güzel iyi yapmışsınBen opera yükledim artık çıkıyor
Nasıl oldun bebişim biraz rahatsızmışsın dün
alışmıştır yaa kuzum benim çocuk ya çabuk kaynar inşallahKıyamam ya. Az kaldı az daha dayan
Çay şimdi aldım elime senin mesajını gördüm❤
Alçıda tatlım. Alıştı herhalde kudurup duruyor
nazar değdirmişler sana çok fazla görünme kimseye gülom nazara geliyosunDün çok yoruldum.annemde misafr vardı
Görende hamiellik çok yakışmış çok güzel.olmjssun ne güzel falan dedi bir ağırlık çöktü 9 dan beri kafam kalkmadi dun
Okuttum ama geçmedi busummmnazar etmişler resmennn
kıyamam sana oku üfle biraz kendine kuzum
Evet çok şükür az kaldı :)Kıyamam ya. Az kaldı az daha dayan
Çay şimdi aldım elime senin mesajını gördüm❤
Alçıda tatlım. Alıştı herhalde kudurup duruyor
Genel de fazla toplum içine girmiyirmnazar değdirmişler sana çok fazla görünme kimseye gülom nazara geliyosun
gülomm zaten kötü niyetli olup olmaması değil mesele aynen yıldızın düşük dicektim biri çok güzelsin dediğinde anında değiyo nazarı maşallah deseler bileGenel de fazla toplum içine girmiyirm
Dün annemn arkadaşları gelince oradaydım kötü niyetli değiller ama çok yıldızım düşük benm
Normalde bir çarşıya indiğimde de böyle.olurumgülomm zaten kötü niyetli olup olmaması değil mesele aynen yıldızın düşük dicektim biri çok güzelsin dediğinde anında değiyo nazarı maşallah deseler bile
İns kuzummm eşim okusun da içeyimgülom bi suya annen yada sen oku öyle iç şifa niyetineByNkoaLa
Oooh afiyet bal şifa olsunWaay limonsuzum opera çok güzel iyi yapmışsın
Habire temizlik yapıyorum valla iyi oldum sanırım canımçamaşır suyu ve sirke kokusu duyunca evde kafamın agrisi bile geçiyor inan temizlik imandan malum
Sıcak süt icicem şimdi de 5 kilo süt pişirmiştim sabah,daha iyi gelir oda
Sen nasılsın oğlusun nasıl oldu ağrı sizisi var mı?
İnşAllah canım benimalışmıştır yaa kuzum benim çocuk ya çabuk kaynar inşallah
hamileyken daha çok olur fıstığım o yüzden çok görünme kimseciklereNormalde bir çarşıya indiğimde de böyle.olurum
İnsanların auralari bakışları çok etkiler beni
Hamileyken daha çok olmaya basladi
aynen fıstığımmİns kuzummm eşim okusun da içeyim
Görünmezlik iksiri icicemhamileyken daha çok olur fıstığım o yüzden çok görünme kimseciklere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?