Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
K Kendinisevenbirii bebişim haftaya günümüz varda. Geçen tavuklu arpa şehriye salatası yapmıştım. Şimdi ne yapsam sence
Ah limonsuzum şalgamlı bulgur salatası yap derim şöyle bol mısır turşu garnitür maydanoz dereotu da koyarsın icinerengi şahane oluyor salgamla haşlayınca bulguruama istersen kuskus salatası da yapabilirsin oda çok güzel oluyor

Biz zamanında mermiyi sokup atmisiz koronadan mi korkucaz
Bana da öyle geliyor imzosum nedense :)
dimi yaa bi bilim adamıda bunu açıklamış türklerde bi madde varmış bazı virüsleri yok edebiliyormuşuz koronayıda yok edebilirmiş bizim kimyamız buda bizim düşüncemizi doğruluyor gülom

yaa of offf nasıl çekti canımm bu şalgamlı mısırlı turşulu salatayı kuskuslada yapıyelaaa çok güzel oluyo

dimi yaa bi bilim adamıda bunu açıklamış türklerde bi madde varmış bazı virüsleri yok edebiliyormuşuz koronayıda yok edebilirmiş bizim kimyamız buda bizim düşüncemizi doğruluyor gülom
Biz hiç yanlış bişey düşünmeyiz nurosum
Cnku herşeyin pişmiş halini yiyoruz ondan olabilir mi diye sormak lazm

Bakayım canım teşekkür ederim
yaa of offf nasıl çekti canımm bu şalgamlı mısırlı turşulu salatayı kuskuslada yapıyelaaa çok güzel oluyo
Bulgurlusu mu kuskuslusu mu daha güzel oluyor canım. Ben hiç yemedim

Bakayım canım teşekkür ederim ☺

Bulgurlusu mu kuskuslusu mu daha güzel oluyor canım. Ben hiç yemedim
ben kuskuslusunuda yedim bulgurlusunuda kuskuslu daha tok geliyo insanın ağzına çaydaşım
dereotu çok yakışıyor bu salataya çok severim dereotunu ben kısıra bile katarım dereotunu

aayy canım kısırda çektii şimdii
noluyo yeaa herşeyi canım çeker oldu
Aaa yoksa
ben kuskuslusunuda yedim bulgurlusunuda kuskuslu daha tok geliyo insanın ağzına çaydaşım
dereotu çok yakışıyor bu salataya çok severim dereotunu ben kısıra bile katarım dereotunu
Hımm kuskuslu daha güzel olur diyorsun yani? Bulgurlu da kısır gibi yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…