- 12 Haziran 2019
- 19.786
- 122.056
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #79.301
japonlar görünmezlik pelerini çıkarmışlar ondan alalım sana benceGörünmezlik iksiri icicem
Kimsecikler gormesin beni
canım çekti çaydaşımm şimdii baakK Kendinisevenbirii bebişim haftaya günümüz varda. Geçen tavuklu arpa şehriye salatası yapmıştım. Şimdi ne yapsam sence
Pekte güzel olmuştucanım çekti çaydaşımm şimdii baakyanınada çayy ooff ne iyi olurdu şimdi olsa
eminim çok güzel olduğundan sen yaparsında güzel olmazmıı çaydaşımPekte güzel olmuştuyakın olsaydık yapardım canım ☺
Korona falan gelir heryerde var malumjaponlar görünmezlik pelerini çıkarmışlar ondan alalım sana bence
Offf bu daha güzelmiş
yaa gülomm valla ben koronanın türkiyeye girdiğini düşünüyorum sır gibi saklıyorlar bence ama biz türklere işlemiyor bu virüs buna inanıyorumKorona falan gelir heryerde var malum
Kalsın ben kendim icat ederm
Biz zamanında mermiyi sokup atmisiz koronadan mi korkucazyaa gülomm valla ben koronanın türkiyeye girdiğini düşünüyorum sır gibi saklıyorlar bence ama biz türklere işlemiyor bu virüs buna inanıyorum
Ah limonsuzum şalgamlı bulgur salatası yap derim şöyle bol mısır turşu garnitür maydanoz dereotu da koyarsın icineK Kendinisevenbirii bebişim haftaya günümüz varda. Geçen tavuklu arpa şehriye salatası yapmıştım. Şimdi ne yapsam sence
dimi yaa bi bilim adamıda bunu açıklamış türklerde bi madde varmış bazı virüsleri yok edebiliyormuşuz koronayıda yok edebilirmiş bizim kimyamız buda bizim düşüncemizi doğruluyor gülomBiz zamanında mermiyi sokup atmisiz koronadan mi korkucaz
Bana da öyle geliyor imzosum nedense :)
yaa of offf nasıl çekti canımm bu şalgamlı mısırlı turşulu salatayı kuskuslada yapıyelaaa çok güzel oluyoAh limonsuzum şalgamlı bulgur salatası yap derim şöyle bol mısır turşu garnitür maydanoz dereotu da koyarsın icinerengi şahane oluyor salgamla haşlayınca bulguru ama istersen kuskus salatası da yapabilirsin oda çok güzel oluyor
Biz hiç yanlış bişey düşünmeyiz nurosumdimi yaa bi bilim adamıda bunu açıklamış türklerde bi madde varmış bazı virüsleri yok edebiliyormuşuz koronayıda yok edebilirmiş bizim kimyamız buda bizim düşüncemizi doğruluyor gülom
Bakayım canım teşekkür ederimAh limonsuzum şalgamlı bulgur salatası yap derim şöyle bol mısır turşu garnitür maydanoz dereotu da koyarsın icinerengi şahane oluyor salgamla haşlayınca bulguru ama istersen kuskus salatası da yapabilirsin oda çok güzel oluyor
Bulgurlusu mu kuskuslusu mu daha güzel oluyor canım. Ben hiç yemedimyaa of offf nasıl çekti canımm bu şalgamlı mısırlı turşulu salatayı kuskuslada yapıyelaaa çok güzel oluyo
bencede gülomm özellikle tam pişmiş yiyoruzBiz hiç yanlış bişey düşünmeyiz nurosum
Cnku herşeyin pişmiş halini yiyoruz ondan olabilir mi diye sormak lazm
ben kuskuslusunuda yedim bulgurlusunuda kuskuslu daha tok geliyo insanın ağzına çaydaşımBakayım canım teşekkür ederim ☺
Bulgurlusu mu kuskuslusu mu daha güzel oluyor canım. Ben hiç yemedim
Aaa yoksaaayy canım kısırda çektii şimdii
noluyo yeaa herşeyi canım çeker oldu
Hımm kuskuslu daha güzel olur diyorsun yani? Bulgurlu da kısır gibi yani.ben kuskuslusunuda yedim bulgurlusunuda kuskuslu daha tok geliyo insanın ağzına çaydaşım
dereotu çok yakışıyor bu salataya çok severim dereotunu ben kısıra bile katarım dereotunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?